Stefo Papa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα το οποίο αφορά τα windows 7 και το Assassin's Creed 1: Έχω έναν υπολογιστή με windows xp. Τώρα τελευταία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου και γι'αυτό έχω ζητήσει από έναν φίλο μου,expert στα κομπιούτερ να έρθει αύριο-μεθαύριο για να με βοηθήσει και άμα μπορεί να βάλει στον υπολογιστή μου windows 7.Κοίταξα το πίσω μέρος του Assassin's Creed 1 που έχω αγοράσει και είδα οτι δεν παίζει σε windows 7. Εσείς τι λέτε;Μπορεί να παίξει ή όχι και αν όχι γίνεται με κάποιον τρόπο να παίξει; Σας παρακαλώ πολύ απαντήστε σύντομα. Ευχαριστώ.
terry308 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Είχα αγοράσει μια κάρτα γραφικών που είχε κουπόνι για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το έπαιζα κανονικά με Win7 64bit
Stefo Papa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Και σε άλλα forums που έχω ρωτήσει αυτό λένε.Μάλλον θα παίξει.
kjtzemis Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 εδω παιζει το Fahrenheit της Naughty Dogs σε Win7 που ειναι απο το 2004 παιχνιδι δεν θα παιζει το AC1?τι διαολο του π@@στη...
zvarthangalos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Πρίν ένα δυο μήνες τό παιξα χωρίς κανένα πρόβλημα σε 64άμπιτα windows 7 όπως προανέφερε και ο terry308.
Stefo Papa Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Οκ.Μια ακόμη ερώτηση: Στα xp μου κόλλαγε και μου μαύριζε η οθόνη πριν καν φτάσω στην Δαμασκό.Τώρα λέτε να παίξει κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα