Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την οθονη της υπογραφης μου...την αγορασα πριν 1 μηνα και χτες παρατηρησα οτι κανει θορυβο οταν κανω scroll με το ποντικι η' αλλαζω καρτελες στον firefox.ο θορυβος μοιαζει με αυτον που κανει οταν ενας σκληρος δισκος γραφει η' διαβαζει...Ειναι σιγουρα απο οθονη γιατι απενεργοποιησα τα ηχεια και κανει το ιδιο...παντως ακουγεται μονο σε ησυχο περιβαλλον(π.χ. νυχτα)...αν την παω πισω θα μου την αλλαξουν?...ειναι δυνατον μια οθονη να κανει τετοιου ειδους ηχο?

Δημοσ.

Εχω νεα.....Αποσυνδεσα τα ηχεια (ειναι αυτα http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Logitech-Speakers-Z-110-2-0-980-000508.htm ) και ο θορυβος σταματησε!!!!....πως ειναι δυνατον με απενεργοποιημενη την ενταση του ηχου (στο mute) να ακουγεται θορυβος απο τα ηχεια οταν κανω scroll σε ιστοσελιδες με το ποντικι(Logitech RX 250)?...τελειως κουφο!..και νομιζα οτι ηταν απο την οθονη αφου ειχα τον ηχο στο mute....Τα ξανασυνδεσα και παλι ο ηχος αυτος επανηρθε...Επισης προσεξα οτι οταν εχω κλειστο τον υπολογιστη και μαλιστα απο το διακοπτη του τροφοδοτικου,οταν παω να ενεργοποιησω τον ηυ,μολις βαλω το διακοπτη του τροφοδοτικου στο on και πριν πατησω το power on του tower,ακουγεται ενα φυσημα απο τα ηχεια για περιπου 1 sec αρκετα δυνατο με κλειστο τον ηυ...μοιαζει σαν να γυρναει ενας ανεμιστηρας με full στροφες για 1 sec και να σταματαει μετα... :confused:

ΥΓ...υποψιαστηκα μηπως φταιει που το ποντικι και η τροφοδοσια των ηχειων ειναι σε γειτονικες usb2 και εβαλα το βυσμα του πληκτρολογιου να ειναι διπλα στο βυσμα τροφοδοσιας των ηχειων και το βυσμα του ποντικιου σε αλλη usb2 πιο μακρια αλλα δεν εγινε τιποτε..ο ηχος συνεχιζει :eek:

Δημοσ.

πάνε σε ηλεκτρονικάδικο και πάρε ροδέλα για μόνωση καλωδίου ή κάτι τέτοιο και θα την τυλίξεις με το καλώδιο του ήχου των ηχείων.

Δημοσ.

πάνε σε ηλεκτρονικάδικο και πάρε ροδέλα για μόνωση καλωδίου ή κάτι τέτοιο και θα την τυλίξεις με το καλώδιο του ήχου των ηχείων.

Δηλαδη το προβλημα ειναι στα ηχεια η' στο καλωδιο τους που δεχεται παρεμβολες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...