Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου ήρθε newsletter ότι με τον κωδικό "WEMISSEDU" έχω έκπτωση 10€ για αγορές άνω των 60€.

Για παράδειγμα ο Agility 3 120GB για όποιον κατάφερε να αντισταθεί στην προσφορά του Mr.Smith όταν αυτό ξεκίνησε ή σε αυτή του Πλαισίου, έχει επίσης 89.90€ στο U. Με το κουπόνι λογικά η τιμή πάει στα 79.90€.

http://www.you.gr/b2...CE2BA5BBFB5FADD

2.jpg

• Like 4
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια ζωή παραλάμβανα από κατάστημα δεν το έχω ψάξει καν για μεταφορικά.

Πάρε τους ένα τηλ. να δεις τι παίζει L.A.mia

http://www.you.gr/b2...shop/b2c/tel.do

δεν ενδιαφερομαι για μενα, ειχα παρει τον agility 3 στα ~81 απο κυριο smith :)

ρωτησα επειδη σιγουρα ολο και καποιος απο επαρχια θα ενδιαφέρεται

Δημοσ.

Ο δισκος τι λεει ειναι καλος; Επειδη δεν βιαζομαι για αυτο το λεω..Και λογικα θα πεσουν και αλλο οι τιμες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν τον βάλω σε παλιό λάπτοπ ή σε Macmini late 2009 θα δω διάφορα ή τσάμπα τα λ7;

Τεράστια διαφορά ...

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

Στο desktop μου τον έχω σε AMD SB710. Ούτε intel ούτε SATA3. Και είμαι καρά-ευχαριστημένος. Τα 4Κ είναι όλα τα λεφτά και εκεί ο δίσκος είναι αρκετά καλός αν όχι παραπάνω από καλός έχοντας πάντα υπόψιν τους κορυφαίους δίσκους.

Δημοσ.

Πολύ καλό! Σε σχέση με τον Corsair F60 που έχω τώρα στον σταθερό θα δω καμιά διαφορά;

Στον Corsair είχα read/write γύρω στα 250-270mb/s

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αυτός είναι λίγο φθηνότερος. Πώς σας φαίνεται σε σχέση με τον παραπάνω; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί διαφορά έχουν όλοι οι SSD μεταξύ τους. Επεξ/σία από arxaggelos
Δημοσ.

Αυτός είναι λίγο φθηνότερος. Πώς σας φαίνεται σε σχέση με τον παραπάνω; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα τί διαφορά έχουν όλοι οι SSD μεταξύ τους.

PETROL:

Max Read: up to 360MB/s Max Write: up to 180MB/s Random Write 4KB: 14,500 IOPS

Random Read 4KB: 32,000 IOPS

AGILITY 3

Max Read SATA 6Gbps: up to 525MB/s Max Write SATA 6Gbps: up to 500MB/s Max Read SATA 3Gbps: up to 280 MB/s Max Write SATA 3Gbps: up to 260 MB/s 4KB Random Read 20,000 IOPS (75 MB/s) 4KB Random Write 50,000 IOPS (195 MB/s) Max 4KB Random Write 85,000 IOPS (330 MB/s)

Εγώ θα πρότεινα να πας στον Agility για τόσο μικρή διαφορά...

• Moderators
Δημοσ.

"...σε παραγγελια ανω των 60 ευρω"...

Ααααα, τις γκαφες του getitnow δεν τις φτανει κανεις, τι να μας πουν μετα το getit και αυτοι οι πικραμενοι... :P

Στην καλυτερη εδω εχεις εκπτωση 17.5% (αν παραγγειλεις κατι που κανει ακριβως 60€) στους αλλους ειχαμε εκπτωση που εφτανε το 99.9%!! B) :lol: :lol: :lol:

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...