Προς το περιεχόμενο

Energizer Accu Recharge Mini - 5€ στα Carrefour...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πακετάκι o φορτιστής Accu Recharge Mini με δύο ΑΑ Energizer Recharge 2000mAh στα 5 ευρώ από 14,40 στα Carrefour Αλεξάνδρειας. Πιστεύω θα υπάρχει κι αλλού. Πάντως, είχε μπόλικους.

Θέλει 10 ώρες για να φορτίσει δύο 2000mAh AA μπαταρίες κι είναι αυτός:

http://www.energizerrecharge.eu/eu/range/chargers/mini

Νομίζω είναι καλή προσφορά, αν όχι, ας διαγραφεί παιδιά.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν, κοιτώντας την απόδειξη, στο τέλος έχει και μια έκπτωση 2€ από τον φορτιστή...

Άρα, τον πλήρωσα 3€. Έκανα και τη σούμα και ναι, βγήκε 3€. Πληρωμή με κάρτα μέλους.

Carrefour Αλεξάνδρεια Ημαθία.

Έχει και στα Παλαιοφάρσαλα, κοντά σου.

Δημοσ.

Αλεξάνδρεια Ημαθείας,Virginia, Louisiana, ή Αιγύπτου;

Δημοσ.

Λοιπόν, κοιτώντας την απόδειξη, στο τέλος έχει και μια έκπτωση 2€ από τον φορτιστή...

Άρα, τον πλήρωσα 3€. Έκανα και τη σούμα και ναι, βγήκε 3€. Πληρωμή με κάρτα μέλους.

Carrefour Αλεξάνδρεια Ημαθία.

Έχει και στα Παλαιοφάρσαλα, κοντά σου.

Ο φορτιστης σκετος η με μπαταριες?

Περασα απο carrefour Ηρακλειου και τον ειχε 14ευρω -1,5 -40%(με την καρτα carrefour) =7.5 ευρω το πακετο-> φορτιστης +2 μπαταριες ΑΑ 2000mah.

Προσωπικα δεν με εψηναν σε αυτα τα χρηματα μιας κ εχω φορτιστη και με λιγο ψαξιμο στα ραφια (της π@τανας γινοτανε) βρηκα 4 επαναφορτιζομενες AA energizer 2500mah στα 12 -40% = 7,5ευρω.

Δημοσ.

O φορτιστής με δύο μπαταριούλες 2000mAh AA.

Μπορεί να ήταν προσφορά καταστήματος, πάντως ένας φίλος πήρε τον τελευταίο στα 3 ευρώ με την έκπτωση τη Δευτέρα.

• Moderators
Δημοσ.

Ο φορτιστης σκετος η με μπαταριες?

Περασα απο carrefour Ηρακλειου και τον ειχε 14ευρω -1,5 -40%(με την καρτα carrefour) =7.5 ευρω το πακετο-> φορτιστης +2 μπαταριες ΑΑ 2000mah.

Προσωπικα δεν με εψηναν σε αυτα τα χρηματα μιας κ εχω φορτιστη και με λιγο ψαξιμο στα ραφια (της π@τανας γινοτανε) βρηκα 4 επαναφορτιζομενες AA energizer 2500mah στα 12 -40% = 7,5ευρω.

Πηγα χθες Καρφουρ Πετρου Ραλλη (Αθηνα-Νικαια-Ρεντη) για να δω αυτο το -40% που αναφερατε 2-3 ατομα που οφειλεται. Στο site εβλεπα 40% τα ειδη camping και σκεφτηκα οτι θεωρουν ολες τις επαναφορτιζομενες σαν τετοιο ειδος προφανως.

1η ειδηση λοιπον: Το 40% ειναι σε επιλεγμενα προιοντα της energizer (οχι σε ολα, αλλα στα μισα περιπου).

2η ειδηση: Ο φορτιστης με τις 2 ΑΑ υπαρχει στο συγκεκριμενο μαγαζι σε 2 διαφορετικες εμπορικα περιπτωσεις, η μια στα 14 ευρω και η αλλη που εχει ενδειξη-αυτοκολλητο -1.5 ευρω, εχει αλλο barcode κολλημενο πισω, αρχικη 9 ευρω, τελικη με το -40% 5.40 ευρω.

3η ειδηση την οποια και τιμησα μετα απο πολλη σκεψη αφου εχω πολλες :P : Μπαταριες ΑΑ energizer 2450mAh 3+1 δωρο, αρχικη 7 ευρω, τελικη 4.20€ η τετραδα! ;)

• Moderators
Δημοσ.

Εγκρινεις απο οτι καταλαβα matrixxx οποτε να την κανω τη βολτα αυριο .... :ph34r:

http://prntscr.com/dnocs

απο τα ψιλα γραμματα τι συμπερασμα βγαινει ?

Μα ειπα οτι ΔΕΝ ειναι λογω "camping" το 40%, αλλα σε προιοντα energizer - δεν φαινεται η προσφορα αυτη στο νετ, μονο μεσα στο μαγαζι ;)

Εγκρινω φυσικα! Ο φορτιστης δεν λεει κατι, (μονο για καποιον που δεν εχει φορτιστη και δεν θελει να δωσει λεφτα ειναι προτιμητεα η περιπτωση των 2 ΑΑ με τον φορτιστη στα 5.40). Οι 4 ΑΑ 2450mAh με 4.20 ειναι μισοτιμης απο την χαμηλοτερη τιμη πανευρωπαικα για να μην πω παγκοσμια, οσο πηρε καποιος τις αχρηστες τρονικ παιρνει επωνυμες!

Δημοσ.

Μα ειπα οτι ΔΕΝ ειναι λογω "camping" το 40%, αλλα σε προιοντα energizer - δεν φαινεται η προσφορα αυτη στο νετ, μονο μεσα στο μαγαζι ;)

Εγκρινω φυσικα! Ο φορτιστης δεν λεει κατι, (μονο για καποιον που δεν εχει φορτιστη και δεν θελει να δωσει λεφτα ειναι προτιμητεα η περιπτωση των 2 ΑΑ με τον φορτιστη στα 5.40). Οι 4 ΑΑ 2450mAh με 4.20 ειναι μισοτιμης απο την χαμηλοτερη τιμη πανευρωπαικα για να μην πω παγκοσμια, οσο πηρε καποιος τις αχρηστες τρονικ παιρνει επωνυμες!

Πολυ ωραια λοιπον ...καλη περιπτωση ... αυριο μετα τη δουλεια θα κανω τη βολτα μου , αν βρω... φυσικα και θα τις τιμησω !!!

Δημοσ.

Επειδη βρηκα και τον φορτιστη (στα 3 ευρω τελικη +2 μπαταριες δωρο) τον οποιο και αγορασα και τις σκετες μπαταριες αν αγορασω και τις σκετες μπορουν να φορτιστουν στο φορτιστη που αγορασα (αν και εχω τον TRONIC του LIDL).

ΚΑι κατι ακομη.Αξιζουν τα λεφτα τους οι Μπαταριες (και του φοορτιστη και οι σκετες).?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...