Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στα παιδια

Ειχε γιορτη αυτες της μερες η κοπελα μου και οποτε επειδη εχω καιρο να της παρω κατι , γιατι δεν της πηρα ουτε στα γενεθλια της, ουτε περσι στη γιορτη της παλι, θα ηθελα να μου προτεινετε κατι καλο πρωτοτυπο και πανω απο ολα οικονομικο (30 ευρω μαχ, αλλα αν κανουμε τη δουλεια μας και με 10 ευρω πχ δεν τιθεται θεμα, ισα ισα καλυτερα)

Υ.Γ.: Μη τρολλαρετε πολυ. Δειξτε κατανοηση :devil: :devil:

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το λουλουδικο σου φαίνεται άσχημο? Εκτος απ τα τριαντάφυλλα κτλ κτλ

Αν ας πουμε της έπαιρνες μια γαρδένια?

Κατα τα άλλα, ομορφο θα ηταν να της έφτιαχνες μια μπλουζα με κάποια ατάκα που της αρέσει, κάτι που την αντιπροσωπεύει ή κάποιο σχέδιο που θα της άρεσε.

Επισης οι περισσότερες κοπέλες τρελαίνονται για σκουλαρικάκια χειροποίητα, σαν αυτά που πουλάντε οι πλανόδιοι στο Θησείο και τα περισσότερα ειναι στο χέρι. Μαξ 15 ευρω και ειναι εξαιρετικά.

Δημοσ.

γιατι δεν της πηρα ουτε στα γενεθλια της, ουτε περσι στη γιορτη της παλι

Εχεις αρχισει μια πολυ καλη παραδοση μπορω να πω μην τη χαλας. :-D

Παρε της κανα μπιχλιμπιδι απο κανα μαγαζάκι με φυλαχτα κλπ σε αλλο τοπικ με αναλογη θεματολογία ειχαν αναφερθει 1-2.

Δημοσ.

Κάρτα γραφ... ώπα, άκυρο. :P

Σκουλαρίκια σταθερή αξία που είπε και ο Pintsie, δεν έχουν και ρίσκο στο θέμα του γούστου (εκτός κι άμα πάρεις καμιά ακυρίλα).

Δημοσ.

Κάρτα γραφ... ώπα, άκυρο. :P

Σκουλαρίκια σταθερή αξία που είπε και η Pintsie, δεν έχουν και ρίσκο στο θέμα του γούστου (εκτός κι άμα πάρεις καμιά ακυρίλα).

^_^

Δημοσ.

Θα ήταν καλύτερο να δώσεις αυτά τα 30 ευρώ για να δημιουργήσεις μια ρομαντική βραδιά για τους 2 σας(είναι δώρο που θα το ευχαριστηθείτε και οι 2 ) αν και πιθανότατα να χρειαστείς πολλά περισσότερα από 30 ευρώ :P.

Δημοσ.

επειδη τα σκουλαρικια το εχω ξανακανει , χειροποιητα κιολας μιας φιλης, λεω να επιχειρησω την ιδεα του Cossutius. μια μπλουζα και να γραψω πανω κατι. αν και τετοια παρομοια δωρα εχω ξανακανει, γιατι δεν ειμαι ατομο που θα κανει τα κλασικα δωρα (λουλουδια, σκουλαρικια κτλ) , παντα προσπαθω να κανω κατι πρωτοτυπο. εχω αλλες 4 μερες προθεσμια , οποτε θα περιμενω καμια ιδεα ακομα.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας

Δημοσ.

Καλό δώρο είναι και ένα βιβλίο σίγουρα με 30 ευρώ θα βρεις κάτι αξιόλογο γράφεις και μια αφιέρωση μέσα και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Καλησπερα στα παιδια

Ειχε γιορτη αυτες της μερες η κοπελα μου και οποτε επειδη εχω καιρο να της παρω κατι , γιατι δεν της πηρα ουτε στα γενεθλια της, ουτε περσι στη γιορτη της παλι, θα ηθελα να μου προτεινετε κατι καλο πρωτοτυπο και πανω απο ολα οικονομικο (30 ευρω μαχ, αλλα αν κανουμε τη δουλεια μας και με 10 ευρω πχ δεν τιθεται θεμα, ισα ισα καλυτερα)

Υ.Γ.: Μη τρολλαρετε πολυ. Δειξτε κατανοηση :devil: :devil:

Και την έχεις ακόμα;; Χαρά στο κουράγιο της!!

Στο θέμα μας, με τα 30 ευρώ που δίνεις πήγαινε πάρε ένα μπουκάλι κρασί (με 10 ευρώ βρίσκεις πολύ ωραία), φτιάξε και κανένα φαγητό (εάν δεν το έχεις παρήγγειλε) και κάνε της το τραπέζι!

Σίγουρα θα το εκτιμήσει πάρα πάρα πολύ!

Δημοσ.

Και θα χει να θυμαται. "τι γαματα μπριζολικια φαγαμε τοτε με τον κωσταααα"!

Εγω λεω να παρει μπυρες. Κανα 5λιτρο βαρελακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...