Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να στησω ενα website..εχετε να μου προτεινετε καποιο site το οποιο δινει format και χωρο για νεα sites??

Θελω σε αυτο να ανεβαζω ειδησεις (αρα κειμενα) φωτογραφιες (αρα galleries) και βιντεο απο το youtube.

θα με ενδιεφερε αν υπαρχει και καποιο που σου δινει και μια διευθυνση π.χ. www.pireasinfos.gr (σαν παραδειγμα δινω το ονομα.δεν ξερω αν υπαρχει)

Δημοσ.

Με format εδώ τι εννοεί ο καλλιτέχνης;;;

Χώρο σου δίνουν όλοι οι free hoster(βάλε αυτό στο google και δες πόσα υπάρχουν) π.χ. το

http://www.freehostia.com/ ή το

http://www.host1free.com/

όπου μπορείς να ανεβάσεις ό,τι θέλεις (σε λογικά πλαίσια) τα βίντεο θα είναι απλός link για το youtube...

Τα ελεύθερα όλα σου δίνουν όνομα όπου έχει κολλημένο και κάτι δικό τους π.χ. www.freehost.pireasinfos.com(κανένα δεν δίνει gr από όσο ξέρω)

Αν βέβαια πληρώσεις μπορείς να έχεις και το όνομα όπως θέλεις εσύ.

Δημοσ.

Επειδή έχω ασχοληθεί αρκετά με ιστοσελίδες και έχω δοκιμάσει αρκετά free hosting κατέληξα στο εξής συμπέρασμα... Τα free hosting δεν είναι ούτε για δοκιμή πλην του 000webhost.com που κάτι κάνει... Η γνώμη μου είναι να καταλήξεις σε ένα φθηνό hosting με 4 ευρώ τον μήνα και να αγοράσεις ένα domain από τον godaddy.com που είναι αυθεντία σε αυτό με ότι κατάληξη θες με 7-8 ευρώ(δεν θυμάμαι πόσο ακριβώς αγόρασα τα δικά μου) και να κάνεις την δουλειά σου σωστά... Αλλιώς δεν θα έχεις μέλλον... Αυτό που ζητάς χρειάζεται πολύ λίγα πράγματα από πλευράς hosting... Με ένα μικρό πακέτο αλλά πάντα επί πληρωμή θα είσαι υπερκαλυμμένος... Μετά θα χρειαστείς και ένα software για την σελίδα και με αυτά που λες ότι θες να κάνεις τα καλύτερα είναι τα wordpress, Joomla... Για καλή σου τύχη είναι και τα 2 δωρεάν και πολύ εύκολα...

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ θα φτιάξεις ένα καινούργιο blog και θα βάλεις κι ένα gallery plugin και θα είσαι άρχοντας.

Αν θες δικό σου domain οπωσδήποτε, οποιοσδήποτε hoster πλέον προσφέρει ένα πάμφθηνο (~2-3 ευρώ το μήνα) shared πακέτο το οποίο περιλαμβάνει domain name, χώρο και κάποιο instant script για εγκατάσταση wordpress, joomla etc.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου πρότεινε ο zarzonis, τότε μπορείς να την κάνεις ολοκληρωτικά από αυτή τη σελίδα για πακέτο φιλοξενίας με πολύ χαμηλό κόστος, να πάρεις ένα domain name της επιλογής σου από εδώ, και να δεις εδώ πως μπορείς να στίσεις ένα WordPress μόνος σου, μόνο με μερικά κλικ.

Η γνώμη μου είναι πως είτε σου κάνουν τα παραπάνω link είτε όχι, η καλύτερη λύση είναι να έχεις δικό σου Hosting, πληρωμένο, όχι δωρεάν, με το domain σου και να έχεις την πλήρη ανεξαρτησία σου.

Δημοσ.

Από την στιγμή που θέλει domain με κατάληξη gr μόνο να το αγοράσει ξεχωριστά γίνεται γιατί σχεδόν κανένας hoster δεν δίνει δωρεάν gr κατάληξη με την συνδρομή για hosting... Το site που προτείνεις είναι καλό και εύκολο αλλά έχεις πάρα πολλούς περιορισμούς για να σου προσφέρει απλά έτοιμο εγκατεστημένο το wordpress... Αν αγοράσει το domain και κάνει μια συνδρομή(αν και είναι γύρω στα 4 ευρώ μια καλή) τότε είναι δουλειά 5 λεπτών να εγκαταστήσεις το wordpress ή το joomla...

Καλησπέρα.

Αν ακολουθήσεις τη διαδικασία που σου πρότεινε ο zarzonis, τότε μπορείς να την κάνεις ολοκληρωτικά από αυτή τη σελίδα για πακέτο φιλοξενίας με πολύ χαμηλό κόστος, να πάρεις ένα domain name της επιλογής σου από εδώ, και να δεις εδώ πως μπορείς να στίσεις ένα WordPress μόνος σου, μόνο με μερικά κλικ.

Η γνώμη μου είναι πως είτε σου κάνουν τα παραπάνω link είτε όχι, η καλύτερη λύση είναι να έχεις δικό σου Hosting, πληρωμένο, όχι δωρεάν, με το domain σου και να έχεις την πλήρη ανεξαρτησία σου.

Το site για hosting που προτείνεις αν και δεν το έχω δοκιμάσει έχει αρκετά καλή τιμή και υπηρεσίες... Για την κατοχύρωση του domain όμως ζητάει πολλά και απαιτεί να το κατοχυρώσεις για 2 χρόνια...

Δημοσ.

θελω να στησω ενα website..εχετε να μου προτεινετε καποιο site το οποιο δινει format και χωρο για νεα sites??

Θελω σε αυτο να ανεβαζω ειδησεις (αρα κειμενα) φωτογραφιες (αρα galleries) και βιντεο απο το youtube.

θα με ενδιεφερε αν υπαρχει και καποιο που σου δινει και μια διευθυνση π.χ. www.pireasinfos.gr (σαν παραδειγμα δινω το ονομα.δεν ξερω αν υπαρχει)

Αν ειναι για το hobby σου (αυτο που εβαλες στο μπλα μπλα) τοτε κατι σα το blogspot ειναι οτι πρεπει

Δημοσ.

Το site που προτείνεις είναι καλό και εύκολο αλλά έχεις πάρα πολλούς περιορισμούς για να σου προσφέρει απλά έτοιμο εγκατεστημένο το wordpress...

Τι ακριβώς εννοείς; Δεν σε κατάλαβα :unsure:

Το site για hosting που προτείνεις αν και δεν το έχω δοκιμάσει έχει αρκετά καλή τιμή και υπηρεσίες... Για την κατοχύρωση του domain όμως ζητάει πολλά και απαιτεί να το κατοχυρώσεις για 2 χρόνια...

Τα .gr είναι έχουν υποχρεωτική διετή κατοχύρωση σε όποιον Registar και να πας, και τα όρια αυτά δεν τα ρυθμίζει η κάθε εταιρεία που πουλάει domain names. Για την Ελλάδα την διετία την έχει θεσπίσει ο EETT.

Οι υπηρεσίες της StigmaHost είναι πάρα πολύ καλές και το λέω εκ πείρας ! ;) Έχω πακέτα φιλοξενίας στην StigmaHost και όλα μου τα sait είναι πολύ καλά.

Τέλος κάτι άλλο που μου αρέσει στη StigmaHost είναι η υποστήριξη. Καλή υποστήριξη, έμπειρο προσωπικό και γρήγοροι.

Κατά τη γνώμη μου, για μια σοβαρή κίνηση, αξίζει να συνεργαστείς με τη StigmaHost.

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς; Δεν σε κατάλαβα :unsure:

Τα .gr είναι έχουν υποχρεωτική διετή κατοχύρωση σε όποιον Registar και να πας, και τα όρια αυτά δεν τα ρυθμίζει η κάθε εταιρεία που πουλάει domain names. Για την Ελλάδα την διετία την έχει θεσπίσει ο EETT.

Οι υπηρεσίες της StigmaHost είναι πάρα πολύ καλές και το λέω εκ πείρας ! ;) Έχω πακέτα φιλοξενίας στην StigmaHost και όλα μου τα sait είναι πολύ καλά.

Τέλος κάτι άλλο που μου αρέσει στη StigmaHost είναι η υποστήριξη. Καλή υποστήριξη, έμπειρο προσωπικό και γρήγοροι.

Κατά τη γνώμη μου, για μια σοβαρή κίνηση, αξίζει να συνεργαστείς με τη StigmaHost.

Αυτό που δεν κατάλαβες δεν αναφερόταν σε εσένα αλλά στο χρήστη Thanocaster σχετικά με το site που πρότεινε... Εγώ δεν έχω προσωπική πείρα με την sigmahost για να εκφράσω άποψη αλλά εφόσον το λες εσύ που τους έχεις δοκιμάσει, κάτι παραπάνω θα ξέρεις... Από hosting εγώ έχω δοκιμάσει αρκετά free καθώς επίσης και το λεγόμενο 4G Hosting του godaddy(για τα μπάζα κυριολεκτικά) και τους hostgator(που ήταν κορυφή)... Σε επόμενη σελίδα που θα μου ζητήσουν να φτιάξω θα δοκιμάσω και την sigmahost... Πιστεύω πως το support είναι πολύ σημαντικό και μιας και είναι και ελληνική εταιρία θα μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα... Σχετικά με την διάρκεια της κατοχύρωσης των domain δεν το ήξερα αυτό... Όλα τα domain που έχω αγοράσει είναι com,net,info και δεν έχουν τέτοιο περιορισμό...

EDIT: Κάτι τελευταίο. Έχεις δοκιμάσει το πακέτο που έχουν με τα 2,90+ΦΠΑ τον μήνα; Θέλω να το βάλω σε ένα site που θέλω να κάνω αυτή την περίοδο και έχει ελάχιστη δέσμευση 6 μήνες... Μην το πάρω τζάμπα...

Δημοσ.

Το wordpress.com είναι μια δωρεάν λύση για wordpress sites από την ίδια την ομάδα που αναπτύσσουν το wordpress. Δυστυχώς, όμως, το domain δεν είναι της μορφής domain.com (ζαρζώνη, νομίζω ότι ο φίλος μας εννοεί κανονικό tld, και όχι απαραίτητα .gr, καλό θα είναι να μας το διευκρινίσει).

Όπως σωστά είπε ο ζαρζώνης, μπορείς πάντα να αγοράσεις ένα shared πακέτο με 2-3 ευρώ το μήνα και να εγκαταστήσεις εκεί όποιο cms θες. Πανεύκολο μπορεί να μην είναι για τον τελείως αρχάριο χρήστη, αλλά υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ εταιρίες με πολύ καλή εξυπηρέτηση που θα σε καθοδηγήσουν πλήρως, στην -σχεδόν απίθανη πλέον- περίπτωση που το panel δεν θα προσφέρει την επιλογή 1-click εγκατάστασης.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

To πακέτο φιλοξενίας που ανφέρεις έχει και σχεδιάση του site μετά την αγορά ή θα πρέπει να το σχεδιάσω σε κάποιο πρόγραμμα και να το παραδώσω για upload μετά? Sorry για την *εντελώς* noob ερώτηση αλλά τώρα μαθαίνω κι εγώ...

Δημοσ.

To πακέτο φιλοξενίας που ανφέρεις έχει και σχεδιάση του site μετά την αγορά ή θα πρέπει να το σχεδιάσω σε κάποιο πρόγραμμα και να το παραδώσω για upload μετά? Sorry για την *εντελώς* noob ερώτηση αλλά τώρα μαθαίνω κι εγώ...

Όταν αγοράζεις hosting αυτοί σου δίνουν ουσιαστικά ένα τμήμα του server τους... Το μέρος αυτό το διαχειρίζεσαι εσύ όπως θες και ανεβάζεις την στιγμή που το θες ότι θες άμεσα... Δεν χρειάζεται να γράψεις όλη την σελίδα από την αρχή... Αυτό θα σου πάρει μήνες και απαιτεί τέλειο προγραμματισμό... Εσύ εφόσον αγοράσεις το hosting θα εγκαταστήσεις κάποιο software για την σελίδα σου σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου όπως είναι το SMF, Wordpress, phpBB, drupal, Joomla, IPB,vBulletin κτλ... Μετά σε αυτά κάνεις ότι αλλαγές θέλεις... Οι περισσότερες δεν χρειάζονται καν επεξεργασία... Τα κάνεις όλα μέσα από το admin panel... Γενικά δεν παραδίδεις τίποτα στην εταιρία... Κάνεις εσύ ότι θες όποτε το θες... Μόλις το αγοράσεις κατευθείαν μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση...

Δημοσ.

Όπως είπε και ο zarzonis, το πακέτο φιλοξενίας είναι διαθέσιμο για να σου παρέχει υπηρεσίες σχετικές με το server μόνο. Δηλαδή να έχει δικά σου e-mail (πχ [email protected], [email protected], κα), να μπορείς να έχει τη σελίδα σου δημόσια στο κοινό και άλλα.

