Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα σημερα το πλαισιο τον συγκεκριμενο αποκωδικοποιητη .Αφου εκανα τις συνδεσεις ,εβαλα αυτοματη αναζητηση καναλιων αλλα ολα πλην της ψηφιακης ERT τα παιζει με πιξελιασματα και κατι αποχρωσεις .Εκανα update το firmware αλλα τιποτα ,εξακολουθει και δειχνει μονο την NET και το BBC πολυ καλα ενω τα υπολοιπα (ΑΝΤ1,Μegaκτλ ) τιποτα ...Πληροφοριακα μενω Γλυφαδα και αρα βλεπω απο Υμηττο .Πριν με τα αναλογικα δεν ειχα κανενα προβλημα με το σημα ...

Ρε παιδια απιστευτο ,η κεραια μου στο πριζακι συνδεονταν σε εναν διακλαδωτη Τ και αφου τον εβγαλα και την συνεδεσα απευθειας στην πριζα πλεον παιζουν ολα τα καναλια τελεια :wub: ..

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι με τον διακλαδωτη δεν επαιζαν ....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλορίζικος. Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να τον αγοράσω, αν έχεις την καλοσύνη γράψε & μερικές εντυπώσεις σχετικά με το μηχάνημα και τις λειτουργίες του.

Π.χ μενού, τηλεκοντρόλ, ταχύτητα απόκρισης στην εναλλαγή καναλιών, pvr κτλ.

Δημοσ.

Να σαι καλα ...

Λοιπον αυτο που εξαρχης μου αρεσε ηταν οτι ηταν πολυ μικρος σε μεγεθος και αυτο το λεω γιατι βλεποντας το σε φωτογραφιες του πλαισιου μου φαινονταν οτι θα επιανε πολυ χωρο και ηδη εχω φορτωση το επιπλο με ηχεια παιχνιδομηχανες ...Με βολεψε πολυ αυτο το χαρακτηριστικο του .

Το menu ειναι πολυ ευχρηστο ,εγγραφες ακομα δεν εχω δοκιμασει με usb αλλα ενα update στο firmware που εκανα το πραγματοποιησε στο aψε σβησε.

Η αποκριση των καναλιων ειναι πολυ καλη καμια σχεση με nova που εχουν οι γονεις μου ,το κοντρολακι απλο λιτο ,εργονομικο.

Το μονο που με εχει ψιλοχαλασει μεχρι στιγμης ειναι οτι εκει που βλεπεις μια αρα ξαφνικα πεταγοντα χρωματιστα τετραγωνα στην οθονη ,κατι το οποιο το εκανε και ο ψηφιακος αποκωδικοποιητης για την ερτ που εχουν οι γονεις μου και καποιες φορες το εκανε και η nova .

Αυτο ομως πιστευω οτι εχει να κανει με την ταυτοχρονη μεταδοση αναλογικου -ψηφιακου απο Υμηττο οποτε κατι ισως κανει παρεμβολες στο σημα .

Δημοσ.

Tελικα παλι χαλασε η εικονα ,κανει συνεχεια χρωματισμους εκει που επαιζε μια χαρα ξαφνικα παλι... :(

Αυτο που φοβαμαι ειναι μην θελει πειραγμα η κεραια ,γιατι ο σπιτονοικοκυρης μου ειναι ζωο και δεν με αφηνει να εχω προσβαση στην ταρατσα της πολυκατοικιας και πρεπει να κινησω γη και ουρανο για να το φτιαξω...

Μου κανει εντυπωση παντως γιατι αν δεν ειχε σωστη θεση η κεραια ουτε τα αναλογικα θα εδειχνε καλα αλλα αυτα τα δειχνει πολυ καλα.

Δημοσ.

Πήρα τον doop HDMP-100...

Τον σύνδεσα κανονικά, έγινε η αυτόματη αναζήτηση των καναλιών, κι ενώ ψαχνόμουν για το πώς θα τα βάλω με τη σειρά που ήθελα, μου πέταξε πάνω αριστερά στην οθόνη ένα ''Εκτός ορίων'' και τέλος....

Δεν κουνάει...

Το σβήνω όλα, τα ξανανοίγω, τίποτα... ''Εκτός ορίων''. OFF η TV.

Υπάρχει κανένας τρόπος επανόδου ή τον πετάω και παίρνω άλλο;

Δημοσ.

Την κεραια στην ταρατσα εννοειται; Γιατι εγω στην τηλεοραση εχω συνδεδεμενη μονο μια δικη μου μικρη κεραια. Καλωδιο κεραιας δεν εχω συνδεδεμενο στη πριζα, γιατι δεν υπαρχει καμια διαφορα. Μαλλον δε πρεπει να λειτουργει η κεραια στη ταρατσα ή μπορει και να μην εχουμε καν!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικα παλι χαλασε η εικονα ,κανει συνεχεια χρωματισμους εκει που επαιζε μια χαρα ξαφνικα παλι... :(

Αυτο που φοβαμαι ειναι μην θελει πειραγμα η κεραια ,γιατι ο σπιτονοικοκυρης μου ειναι ζωο και δεν με αφηνει να εχω προσβαση στην ταρατσα της πολυκατοικιας και πρεπει να κινησω γη και ουρανο για να το φτιαξω...

Μου κανει εντυπωση παντως γιατι αν δεν ειχε σωστη θεση η κεραια ουτε τα αναλογικα θα εδειχνε καλα αλλα αυτα τα δειχνει πολυ καλα.

1) Έχεις κάθε δικαίωμα στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας όση κ υποχρέωση να πληρώνεις το νοίκι σου.. Μάθετε τα δικαιώματα σας κάνετε και σε άλλους κακό..

2) το ότι πιάνεις αναλογικά σημαίνει ότι η κεραία σου είναι γυρισμένη Πάρνηθα, άρα λάθος γυρνάς Υμηττο η Αίγινα..

Τον σύνδεσα κανονικά, έγινε η αυτόματη αναζήτηση των καναλιών, κι ενώ ψαχνόμουν για το πώς θα τα βάλω με τη σειρά που ήθελα, μου πέταξε πάνω αριστερά στην οθόνη ένα ''Εκτός ορίων'' και τέλος....

Δεν κουνάει...

Τον Βγάζεις από την μπριζα τον αφήνεις 5' και τον ξανα συνδεεις, αν τον έχεις με HDMI προτίμησε το Scart γιατί κάτι γίνεται με το Full HD και σπας τα όρια..

Αν δεν αλλάξει κάτι τον πας πίσω κ λες το πρόβλημα σου.

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ.

καλημερα ,αγορασα 2 doop hdmp 100 απο το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 4-5 μερες για 2 tv μια samsung 3 χρονων μοντελο και μια παλια tomson στο σπιτι της γιαγιας μου ( τα λεω καπως αναλυτικα γιατι δεν ξερω που ειναι το προβλημα).συνδεσα τον doop στην samsung με hdmi και μου βρήκε 3-4 καναλια (vouli ,pik ..) ,τον αλλο στην γιαγια μου με scart και βρηκε 20.Αγορασα νεα κεραια για την samsung και δεν έβρισκε ουτε ενα καναλι στην εγκατάσταση οποιον και απο τους 2 doop και να εβαζα στην samsung..ενω οταν εβαλα εναν crypto απο τα multirama που ειχα τα εβρισκε ολα με τέλειο σημα .αλλαξα βυσμα κεραιας .τον συνδεσα με scart ,hdmi τπτ ..εβαλα κατευθειαν το σύρμα της κεραιας μεσα στον doop και έπιανε με χάλια ποιοτητα παλι 4 καναλια (vouli pik) και με αυξομείωση στην ποιτητα σήματός .

ξερει κανεις που μπορει να ειναι το προβλημα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και εγώ που πήρα απο το πλαίσιο τον doop τον κανονικό όχι τον economy τα ίδια προβλήματα μου παρουσιάζει εντοπίζει 4 κανάλια και αυτά με τετραγωνάκια και χάλια σήμα . Θα πάω αύριο να τον αλλάξω

Δημοσ.

Δεν κουνάει...

Δεν ειναι βλαβη αυτο

Εχεις ενεργοποιήσει μια επιλογη που λεει ισχυς δεκτη η ενεργη κεραια. Κανει ουσιαστικά μια μικρη προενισχυση σε χαμηλα σηματα. Εαν εχεις ενισχυτη λογικο ειναι να βγαινει εκτος οριων.

Tελικα παλι χαλασε η εικονα ,κανει συνεχεια χρωματισμους εκει που επαιζε μια χαρα ξαφνικα παλι... sad.gif

Εφοσον μενεις Γλυφαδα (απο Γουναρη και κατω) η Κεραια σου κοιταει 100% προς Παρνηθα. Υμηττο και να θες δεν μπορεις να δεις καθως σε εμποδιζει μια Βορεια πλαγια του βουνου που κατεβαινει. Η λυση ειναι η κεραια να γυρισει προς Αιγινα. Εαν η κεραια ειναι η κεντρικη της πολυκατοικιας, λογικο ειναι να μην εχεις προσβαση. Με το που την πειραξεις θα δημιουργήσεις προβλημα σε ολους του κατοικους. Αυτα γινονται μονο με συνεννόηση ολων.

Εαν η κεραια ειναι ατομικη τοτε εξηγησε του. Παντως εαν δεν εχεις γνωσεις θα μπλεξεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Εδώ σβήνει και παίρνει μπρος. Δεν ξέρω γιατί, το καλώδιο δεν το έχω στρίψει περίεργα... Μήπως είναι γενικά γτπ επειδή είναι τα πιο φτηνά;

Δημοσ.

καλησπερα..εγω εχω αλλο προβλημα με τον Doop SDMP-100 Economy.

βαζω στην θυρα usb flashaki για να δω καμια ταινια..και στα περισοτερα αρχεια δεν εχουνε ηχο.

ετσι δοκιμασα να κανω update απο το λινκ του πλαισιου

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Sattelite-Equipment/Doop-Digital-Tuner-Sdmp-100-SDMP-100.htm

κατω κατω υπαρχει.ειναι οκ ρε μαγκες?ειναι σε μορφη img.

το εκανα copy σε ενα φλασακι να του κανω την αναβαθμιση κ μου λεει οτι ειναι λαθος ρομ.

μηπως θελει μετατροπη με καποιο προγραμμα το αρχειο img?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...