frou-frou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 http://www.multirama.gr/products/product?pid=0619828&catid=100800 Πιστεύω πως είναι μια καλή τιμή για τα χαρακτηριστικά του.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Το καλυτερο galaxy S, πριν 8 μηνες επαιζε στα 199 ευρω. Ως εκ τουτου super τιμη δεν την λεω, αλλα απλως συμπαθητικη για ενα καλο κινητο.
frou-frou Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν σκεφτείς ότι δεν πρόκειται να το βρείς κάτω από 260 πιστεύω ότι είναι super τιμή. Και σε αυτό που λές εγώ είχα ανεβάσει την προσφορά του Media Markt εδω μέσα με 199 που φύγαν σε λίγες ώρες. Μόνο εκεί έπαιξε η τιμή σε πολύ λίγες ώρες. Αυτή είναι αναβαθμισμένη έκδοση με πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή. Πιστεύω ότι η τιμή αν είναι super θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες και αν εξαντληθούν πολύ γρήγορα αν δεν έχουν πολλά κομμάτια.
m4rk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Συν ότι το Galaxy S είναι πλέον ξεπερασμένο σαν κινητό εδώ και 2 γενιές.
john_dr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ωραίο κινητό, αλλά πλέον δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς 200+ ευρώ για αυτό. Κυκλοφορούν όλο και περισσότερα με Android 4.0, οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, καλύτερους επεξεργαστές.
xouzel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Καποιος που γνωριζει, ας μας πει στα σιγουρα αν το συγκεκριμενο παιρνει ICS Ωραίο κινητό, αλλά πλέον δεν ξέρω αν αξίζει να δώσει κανείς 200+ ευρώ για αυτό. Κυκλοφορούν όλο και περισσότερα με Android 4.0, οθόνες υψηλότερης ανάλυσης, καλύτερους επεξεργαστές. Οπως ;;;;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αν σκεφτείς ότι δεν πρόκειται να το βρείς κάτω από 260 πιστεύω ότι είναι super τιμή. Και σε αυτό που λές εγώ είχα ανεβάσει την προσφορά του Media Markt εδω μέσα με 199 που φύγαν σε λίγες ώρες. Μόνο εκεί έπαιξε η τιμή σε πολύ λίγες ώρες. Αυτή είναι αναβαθμισμένη έκδοση με πολύ πιο γρήγορο επεξεργαστή. Πιστεύω ότι η τιμή αν είναι super θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες και αν εξαντληθούν πολύ γρήγορα αν δεν έχουν πολλά κομμάτια. Αν και εχουν 1000ειπωθει: Σχετικα με το θεμα του επεξεργαστη αν δεν απατωμαι το galaxy S εχει καλυτερης αρχιτεκτονικης cpu απο του s plus. Η διαφορα ειναι στο clock, αλλα και το galaxy S παει ανετα στο 1.4ghz. Ομως η ουσιωδης διαφορα ειναι στην gpu οπου το galaxy S εχει καλυτερη. Αν θες στην εξισωση βαζουμε και την πληθωρα υποστηριξης για το sgs σε αντιθεση με το s plus που ειναι σαφως λιγοτερη. Συν ότι το Galaxy S είναι πλέον ξεπερασμένο σαν κινητό εδώ και 2 γενιές. Δεν αλλαζει κατι με το s plus πανω σε αυτο που λες. Ισα ισα που το sgs ειναι καλυτερο σε αυτα που προανεφερα.
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ομως η ουσιωδης διαφορα ειναι στην gpu οπου το galaxy S εχει καλυτερη. +1 Για όσους βέβαια τους ενδιαφέρει το android gaming κυρίως...
xouzel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Για όσους βέβαια τους ενδιαφέρει το android gaming κυρίως... kAI για οσους δεν τους ενδιαφερει ;;;
k_dinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Αξίζει τα λεφτά του, εξάλλου το 'απλο' S δεν υπάρχει πλέον στα 200, ούτε καν στα 250. Το μονο ανταγωνιστικό είναι το Neo V αλλά το Galaxy S plus είναι σε όλα καλύτερο εκτός το φλας στην καμερα
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 kAI για οσους δεν τους ενδιαφερει ;;; Δεν νομίζω να καταλάβουν καμία απολύτως διαφορά στην χρήση μεταξύ S και S plus...
xouzel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 .......εκτός το φλας στην καμερα.... Απο περιεργεια, μια και ειμαι κατοχος Νοκια με διπλο led : χωρις φλας, τι σκ..... φωτογραφιες τραβαει, ακομα περισσοτερο σε χαμηλο φωτισμο ;;;
lalanis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Xperia sole και Motorola razr καλύτερες επιλογές με 50-60 ευρώ παραπάνω...Αν το budget είναι περιορισμένο τότε neo v.
k_dinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Απο περιεργεια, μια και ειμαι κατοχος Νοκια με διπλο led : χωρις φλας, τι σκ..... φωτογραφιες τραβαει, ακομα περισσοτερο σε χαμηλο φωτισμο ;;; Όπως το είπες, σε πολύ χαμηλό φωτισμό τραβάει σκ... φωτογραφίες. Αν και έχει επιλογή για νυχτερινή λήψη, ένα φλάς είναι απαραίτητο. Τη μέρα όμως είναι φοβερές. Πάντως το ατού του Galaxy S έιναι η Super AMOLED οθόνη του, (πολύ καλύτερη από το ΝΕΟ V), και όχι η κάμερα (αν και τραβάει πολύ καλό 720p video).
tsourakis13 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Όπως το είπες, σε πολύ χαμηλό φωτισμό τραβάει σκ... φωτογραφίες. Αν και έχει επιλογή για νυχτερινή λήψη, ένα φλάς είναι απαραίτητο. Τη μέρα όμως είναι φοβερές. Πάντως το ατού του Galaxy S έιναι η Super AMOLED οθόνη του, (πολύ καλύτερη από το ΝΕΟ V), και όχι η κάμερα (αν και τραβάει πολύ καλό 720p video). Βασικά εκεί που υπερέχει το Neo V, είναι στην κάμερα(φλας και ποιότητα βίντεο-φωτογραφιών), στο HDMI, και στην καλύτερη υποστήριξη από την Sony, δηλαδή το ICS, ενώ το S Plus έχει καλύτερη ανεπίσημη...Αλλά όλα είναι σχετικά, καθώς συνήθως παίρνεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο... Πχ ένας φίλος μου το είχε πάρει στα 279€ πριν 4-5 μήνες(το S Plus), και μετά από σύγκριση κατάλαβα ότι προτιμώ περισσότερο το Neo V γιατί είναι πιο μικρό, και η οθόνη παρόλο που δεν έχει τα χρώματα της super amoled, είναι πολύ πιο καθαρή και δεν διακρίνεις τα pixels(είναι και πιο μικρή βέβαια)...Πάντως και το HDMI, είναι ΠΑΡΑ πολύ χρήσιμο γιατί άμα βάλεις ένα mouse, μπορείς να δουλεύεις πολύ πιο άνετα το κινητό(ειδικά στο ιντερνετ)... Αλλά σαν ταχύτητα όπως ξαναείπα το s plus είναι πιο γρήγορο, και με μια custom rom γίνεται ακόμα καλύτερο...Όσο για το led flash στο 90% των περιπτώσεων εγώ το χρησιμοποιώ ως φακό, καθώς δεν είναι και πολύ δυνατό για να το χρησιμοποιείς στην κάμερα, όπως όλα τα led φλας...Άμα όμως ήταν τύπου xenon θα έβγαζες εξαιρετικές φωτογραφίες τη νύχτα, ΑΛΛΑ δεν θα είχες φακό... Και για να μην ξεφεύγουμε, εγώ το θεωρώ εξαιρετικό για την τιμή του το S Plus στα 219€...Ε πόσο να πούλαγε ακόμα στα 280, όταν υπήρχε razr, sole αλλά και το neo v στα 200...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα