Stuff Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα έχω μια Panasonic TV με ενσωματωμένο MPEG4 (περιοχή πευκη) ..και μέχρι τις 20 Ιουλιου που έγινε η αλλαγή επιανα κανονικά όλα τα κανάλια στην TV. Μετά την αλλαγή πιάνω όλα τα ψηφιακά εκτος από τα κανάλια της ΕΡΤ (Ερτ 1, NET, et3, ΕRT HD) ..εχει πέσει το % ..γιατι έγινε αυτό? και πώς διορθώνεται?
baskon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα νεα καναλια τα πιανεις(Κοντρα,Extra,Mad Mtv Κλπ)? Είναι στις συχνοτητες 63 και 65 και δεν εκπεμπουν τοσο δυνατά οσο τα αλλα της Digea.. Αν δε πιανεις ουτε αυτά τότε αρχιζεις και ψαχνεις πως θα βελτιωσεις τη ληψη σου. Για αρχη δες το καλώδιο της κεραίας (μπορει να κανει μεγαλη διαφορα) δες την πριζα σου μήπως εχει καποιο θεματακι,αλλιως πας στην κεραια σου και τη γυρνας μεχρι να βελτιωθει το σημα.. Εγω ειχα θεμα με τα νεα καναλια ενω ολα τα αλλα επιαναν σουπερ. ΤΟ εφτιαξα με αλλαγη καλωδιου,ελεγχο της πριζας καθως και με μια μικρη ρυθμιση της εντασης του ενισχυτη Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2012 από baskon
antzen Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Τα νεα καναλια τα πιανεις(Κοντρα,Extra,Mad Mtv Κλπ)? Είναι στις συχνοτητες 63 και 65 και δεν εκπεμπουν τοσο δυνατά οσο τα αλλα της Digea.. Αν δε πιανεις ουτε αυτά τότε αρχιζεις και ψαχνεις πως θα βελτιωσεις τη ληψη σου. Για αρχη δες το καλώδιο της κεραίας (μπορει να κανει μεγαλη διαφορα) δες την πριζα σου μήπως εχει καποιο θεματακι,αλλιως πας στην κεραια σου και τη γυρνας μεχρι να βελτιωθει το σημα.. Εγω ειχα θεμα με τα νεα καναλια ενω ολα τα αλλα επιαναν σουπερ. ΤΟ εφτιαξα με αλλαγη καλωδιου,ελεγχο της πριζας καθως και με μια μικρη ρυθμιση της εντασης του ενισχυτη Αφ'οτου εβαλα mpeg4 τα καναλια MTV και MAD ειναι τον περισσοτερο χρονο παραμορφωμενα. Υπαρχει περιπτωση να φταιει ο σταθμος για το σημα? Θα διορθωθει αυτο λες ή πρεπει να αρχιζω να αντικαταστω καλωδια και πριζες...?
asxeth Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Κι εγώ έχω πρόβλημα με τα κρατικά κανάλια. Μέχρι πριν λίγες μέρες τα έπιανα τέλεια, αλλά τώρα τις περισσότερες ώρες δεν έχουν σήμα. Να πω βέβαια ότι στην περιοχή μου παίρνουμε σήμα από την Αίγινα και βλέπουμε μόνο ψηφιακά εδώ και 1-2 χρόνια.
lefter Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) καλημερα μενω στον πειραια και δεν πιανω mad, mtv, contra κλπ οσα ειναι απο συχνοτητες 63 & 65. τι πρεπει να κανω ? Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2012 από lefter
moxalis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Κι εγώ μία από τα ίδια με τα κρατικά και όσα κανάλια βρίσκονται σε συχνότητες 63 κ' 65 στην Καλλιθέα.. Δεν έχω καθόλου εικόνα στα περισσότερα ή κολλάνε απίστευτα. Υπάρχει καμία πρόταση για καινούρια κεραία μιας κ δεν ξέρω τι ακριβώς μας ενδιαφέρει στα χαρακτηριστικά της καθεμίας; Κεραίες από Skroutz γιατί βλέπω π.χ. αυτή OEM-ANT-50 με gain 15 dB στα 14 ευρώ, και μετά βλέπω και αυτή Iskra-DTX48FC με gain 11-16 dB στα 35 ευρώ.. οι διαφορές τους δηλαδή ποιες είναι; Και στις κεραίες με ενισχυτή (Oscar WA-20000TG) τι ακριβώς παίζει και υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στο gain; Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από moxalis
graphist83 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Εδω τα λεω ολα. http://www.insomnia.gr/topic/436254-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B5%CF%81%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%80%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1/
dolph Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Να επιβεβαιώσω κι εγώ το πρόβλημα με τα κρατικά κανάλια (στον Πειραιά). Όλα τα άλλα τα πιάνω μια χαρά, ενώ τα κρατικά είναι "αδύναμα" και παίζουν με σπασμένη και διακεκομένη εικόνα σαν να έρχονται τα μισά data. Ποιά είναι η πρόταση επίλυσης του προβλήματος;
anonymous-root Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 +1 με τα κρατικά κανάλια (στην κάρτα τηλεόρασης WinTV). κάτι πρέπει να παίζει με την κωδικοποίηση*... δεν πρέπει να είναι θέμα λήψης. *έχω μόνο ήχο, ενώ εάν προσπαθήσω να γράψω (σε βίντεο) η εικόνα εμφανίζεται κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα