JohnVani18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα. Μιας και τον περασμένο μήνα είχα κάποια τρεχάματα με το παραπάνω κατάστημα, θέλησα να μοιρατώ την εμπειρία μου μαζί σας. Το προσθέτω στη παρόν κατηγορία για να το δεί το περισσότερο δυνατό κόσμος και να αποφύγει παρόμοια συμβάντα. Αρχές Ιουνίου αγόρασα μια νέα μητρική απο το πλαίσιο, συγκεκριμένα την 970A-D3. Για μία βδομάδα όλα λειτουργούσαν μια χαρά, μέχρι που άρχησε να κρασάρει χωρίς λόγο και στο τέλος δεν μπορούσα να λειτουργήσω καθόλου τον υπολογιστή μου. Έκανα φορμάτ και κολλούσε στην εγκατάσταση, κράσαρε χωρίς λόγο, έκανα απενεργοποίηση και δεν έσβηνε ο υπολογιστής, κολλούσε και διάφορα τέτοια. Αποφάσησα να την πάω στο πλαίσιο για να την κάνουν έλεγχο. Ο τεχνικός μου είπε πως για να είμαστε πιο σίγουροι ποιό είναι το πρόβλημα, μου ζήτησε να του πάω και τον επεξεργαστή μου, κάρτες γραφικών και RAM. Τα πήγα κι εγώ και τα άφησα εκεί για δύο ημέρες (συγκεκριμένα τα είχα πάει Δευτέρα). Την Τετάρτη με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει πως μπορώ να περάσω να τα παραλάβω και πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Πήγα, τα παρέλαβα, έστεισα πάλι το μηχάνημα, και (κλασικά) έκανε πάλι τα ίδια. Την ίδια εβδομάδα πηγαίνω τον πύργο σε φίλο μου για να τεστάρω τα κομμάτια του στη μητρική μου (και αντίστοιχα τα δικά μου στη δική του). Όπως ηταν αναμενόμενο, με τα δικά του κομμάτια, είχα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα, και πραγματικά δοκιμάσαμε τα πάντα, ακόμα και τροφοδοτικό αλλάξαμε, και το αποτέλεσμα ηταν το ίδιο. Στη πορεία τεστάραμε τα δικά μου κομμάτια στη δική του μητρική για να σιγουρευτούμε πως όντως δεν είναι κάτι άλλο, και όλα δούλευαν άψογα, κάναμε και stress tests 12+ ώρες. Έτσι αποφάσησα να πάω πάλι τη μητρική και να απαιτήσω αλλαγή μιας και ήμουν εντός των 20 ημερών αγοράς και επιτρεπόμουν αντικατάσταση βάση των κανονισμών του καταστήματος. Πήγα και ο τεχνικός άρχησε να μου λέει πάλι τα ίδια, πως δεν έχει πρόβλημα και οτι θα πρέπει να την κάνει (πάλι) έλεγχο. Εγώ του είπα πως θέλω αντικατάσταση μιας και είμαι εντός 20 ημερών και ας κάνουν μετά οτι δοκιμασίες και ελέγχους θέλουν. Άρχησε να λέει δικαιολογίες πως το προϊόν ανοίχτηκε και οτι δεν μπορεί να το δεχτεί. Μαζί μου ηταν και η κοπέλα μου η οποία έχει εμπειρία με όρους κλπ, και του την έλεγε. Αφού οι υπόλοιποι εργαζόμενοι είδαν οτι δεν το βάζω κάτω, κάλεσαν και τον υπεύθυνο, και εδώ είναι το καλύτερο κομμάτι : ο τεχνικός ισχυρήστηκε πως ο ίδιος είδα τα κομμάτια που έφερα για έλεγχο να τρέχουν και οτι δεν είχε κανένα πρόβλημα, κάτι το οποίο δεν ίσχυε, όπως προείπα, απλά με πήρε τηλέφωνο να περάσω να τα παραλάβω. Εκείνη τη στιγμή δεν είπα κάτι γιατί πραγματικά δεν ήξερα τι γίνεται.. Αφού τον κάλεσαν τον τεχνικό στο γραφείο, ο υπεύθυνος με ρώτησε αν όντως είδα τη σύνθεση να τρέχει, και του εξήγησα πως έγινε (με πήρε τηλέφωνο, τα παρέλαβα). Με ρώτησε αν τον έστεισα ο ίδιος τον υπολογιστή και μήπως έκανα κάποιο λάθος στο στήσιμο, του εξήγησα πως έχω τελιώσει τεχνικός και δεν σχολίασε περαιτέρω. Τελικά συμφώνησε να μου κάνουν αλλαγή, και "φυσικά" ήθελαν και τα καλώδια SATA που περιλαμβάνονται με τη μητρική. Του είπα πως τα έχω στον υπολογιστή και οτι μπορώ να τους τα φέρω. Τελικά έγινε κάτι "καλύτερο", συγκεκριμένα το δεύτερο καλύτερο κομμάτι αυτής της εμπερίας : αφαίρεσαν τα καλώδια που έλειπαν απο τη μητρική που πήρα (μία 990XA-UD3), τα πρόσθεσαν στη μητρική που τους επέστρεψα, έβαλαν μια "συσκευή ασφαλείας" στο κουτί της μητρικής που επέστρεψα, και φυσικά, θα την βάλουν για πώληση πάλι, σα να είναι καινούργια... Ρώτησα ένα παιδί που δούλευε εκεί τι θα γίνει με τη μητρική που επέστρεψα, και μου είπε πως θα την ελέγξουν (και όντως) θα την πουλήσουν (φυσικά σαν καινούργια).. Kαι προσωπικά αμπφβάλλω αν κάνουν καν έλεγχο.. Επίσης, κάτι που παρατήρησα, κανένα απολύτως μοντέλος μητρικής/κάρτας γραφικών δεν είναι σφραγισμένο. Η μόνη ασφάλεια που έχουν στα κομμάτια τους είναι ένα κομμάτι ζελοτέυπ στην αντιστατική σακούλα, το οποίο σημαίνει πως όλα μπορεί να είναι ελατωματικά ή να είχαν κάποιο πρόβλημα και να τα μεταπουλάνε ως καινούργια. Γι' αυτό λοιπόν, για το δικό σας καλό, προσέχετε τι αγοράζεται απο το πλαίσιο για να μην έχετε αγκαρίες και προσπαθήσουν να σας βγάλουν τρελό και αγνωστικό. Προσωπικά πλέον μόνο μικροπράγματα όπως dvd θα παίρνω απο το συγκεκριμένο κατάστημα.
discoboyminimal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το ιδιο ακριβος επαθα με ενα dvd player που ελειπε το κουμπακι open/close.ισχυριζοταν οτι το δημιουργησα μονος μου το προβλημα και εβγαλα το κουμπακι(εν το μεταξυ ειχε μονο 2 δαχτυλιες δικιες μου,ουτε σκονη,ουτε γρατζουνιτσα.το ανοιξα το εκλεισα και τους το πηγα πισω πακετο).τρεξιμο και 'testαρισματα' ετσι για την πλακα.τι στα κεντρικα στην αθηνα μου λεγαν οτι το εστηλαν , τι στην αντιπροσοπεια της lg.οτι να ναι..φωναξα τον υπευθυνο του καταστηματος και εδειξε το καλο προσωπο λεγοντας 'μην τον ταλαιπωρητε αλλο, δωστε του ενα νεο'ολο αυτο κρατησε 15 μερες.τους πηρα και 2 τηλεφωνα για να ενημερωθω για την εξελιξη μιας και αυτοι δεν με πηραν ουτε μια ενω το ειχαν πει. εγω φιλε πλεον ουτε για dvd ουτε για μελανακια δεν παω.
