Προς το περιεχόμενο

DayZ - stand-alone έκδοση

zeniath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

dayz_game.jpg

That’s right, this is actually happening - DayZ will be developed as a standalone game, with me as project lead, by Bohemia Interactive. This is the fairy-tale outcome for a mod that many would have said impossible four months ago.

Development and updates of the mod will continue in parallel with the development of the game, so anyone who is playing the mod now will be able to continue to do so. The project will follow the Minecraft development model; fast iterations with the community alpha available for a heavily discounted price.

I realize people will have many, many questions - but we wanted to let everyone know the announcement now. Over the coming weeks, these questions will be answered. The game will have it’s own site, http://dayzgame.com/ and the mod will continue at it’s present link.

BY rocketkiwi

-----------------------------

Σκέφτηκα ότι αφού πλέον θα είναι ξεχωριστό standalone παιχνίδι ότι χρειάζεται και το δικό του topic.

Κρίμα για όσους αγόρασαν πριν ένα μήνα το Arma2: Combined Operations στο Steam Sale. Εγώ κρατήθηκα αφού το είχαν πει ότι θα γίνει έτσι.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας πάνω σε αυτό το θέμα;

Update

Σχετικά insomnia topics:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 735
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Προσωπικα ανυπομονω. Παιζω μονο 2 εβδομαδες αλλα ειλικρινα παρολα τα bugs του dayz, τα λεφτα του τα εβγαλε τις πρωτες 2-3 μερες! Τετοια εμπειρια σε game δεν εχω ξαναδει και παιζω πολλα χρονια.

Περισσοτερα οταν θα 'χουμε λεπτομερειες για την μηχανη ( λογικα του arma 3) και κυριως τους servers.

Οσο για τα λεφτα κανενα προβλημα, ας ειναι καλα το diablo 3 :-D

Εξαιρετικά νέα πραγματικά, αν και δε θα ασχοληθώ. Έχουμε δει πολλά διαμάντια από mods και δείχνει τρομερή δυναμική.

Τελικά ό,τι αξίζει βρίσκει το δρόμο του!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α γι αυτό μας το έπαιζε "δεν γνωρίζουμε αν θα βγει standalone" κτλ. Είπε άσε να αγοράσουν ένα σορό copies Arma οι μαλάκες και μετά τα αρπάζουμε και από την standalone. Αλλιώς θα ανακοίνωνε πως όσοι αγόρασαν το Arma δεν θα χρειαζόταν να πληρώσουν ή τουλάχιστον θα είχαν κάποιου είδους έκπτωση.

Επεξ/σία από SlackulatoR

• 5 μήνες μετά...
  • 6 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω.Μπορεί κάποιος που το έχει να μου απαντήσει σε κάποια απλά πράγματα;

Στο DayZ Mod αυτό που με χάλαγε πολύ ήταν η έλειψη smoothness.Δεν ξέρω που οφειλόταν προφανώς όχι στο σύστημα μου (γιατί είναι καλο).Αυτό που θέλω να πω ήταν οτι μου ερχόταν ένα zombie και έτρεχε τόσο μηχανικά και μη ρεαλιστικά που ήταν πολύ δύσκολο να το πετύχω δεν ξέρω ίσως ηταν ο χειρισμός ίσως ήταν το lag των server αλλά ήταν πολύ κουραστικό να παίξεις έτσι.Για να καταλάβετε ένα πολύ smooth παιχνίδι για μένα με zombia είναι το Left 4 dead 2 ,εκεί ήξερα ότι κάθε κίνηση που ήθελα να κάνω θα μου έβγαινε πχ. σημάδευα με ακρίβεια.

Τελοσπάντων αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν έχουν γίνει βήματα στο DayZ Standalone σε αυτό τον τομέα μπορείς να σημαδέψεις με ακρίβεια και να πετύχεις τα zombie ή σου έρχονται lagαριστά και δεν έχεις ελπίδες;Επίσης είναι γενικά πιο smooth η όλη φάση σε controls ,pickup αντικειμένων ή πρέπει να κάνεις 30 μανούβρες για να περάσεις από μία πόρτα και να σημαδέψεις με ακρίβεια νανόμετρου για να lootαρεις αντικείμενα;

Ευχαριστώ μακάρι να είναι καλό γιατί σαν σενάριο και σαν αίσθημα μου άρεσε πάρα πολύ..

Παιδιά σκέφτομαι να το αγοράσω.Μπορεί κάποιος που το έχει να μου απαντήσει σε κάποια απλά πράγματα;

Στο DayZ Mod αυτό που με χάλαγε πολύ ήταν η έλειψη smoothness.Δεν ξέρω που οφειλόταν προφανώς όχι στο σύστημα μου (γιατί είναι καλο).Αυτό που θέλω να πω ήταν οτι μου ερχόταν ένα zombie και έτρεχε τόσο μηχανικά και μη ρεαλιστικά που ήταν πολύ δύσκολο να το πετύχω δεν ξέρω ίσως ηταν ο χειρισμός ίσως ήταν το lag των server αλλά ήταν πολύ κουραστικό να παίξεις έτσι.Για να καταλάβετε ένα πολύ smooth παιχνίδι για μένα με zombia είναι το Left 4 dead 2 ,εκεί ήξερα ότι κάθε κίνηση που ήθελα να κάνω θα μου έβγαινε πχ. σημάδευα με ακρίβεια.

