tigergreg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το γνωστο προβλημα των ντελ μινι 9 με τον 8αρη δισκο που αναγνωριζεται μεν αλλα ως 0 γιγα!!! χτυπησε και το μικρο ντελ που εχω. Το δισκακι γραφει PATA SSD μαρκας STEC και το ερωτημα ειναι αν παιρνη SATA SSD γιατι απ οτι βλεπω εχουν ιδια φισα. Αυτο δηλαδη..... http://www.pixmania.gr/gr/gr/11339671/art/ocz/ssd-aouoaneeuo-msata-noct.html?srcid=1383&aftrack=TWpJMk1Ec3hOalUwTXc7MTM0MzUwMTExMDs θα ταιριαξη αραγε και θ αναγνωριστει η θα το αγορασω τζαμπα και παιρνη μονο PATA SSD? Ευχαριστω εκ των προτερων.
rounsmith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Αν αναγνωρίζεται ως 0gb υπάρχει solution με firmware update. Επιχηρησέ το. (Ψάξτο google). Αν δεν σου αναγνωρίζει καθόλου δίσκο τότε έχεις πρόβλημα.
tigergreg Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Nαι το γνωριζω οτι υπαρχει λυση με το φιρμγουερ αλλα δεν θελω να ασχοληθω περισσοτερο γιατι απλα θελω τουλαχιστον να εχει 32 γιγα. Απλα θελω να μαθω αν γνωριζη κανας φιλος εαν ταιριαζη ο σατα στην θεση του πατα καθοτι η μοντουλα ειναι ιδια. Και αν φυσικα αναγνωριζεται.
rounsmith Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κάθεται 100% αλλά τελευταία που ασχολήθηκα με ένα τέτοιο που μου φέρανε στα χέρια μου υποστηρίζει μέχρι 16gb. (Γύρω στα 40 €). Πάρε Dell να ρωτήσεις , έχουνε αντιπροσωπεία στην αθήνα και είναι πολύ εξυπηρετικοί.
tigergreg Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Απιστευτοι στην ντελ!!!! θελουν 120 ευρω μαζι με το κουριερ για να βαλουν μνημη 8 γιγα παλι διοτι για καποιο λογο (πιθανοτατα συμφωνια με βονταφον) δεν βαζουν μεγαλυτερο παροτι το νετμπουκ εξω βγαινη σε 8,16,32, και 64 γιγα. Σε 2-3 μηνες γιατι υπαρχει ελλειψη!!!!! Τελικα βρηκα ενα καταστημα στο αιγαλεω με πολυ εξυπηρετικους ανθρωπους και δικες του εισαγωγες και πηρα αυτο.... http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=6922 Ειναι πατα και οχι σατα καθοτι δεν ταιριαζει στα ντελ9 και το κυριοτερο αναγνωριζεται απ ολα τα νετμπουκ γιατι το ντελ αναγνωριζη εως 16 γιγα!!! Και στην αμερικη εως 64!!! προφανως με αλλο βιος. Εχει και προεκταση που την σπας με το χερι γιατι στα ντελλ δεν χωραει ενω στα υπολοιπα (ασερ κλπ) μπαινη ολοκληρη. Και το κυριοτερο ολων. Δεν ζεσταινετε οπως ο 8αρης στεκ του ντελ και παει σφαιρα πολυ γρηγοροτερος του στεκ!!! Εχει ενα χρονο εγγυηση.
alexis333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Τελικα φιλε εκατσε ο δισκος ? Τον βλεπει κανονικα τον συγκεκριμενο ? Και παει πιο γρηγορα κι ολας ε /?
tigergreg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Σφεντονα τ ατιμο με σερβισπακ 3. ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με πριν. Μπορεις πλεον να βαλης και οφις και ναχεις τα 3/4 του δισκου ελευθερα. Και δεν τσουρουφλαει πλεον απο κατω. Απλα ειναι ζεστο.
alexis333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Ωραιος ο φιλος. Ειναι μεγαλη τρυπα της DELL το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερεις ποσα εχω δει με το ιδιο προβλημα. ?? Αστα να πανε. Παντως την επομενη παντως ψαξου και ebay γιατι ειναι ΠΟΛΥ πιο φθηνα. :-)
tigergreg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Mπα!!!! κολοκυθια!!! βρηκα στο αμερικανικο με 86 δολαρια!!!! αντε να μπλεξεις με ταχυδρομικα, τελωνεια,οτε,δεη σδοε και το κακο συναπαντημα. Πηγα στο μαγαζακι του ανθρωπου στην αγια βαρβαρα (βοηθεια μας) του αιγαλεω μου τοποθετησε ο ιδιος τον δισκο και ειδα οτι το αναγνωρισε τον πληρωσα κι εφυγα. Με αποδειξη κι ενα χρονο εγγυηση. ΛΗΞΙΣ.
alexis333 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 http://www.ebay.com/...=item4cfe615cd4 Κανα 30αρι ευρω πανω κατω. Αλλα θα σου αργουσε 2-3 βδομαδες μεχρι να ερθει ελλαδα. Εγω αυτο θα παραγγειλω μαλον. Θα τσεκαρω οτι κανει σιγουρα και μετα τον πηρα.
tigergreg Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2012 ΟΚ ενημερωσε μας. Χρονο και τελικο κοστος. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα