Προς το περιεχόμενο

Σωστη απεγκατασταση Linux Mint 13 (?)

c0prse_grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, περασα τα linux mint 13 στο λαπτοπ της υπογραφης μου και μετα απο το trial σκεφτομαι να τα κανω uninstall. Την τελευταια φορα που δοκιμασα linux ηταν κατι χρονακια πισω, και τοτε δεν ειχα προννοησει να μαθω πως να βγαλω σωστα το GRUB με αποτελεσμα μετα να μην bootαρουν σωστα τα windows. Ξερει καποιος να μου πει τι χρειαζεται να κανω για να τα απεγκαταστησω ολα που αφορουν τα linux σωστα? Ευχαριστω :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαγραφεις μεσα απο τα windows το κομματι του δισκου που περιεχει το λινουξ και μετα το ενωνεις με ολον τον υπολοιπο σκληρο, αλλα δεν θα μπουταρει το συστημα! Μετα βαζεις το δισκακι των γουντος και πατας system repair και μετα ανοιγεις τη γραμμη εντολων! Η συνεχεια εδω καρατσεκαρισμενη μεθοδος 100% επιτυχια

Επειδή η σελίδα της MS γράφει πολλά και μπορεί να σε μπερδέψει, απλά βγαίνεις σε cmd μέσα από το δισκάκι των Windows και δίνεις:

Bootrec.exe /FixMbr

Bootrec.exe /FixBoot

(δυο εντολές)

Επειδή η σελίδα της MS γράφει πολλά και μπορεί να σε μπερδέψει, απλά βγαίνεις σε cmd μέσα από το δισκάκι των Windows και δίνεις:

Bootrec.exe /FixMbr

Bootrec.exe /FixBoot

(δυο εντολές)

Σωστος! +1

Bootrec.exe /FixMbr

Bootrec.exe /FixBoot

(δυο εντολές)

μια χαρα! απλο ακουγεται.. μια ακομη απορια προεκυψε.. πως βγαινω σε cmd μεσα απ'τον δισκο εγκαταστασης των windows?

δηλαδη αν κανω το εξης ειμαι ενταξει?

1. μεσω gParted (απο live cd) σβηνω το partition που χει τα mint και το ενώνω με το αλλο κομματι του δισκου σ'ενα ενιαίο.

2. μετα μποοταρω εχοντας ηδη μεσα το cd των windows...

3.. (?) θα με βγαλει μονο του σε cmd περιβαλλον η πρεπει να κανω κατι εγω?

• 3 χρόνια αργότερα...

εγω βαζω το cd εγκαταστασησ των windows αλλα δεν με αφηνει να μπουταρω ! και ενω μου γραφει οτι μπουταρει απο το cd και να πατησω καποιο κουμπι ξαφνικα με πεταει στον grub και στην συνεχεια στα linux mint !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...