nikolasR200 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 όσες φορές έχω πάει για αντικατάσταση εξαρτημάτων, αν εξαιρέσω ότι καμία εργασία δεν έγινε εντός του υποτιθέμενου 4ώρου, το οποίο το θεωρώ φυσιολογικό κατά τα άλλα, η εξυπηρέτηση των τεχνικών ήταν πάντα πολύ καλή.. πηγαίνω ωστόσο σταθερά σε συγκεκριμένο κατάστημα, που έχω μείνει ικανοποιημένος με την εξυπηρέτηση..ενδεχομένως να διαφέρει σε άλλα..
tigergreg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Εγω παλι τους πηγα ενα ζευγαρι μνημες σελσοκ που γραφουν επανω ημερομηνια παραγωγης 2008!!!! και επειδη εχω χασει το τιμολογιο αγορας δεν γινετε δεκτη η 5χρονη εγγυηση!!!! Ακομα ψαχνω να βρω το τιμολογιο...... Απο πλαισιο δεν με πηραν. Μαλλον περιμενουν το 2013 για να μου ανακοινωσουν οτι ειναι εκτος εγγυησης....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 εντάξει λογικό να μην δέχονται να κάνουν RMA χωρίς απόδειξη/τιμολόγιο... lifetime warranty δεν έχουν συνήθως οι RAM? γιατί 5 χρόνια οι Cellshock?
Neo106 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 εντάξει λογικό να μην δέχονται να κάνουν RMA χωρίς απόδειξη/τιμολόγιο... lifetime warranty δεν έχουν συνήθως οι RAM? γιατί 5 χρόνια οι Cellshock? Στο vision μου εχουν κανει RMA, χωρις να εχω την αποδειξη μονο με το serial number του σκληρου, το οποιο το ειχαν καταχωρημενο στη βαση τους. Βεβαια δεν επροκειτο για αγορα με τιμολογιο, αλλα δε νομιζω οτι εχει και σημασια.
zaccki Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Εγω παλι τους πηγα ενα ζευγαρι μνημες σελσοκ που γραφουν επανω ημερομηνια παραγωγης 2008!!!! και επειδη εχω χασει το τιμολογιο αγορας δεν γινετε δεκτη η 5χρονη εγγυηση!!!! Ακομα ψαχνω να βρω το τιμολογιο...... Απο πλαισιο δεν με πηραν. Μαλλον περιμενουν το 2013 για να μου ανακοινωσουν οτι ειναι εκτος εγγυησης.... Μαλιστα. Τιμολογιο αγορας ειχες κοψει?Αρα εχει τα στοιχεια σου,το ΑΦΜ σου κτλ,σωστα? Δεν ειναι απλη αποδειξη που καποιες φορες δεν περιεχει στοιχεια. Οποτε ζητας ομορφα και ωραια μια επανεκτυπωση του συγκεκριμενου τιμολογιου με βαση τα στοιχεια σου. Στο ιδιο καταστημα που τις αγορασες τις πηγες τις μνημες. Οχι στην αντιπροσωπεια.Που και παλι το πλαισιο επρεπε να σου επανεκτυπωσει το τιμολογιο. Τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μην αναλαμβανουν τις ευθυνες τους...