Τελοσπάντων αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι εάν έχουν γίνει βήματα στο DayZ Standalone σε αυτό τον τομέα μπορείς να σημαδέψεις με ακρίβεια και να πετύχεις τα zombie ή σου έρχονται lagαριστά και δεν έχεις ελπίδες;Επίσης είναι γενικά πιο smooth η όλη φάση σε controls ,pickup αντικειμένων ή πρέπει να κάνεις 30 μανούβρες για να περάσεις από μία πόρτα και να σημαδέψεις με ακρίβεια νανόμετρου για να lootαρεις αντικείμενα;

Ευχαριστώ μακάρι να είναι καλό γιατί σαν σενάριο και σαν αίσθημα μου άρεσε πάρα πολύ..

Στο mod το movement των zombies ηταν χαλια γιατι ηταν βασισμενο στην ΑΙ του arma 2 και δεν γινοταν να το αλλαξουν. 

Στο standalone τα zombies ειναι σχεδιασμενα απο την αρχη, movement, pathfinding, design. Αν εξαιρεσεις καποια bug που περνουν μεσα απο τοιχους κλπ, τα zombies ειναι πολυ καλα σε σχεση με το mod. Απλα να ξερεις οτι προς το παρον εχουν ενα μικρο αριθμο zombies γιατι δοκιμαζουν την σταθεροτητα των σερβερ και αν τα σκοτωσεις δεν κανουν respawn παρα μονο οταν κανει restart o σερβερ. Αρχες του 2014 εχουν πει οτι θα φτιαχτουν αυτα.

Γενικα ειναι πολυ πιο smooth απο το mod. Ειμαι γυρω στα 35-40 fps και ακομα δεν το εχουν κανει optimise.Tα γραφικα του ειναι 5 κλασεις πανω. Tα controls ειναι πολυ καλυτερα, σε μερικες πορτες εχει ενα προβλημα οταν θες να περασεις πλαγιως και οχι ευθεια, το inventory και αυτο πολυ καλυτερο. Γενικα αν εχεις παιξει Arma 3 ειναι κατι αντιστοιχο οσο αφορα τον χειρισμο.

Βεβαια το σημαντικοτερο, ειναι Alpha ακομα.

Στο mod το movement των zombies ηταν χαλια γιατι ηταν βασισμενο στην ΑΙ του arma 2 και δεν γινοταν να το αλλαξουν. 

Στο standalone τα zombies ειναι σχεδιασμενα απο την αρχη, movement, pathfinding, design. Αν εξαιρεσεις καποια bug που περνουν μεσα απο τοιχους κλπ, τα zombies ειναι πολυ καλα σε σχεση με το mod. Απλα να ξερεις οτι προς το παρον εχουν ενα μικρο αριθμο zombies γιατι δοκιμαζουν την σταθεροτητα των σερβερ και αν τα σκοτωσεις δεν κανουν respawn παρα μονο οταν κανει restart o σερβερ. Αρχες του 2014 εχουν πει οτι θα φτιαχτουν αυτα.

Γενικα ειναι πολυ πιο smooth απο το mod. Ειμαι γυρω στα 35-40 fps και ακομα δεν το εχουν κανει optimise.Tα γραφικα του ειναι 5 κλασεις πανω. Tα controls ειναι πολυ καλυτερα, σε μερικες πορτες εχει ενα προβλημα οταν θες να περασεις πλαγιως και οχι ευθεια, το inventory και αυτο πολυ καλυτερο. Γενικα αν εχεις παιξει Arma 3 ειναι κατι αντιστοιχο οσο αφορα τον χειρισμο.

Βεβαια το σημαντικοτερο, ειναι Alpha ακομα.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου.

Απάντησες ακριβώς αυτό που ήθελα να μάθω,ανησυχούσα απλά γιατί δεν έχω παίξει Arma 3 ακόμη αλλά σχεδόν με έπεισες για το Dayz.Σε κάθε περίπτωση αν κατάλαβα καλά λες ότι λόγο του ότι είναι Standalone είναι όλα επιλύσιμα έτσι; Δεν έχει βασιστεί πάνω σε κάποια engine με παρόμοιους περιορισμόυς όπως το Mod ;

Κάτι ακόμη αξίζει η αγόρα του σε αυτό το στάδιο για 24 ευρώ από το steam; Παίζει κανένας πιο οικονομικός τρόπος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...