Από την άλλη, αν εγκαταστήσεις ένα WordPress μπορείς να βρεις χιλιάδες δωρεάν σχέδια που μπορείς να εγκαταστήσεις με λίγα μόνο κλικ, ή άλλα εμπορικά themes που μπορείς να αγοράσεις σε πολύ μικρό κόστος.

Από τη στιγμή που θα εγκαταστήσεις το theme (template) σου και ρυθμίσεις το WordPress σου, είσαι έτοιμος να γράψεις το περιεχόμενο σου (άρθρα, σελίδες, να ανεβάσεις φωτογραφίες και άλλα).

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις hosting αυτοί σου δίνουν ουσιαστικά ένα τμήμα του server τους... Το μέρος αυτό το διαχειρίζεσαι εσύ όπως θες και ανεβάζεις την στιγμή που το θες ότι θες άμεσα... Δεν χρειάζεται να γράψεις όλη την σελίδα από την αρχή... Αυτό θα σου πάρει μήνες και απαιτεί τέλειο προγραμματισμό... Εσύ εφόσον αγοράσεις το hosting θα εγκαταστήσεις κάποιο software για την σελίδα σου σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σου όπως είναι το SMF, Wordpress, phpBB, drupal, Joomla, IPB,vBulletin κτλ... Μετά σε αυτά κάνεις ότι αλλαγές θέλεις... Οι περισσότερες δεν χρειάζονται καν επεξεργασία... Τα κάνεις όλα μέσα από το admin panel... Γενικά δεν παραδίδεις τίποτα στην εταιρία... Κάνεις εσύ ότι θες όποτε το θες... Μόλις το αγοράσεις κατευθείαν μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση...

Όπως είπε και ο zarzonis, το πακέτο φιλοξενίας είναι διαθέσιμο για να σου παρέχει υπηρεσίες σχετικές με το server μόνο. Δηλαδή να έχει δικά σου e-mail (πχ [email protected], [email protected], κα), να μπορείς να έχει τη σελίδα σου δημόσια στο κοινό και άλλα.

Από την άλλη, αν εγκαταστήσεις ένα WordPress μπορείς να βρεις χιλιάδες δωρεάν σχέδια που μπορείς να εγκαταστήσεις με λίγα μόνο κλικ, ή άλλα εμπορικά themes που μπορείς να αγοράσεις σε πολύ μικρό κόστος.

Από τη στιγμή που θα εγκαταστήσεις το theme (template) σου και ρυθμίσεις το WordPress σου, είσαι έτοιμος να γράψεις το περιεχόμενο σου (άρθρα, σελίδες, να ανεβάσεις φωτογραφίες και άλλα).

Σας ευχαριστώ! Πως εγκαθιστώ το software στην σελιδα και τι δυνατοτητες μου δίνει το καθένα?

Ρωτάω για τα βασικά joomla και Wordpress...

Αυτά τα δύο τα είδα στο site τους και σου προσφέρουν από εκεί αμέσως να φτιάξεις site, domain name κλπ... Τι παίζει με αυτό?

Δεν θέλω να σας κουράζω με τις ερωτήσεις :huh: :blink: μου αλλά έχω απόριες... :-) :-D

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ! Πως εγκαθιστώ το software στην σελιδα και τι δυνατοτητες μου δίνει το καθένα?

Ρωτάω για τα βασικά joomla και Wordpress...

Αυτά τα δύο τα είδα στο site τους και σου προσφέρουν από εκεί αμέσως να φτιάξεις site, domain name κλπ... Τι παίζει με αυτό?

Δεν θέλω να σας κουράζω με τις ερωτήσεις :huh: :blink: μου αλλά έχω απόριες... :-) :-D

Το Joomla είναι ένα πανίσχυρο CMS ενώ το wordpress είναι για σελίδες τύπου blog... Το Joomla έχει σαφώς περισσότερες δυνατότητες από το wordpress και με μερικές γνώσεις προγραμματισμού μπορείς να κάνεις πραγματικά ότι θες εσύ... Αν διαβάσεις στις σελίδες και των δύο θα βρεις πολύ αναλυτικές οδηγίες για το πως να τα κάνεις εγκατάσταση... Δεν τα έχω δει αυτά που σου προσφέρουν απευθείας από το site τους αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα να αγοράσεις ένα server ξεχωριστά σύμφωνα με τις ανάγκες σου και ένα domain name και απλά να κατεβάσεις το software από την σελίδα και να το κάνεις εγκατάσταση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...