symbios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 αφηστε να πλαισια και τα οποιαδηποτε καταστηματα και επικοινωνητε απευθειας με τον κατασκευαστη.το eshop δεν μου αλλαζε μια μητρικη γιατι ειτανε καμενη απο πισω επικοινωνησα με την κατασκευαστρια εταιρια την εστειλα και μου την αντικατεστησαν,και το παιδι με τις μνημες ας στειλη Mail στην εταιρια θα του τις αλλάξουν.αρκει να στειλη πισω τις. ελατωματικες.το ιδιο γινετε και με τους δισκους τον στελνεις στον αλαζουν.αμα ειναι να περιμενεις εδω σωθηκες
panos0100 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 λοιπόν κι εγώ παρομοιο πραγμμα έπαθα το ειχα αναφέρει αλλα ας το ξαναπώ μιας που το λεεί και το θέμμα λοιπόν είχα αγοράσει μια foxconn μητρική απο το πλαισιο για σοκετ 775 πηγα να την βαλω αναψε λειτουργησε κανονικα ολα ητανε ενταξει, μολις εβαζα παιχνιδια να παιξω παγωνε η οθονη και μετα οταν παταγα να ανοιξει ο υπολογιστης ακουγοταν 5 μπιπ απο το ηχειακι της μητρικης, λεω κατι δεν παει καλα, την παω πισω με λενε ολα ειναι καλα δεν εχει πρωβλημμα μετα αρχισαμε να αλαζουμε τις μνημες ραμ μηπως και φταιγανε αυτες αλλα τιποτα, δοκιμασα αλη καρτα γραφικων ουτε, δηλαδη οσες φορες κολουσε μετα δεν ανοιγε επρεπε να περιμενεις λιγο μετα επερνε μπρος αλα ξανακολαγε να μην σας τα πολυλογο την πηγα πισω για 2 φορα λεω δεν γινεται κατι εχει πρωβλημμα και μετα δεν την επερναν και πισω γιατι λεει δεν ειχα το κουτι και επισης λεγανε οτι δεν ειχε πρωβλημμα αλα μηλισα με τον υπευθυνο και τελειωσε το θεμμα την πηραν κι εγω πηρα εναν φορτιστη για μπαταριες γιατι λεφτα δεν δινουνε πισω η απορια μου ειναι αυτη η μητρικη απ οτι ειδα τα 5 μπιπ λενε πρωβλημμα οντος στην μητρικη αλλα στην πυλη α20 του επεξεργαστη ξερει καποιος τι ειναι αυτο? δηλαδη ετσι οπως το καταλαβα εγω-(πρωβλημμα και αδυναμια επικοινωνιας με τον επεξεργαστη ειχε η μητρικη?) γιατι εκει κολουσε
Manos5686 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Είχα αγοράσει όλο μου το pc απο το πλαισιο....Ξαφνικά μετά απο λίγο καιρό όταν χρησιμοποιούσα το pc για 20-30 λεπτά κολλούσε ολόκληρο(δεν δούλευε τπτ) και έπρεπε να κάνω επανεκίννηση για ανοίξει κανονικά και να μην ξανακολλίσει.Τον πήγα στο plaisio και ένας τεχνικός μου είπε άστον εδώ να του κάνουμε κάποια τεστ και έλα αύριο να τον πάρεις...Πάω την επόμενη μέρα μου λέει ο τεχνικός ο σκληρός δίσκος έχει πρόβλημα..του λέω οκ και μιας και το pc ήταν στην εγγύηση μου τον άλΜλαξαν τσάμπα.Με το που παίρνω το pc σπίτι και το συνδέω ξανα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα..τους παίρνω τηλέφωνό και άρχισαν τις δικαιολογίες οτι κάνω κάτι λάθος(πχ κακή χρήση και τέτοια).Δεν ξαναασχολήθηκα με αυτούς..πήγα το pc σε έναν τεχνικό απέξω και μου είπε οτι έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου την άλλαξα και το πρόβλημα λύθηκε...
The-Doctor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Είχα αγοράσει όλο μου το pc απο το πλαισιο....Ξαφνικά μετά απο λίγο καιρό όταν χρησιμοποιούσα το pc για 20-30 λεπτά κολλούσε ολόκληρο(δεν δούλευε τπτ) και έπρεπε να κάνω επανεκίννηση για ανοίξει κανονικά και να μην ξανακολλίσει.Τον πήγα στο plaisio και ένας τεχνικός μου είπε άστον εδώ να του κάνουμε κάποια τεστ και έλα αύριο να τον πάρεις...Πάω την επόμενη μέρα μου λέει ο τεχνικός ο σκληρός δίσκος έχει πρόβλημα..του λέω οκ και μιας και το pc ήταν στην εγγύηση μου τον άλΜλαξαν τσάμπα.Με το που παίρνω το pc σπίτι και το συνδέω ξανα αντιμετώπιζε το ίδιο πρόβλημα..τους παίρνω τηλέφωνό και άρχισαν τις δικαιολογίες οτι κάνω κάτι λάθος(πχ κακή χρήση και τέτοια).Δεν ξαναασχολήθηκα με αυτούς..πήγα το pc σε έναν τεχνικό απέξω και μου είπε οτι έχει πρόβλημα η κάρτα ήχου την άλλαξα και το πρόβλημα λύθηκε... Την καλυτερη δουλεια εκανες!!! Ενας φιλος μου ειχε κακη εμπειρια απο αυτους και το γραφω και γω εδω μιας και ειναι σχετικο! Πηρε που λετε μια gtx 690 και 32gb hyper-x για τον υπολογιστη του πριν κανα 20αρι μερες! Παει σπιτι τα βαζει πανω στο pc ολα οκ! 2 Μερες μετα καθως επαιζε battlefield online, ξαφνικα, παγωμα οθονης! βαζει την 680, παιζει και ολα οκ! Ξανα βαζει την 690 αλλα μετα απο 30' παγωμα οθονης! Ψυλλιαστηκε καρτα γραφικων το προβλημα και την πηγε πισω! Κανουν τεστ και του λενε οτι δεν τρεχει τπτ! Παει σπιτι παλι το ιδιο Ξανα παει πλαισιο και τους λεει ευγενικα οτι θελει αλλαγη και πως την δικαιουται επειδη ηταν μεσα στο 20αημερο μετα την αγορα! Του λεει ο τεχνικος οτι δεν γινεται τπτ και πως δεν εχει τπτ η καρτα και φταιει κατι αλλο! Φωναζει τον υπευθυνο ο τεχνικος και του ζητησε αλλαγη ο φιλος μου(ημουν και γω μπροστα) και ο υπευθυνος ειπε οκ αλλα να φερει οτι περιειχε το κουτι! Πηρε την καινουργια και μεχρι στιγμης κανενα προβλημα, αλλα την παλια, την εβαλαν πισω στο ραφι και θα την πασσαρουν για καινουργια λογικα! Οποιος παει να αγορασει 690 να μην παει πλαισιο η να προσεξει τι θα παρει αν παει!
panos0100 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 τωρα που το ανεφερε ο φιλος για την καρτα γραφικων το συγκεκριμενο καταστημα το τονιζω αυτο δεν ξερω τι εχει με τις καρτες γραφικων με τοσες που πηρα ειναι σα να πηρα ολο το καταστημα οτι και να εβαζα κεγοταν δουλευαν για μερικους μηνες και τελος μπωρει και 2 ωρες μερικες (να αναφερω και ονοματα: palit, msi, twintech, saphire, connect 3d) γυρω στις 16 καρτες ειναι καλα? με ειπανε οτι τις εκαιγα εγω, πως γινεται βρε παιδια με ups ετσι και εξτρα ασφαλεια στον πινακα μονο για τον υπολογιστη και τα αλλα εξαρτηματα ακομα να λειτουργουν με εξερεση εναν δισκο και μια μνημη να με χτυπισαν απο ρευμα αυτο το παραδεχομαι αλλα χωρις ασφαλειες πινακα και χωρις γειωση στην πριζα. Λοιπον με ολες τις ασφαλειες ολα αυτα και να χτυπαει στην καρτα γραφικων? ειπα να κανω και μια αλλαγη να παω απο μουλτιραμα να παρω την 5670 που και αυτην ακομα την δουλεψα αντεξε πηγε καλα λοιπον για να συνοψισω ολες οι καρτες που με εδωσαν ητανε ανοιχτες δηλαδη τις περισσοτερες φορες το χαρτακι ητανε τσαλακωμενο απο μεσα τωρα εχω την 550 απο evga ητανε κλειστη και με ζελοφαν αυτη την φορα εαν καει και αυτη θα ζητησω τα 150 πισω θα γινει τρελη φασαρια--- να σε λενε οτι φταις και απο πανω δηλαδη δεν ξερω αν δεν την βαλεις καλα την καρτα σε ενα μηνα βγαζει γραμμες? δεν ξερω πως το σκεφτηκαν, μονο ενας υπαληλος με ειπε εισαι ατυχος γιατι ολο πεφτεις σε ελατωματικες καρτες
The-Doctor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 τωρα που το ανεφερε ο φιλος για την καρτα γραφικων το συγκεκριμενο καταστημα το τονιζω αυτο δεν ξερω τι εχει με τις καρτες γραφικων με τοσες που πηρα ειναι σα να πηρα ολο το καταστημα οτι και να εβαζα κεγοταν δουλευαν για μερικους μηνες και τελος μπωρει και 2 ωρες μερικες (να αναφερω και ονοματα: palit, msi, twintech, saphire, connect 3d) γυρω στις 16 καρτες ειναι καλα? με ειπανε οτι τις εκαιγα εγω, πως γινεται βρε παιδια με ups ετσι και εξτρα ασφαλεια στον πινακα μονο για τον υπολογιστη και τα αλλα εξαρτηματα ακομα να λειτουργουν με εξερεση εναν δισκο και μια μνημη να με χτυπισαν απο ρευμα αυτο το παραδεχομαι αλλα χωρις ασφαλειες πινακα και χωρις γειωση στην πριζα. Λοιπον με ολες τις ασφαλειες ολα αυτα και να χτυπαει στην καρτα γραφικων? ειπα να κανω και μια αλλαγη να παω απο μουλτιραμα να παρω την 5670 που και αυτην ακομα την δουλεψα αντεξε πηγε καλα λοιπον για να συνοψισω ολες οι καρτες που με εδωσαν ητανε ανοιχτες δηλαδη τις περισσοτερες φορες το χαρτακι ητανε τσαλακωμενο απο μεσα τωρα εχω την 550 απο evga ητανε κλειστη και με ζελοφαν αυτη την φορα εαν καει και αυτη θα ζητησω τα 150 πισω θα γινει τρελη φασαρια--- να σε λενε οτι φταις και απο πανω δηλαδη δεν ξερω αν δεν την βαλεις καλα την καρτα σε ενα μηνα βγαζει γραμμες? δεν ξερω πως το σκεφτηκαν, μονο ενας υπαληλος με ειπε εισαι ατυχος γιατι ολο πεφτεις σε ελατωματικες καρτες Ασε μεγαλε οντως μεγαλη γκαντεμια!!! Αυτο το μαγαζι εχει τον μαλακομαγνητη και ολο ελλατωματικα σου πουλαει ενω απο αλλα μαγαζια ολα οκ
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Εγω παλι τους πηγα ενα ζευγαρι μνημες σελσοκ που γραφουν επανω ημερομηνια παραγωγης 2008!!!! και επειδη εχω χασει το τιμολογιο αγορας δεν γινετε δεκτη η 5χρονη εγγυηση!!!! Ακομα ψαχνω να βρω το τιμολογιο...... Απο πλαισιο δεν με πηραν. Μαλλον περιμενουν το 2013 για να μου ανακοινωσουν οτι ειναι εκτος εγγυησης.... Μαλιστα. Τιμολογιο αγορας ειχες κοψει?Αρα εχει τα στοιχεια σου,το ΑΦΜ σου κτλ,σωστα? Δεν ειναι απλη αποδειξη που καποιες φορες δεν περιεχει στοιχεια. Οποτε ζητας ομορφα και ωραια μια επανεκτυπωση του συγκεκριμενου τιμολογιου με βαση τα στοιχεια σου. Στο ιδιο καταστημα που τις αγορασες τις πηγες τις μνημες. Οχι στην αντιπροσωπεια.Που και παλι το πλαισιο επρεπε να σου επανεκτυπωσει το τιμολογιο. Τι αλλο θα σκαρφιστουν για να μην αναλαμβανουν τις ευθυνες τους... θελω να μαθω πως πηγε αυτο. οποτε μπορεσεις, πες μας νεα tigergreg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα