Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

yodi, ανεβασε μια φωτογραφια, αν θες.

Η κοπελα μου και η αδερφης της, εχουν πολλες φιλες και οι περισσοτερες κουκλακια.

Mηπως και...λεμε τωρα...ποτε δεν ξερεις.

(Εκτος απο Arch GNU/Linux user , καταντησα και προξενητρα...pacman -Rsn sapila && pacman -S pussy .... :blink: )

• Like 1
  • Απαντ. 302
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

:P

Δουλεύετε εναντίον της φυσικής επιλογής ε. Αν κοιμάστε ήσυχοι οκ.

Απότι διαβαζω, στην συγκεκριμενη περιπτωση, αν ειναι να το παμε με φυσικη επιλογη, βλεπω σε 10 χρονακια thread:

"η γενιά μας νέες και νέοι που βάλετε απο παντού - v2 , η επιστροφη."

Διαφωνάς ?

Αν διαφωνας, οκ.

Θυμησου λογια μου.

Δημοσ.

ΈΕίπα να μη βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα, αλλά μάλλον έγινε αυτό που φοβόμουνα :\ Μέσα σε 20 ώρες μόλις 4 αιτήματα φιλίας δεκτά. Πολύ λιγότερα απ' ό,τι όταν δεν είχα φωτό. Βρε μπας και τελικά το πρόβλημά μου είναι ΚΑΙ εμφανισιακό;

Δημοσ.

1.παλεψε την λιγο.. δεν ειναι ολοι πανω απτο pc σε ετοιμοτητα να σε κανουν accept καλοκαιρι ειναι......

2. αμα εκανες add εντελως αγνωστους γιατι να σε κανουν accept?

Δημοσ.

1.παλεψε την λιγο.. δεν ειναι ολοι πανω απτο pc σε ετοιμοτητα να σε κανουν accept

2. αμα εκανες add εντελως αγνωστους γιατι να σε κανουν accept?

Μα και τις περασμένες φορές εντελώς άγνωστους είχα κάνει add... Ελπίζω να φταίει που είναι καλοκαίρι.

Θα δουμε καμια φωτο εμεις ή σε πηγαδι κατρησαμε ?

Καλά, σε λίγο. Ένα-ένα τα χαστούκια.

Δημοσ.
Βρε μπας και τελικά το πρόβλημά μου είναι ΚΑΙ εμφανισιακό;

Χωρις φωτο πως θελεις να σου πουμε; Να μυρίσουμε τα νυχια μας; Αλλα παλεψε το λιγο, στην αρχη θα αποτυχεις αλλα μετα θα εισαι αρχοντας! Εγω στη θεση/ηλικια σου θα βιαζομουν αρκετα. Χωρις να θελω να σε αγχώσω η κατασταση σου ειναι αρκετα τραγικη για να λες "θα περιμενω μεχρι να γυρισω Αθηνα". Πηγαινε σημερα κι ολας και αρχισε να γινεσαι κοινωνικός. Σου δωσαμε οτι συμβουλες μπορουσαμε, μενει να το παρεις αποφαση και να αρχισεις να κανεις τις ιδεες πραξη!

Δημοσ.

Χωρις φωτο πως θελεις να σου πουμε; Να μυρίσουμε τα νυχια μας; Αλλα παλεψε το λιγο, στην αρχη θα αποτυχεις αλλα μετα θα εισαι αρχοντας! Εγω στη θεση/ηλικια σου θα βιαζομουν αρκετα. Χωρις να θελω να σε αγχώσω η κατασταση σου ειναι αρκετα τραγικη για να λες "θα περιμενω μεχρι να γυρισω Αθηνα". Πηγαινε σημερα κι ολας και αρχισε να γινεσαι κοινωνικός. Σου δωσαμε οτι συμβουλες μπορουσαμε, μενει να το παρεις αποφαση και να αρχισεις να κανεις τις ιδεες πραξη!

Από το φβ το περισσότερο που μπορούσα να κάνω ήταν να βάλω φωτό. Αν αποτύχει και αυτό, τότε γμσ τα... Και αν ήξερες πόσο στοιχειωμένο είναι στο μυαλό μου το μέρος αυτό από τα φριχτά σχολικά χρόνια που πέρασα, θα καταλάβαινες. Όσο για τις ιδέες, εδώ στην Αθήνα δεν έπιασαν τα νυχτοπερπατήματα όπου οι γυναίκες υποτίθεται ότι είναι πιο απελευθερωμένες και θα πιάσουν εδώ; Έχεις και το άγχος να μη σε πάρει κανένα μάτι...

Δημοσ.
Έχεις και το άγχος να μη σε πάρει κανένα μάτι...

Αυτο ειναι που σε κραταει πισω. Οπως ειχα γραψει κατι σελιδες πισω, απλα ΧΕΣΤΟΥΣ! Αν ειναι να σε νοιαζει μη σε δει κανας γειτονας ή καμια κατινα τοτε μονο ανεξαρτητοποιημένος δεν εισαι! Εισαι 21 χρονων παιδι που θα επρεπε να γλενταει τα νιάτα του, και εσενα σε νοιαζει τι θα πει η κυρα Μαριγώ;

Αντε ρε, κανε μας περήφανους! Γέννημα-θρέμμα insomniac!

Δημοσ.

Άντε έβαλα φωτό στο picture thread. Το επόμενο βήμα θα είναι να σας δώσω και το ΑΦΜ μου. :P

Αυτο ειναι που σε κραταει πισω. Οπως ειχα γραψει κατι σελιδες πισω, απλα ΧΕΣΤΟΥΣ! Αν ειναι να σε νοιαζει μη σε δει κανας γειτονας ή καμια κατινα τοτε μονο ανεξαρτητοποιημένος δεν εισαι! Εισαι 21 χρονων παιδι που θα επρεπε να γλενταει τα νιάτα του, και εσενα σε νοιαζει τι θα πει η κυρα Μαριγώ;

Αντε ρε, κανε μας περήφανους! Γέννημα-θρέμμα insomniac!

Αφού βρήκα τη δύναμη να ανεβάσω φωτογραφία μου, θα γίνει και το άλλο κάποια στιγμή. Το ιδανικό θα 'ταν να υπήρχε μια παρέα έστω για ενθάρρυση, να με σπρώξει μέσα στο νερό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...