plpapadopoulos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ό,τι λέει ο τίτλος. http://www.msystems.gr/index.php?category=2050&product=14510 Δε γνωρίζω τι πιάνει από ταχύτητες γενικά, Generation 3 λέει, άσχημη τιμή δε μου φάνηκε και γενικά είναι πιο χαμηλά από τον ανταγωνισμό κι από έμπιστο μαγαζί. Info Update: + 6 γιγα online storage λέει στη συσκευασία. Από σχόλια χρηστών, write speed: 11.49 MB/Sec.
runner69 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Η τιμη του γενικα ειναι στα 9-10€. Νταξει δεν το λες και προσφορα 1€ κατω, ακομα και στα 8.
plpapadopoulos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αν το πάει κανείς βάση ποσοστού, είναι 12% κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Offtopic: Επίσης για το όποιο πανηλίθιο troll των προσφορών βάζει rating 1 σε κάθε προσφορά, ας έχει τα @@ να αντιπροτείνει κάτι καλύτερο ή οικονομικότερο, αλλιώς ας μή μας τα κάνει τσουρέκια (για να μή παρεξηγηθώ, δε μιλάω για αυτόν που πόσταρε από πάνω).
runner69 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Αν το πάει κανείς βάση ποσοστού, είναι 12% κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συμφωνω αλλα ειναι και μολις 1€ η διαφορα. Αν υπηρχε ενα προιον που πωλειται 4€ και το εβρισκε καποιος με 3,5€ θα το εβγαζε στις προσφορες; Γιατι και εδω εχει 12% κατω απο τον ανταγωνισμο. Καλο ειναι τα ποσοστα αλλα να κοιταμε ταυτοχρονα και τα χρηματα. Οχι μονο το ενα απο τα δυο. Αποψη μου.
Michaels_V2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 και αν εισαι απο επαρχια και θες να το αγορασεις πρεπει να πληρωσεις παραπανω και απο το ιδιο το προιον...9 ευρω..6μεταφορικα + 3αντικαταβολη!ελεος
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 και αν εισαι απο επαρχια και θες να το αγορασεις πρεπει να πληρωσεις παραπανω και απο το ιδιο το προιον...9 ευρω..6μεταφορικα + 3αντικαταβολη!ελεος Ετσι ακριβως. Οποτε προσφορα για λιγους.....
IVIetaCreatoR Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά άν βρω εγώ ένα usb καλώδιο μέ 1 ευρώ και ο επόμενος το έχει 1.80 να το ποστάρω επειδή έχει 80% έκπτωση?
HERTHAN Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά άν βρω εγώ ένα usb καλώδιο μέ 1 ευρώ και ο επόμενος το έχει 1.80 να το ποστάρω επειδή έχει 80% έκπτωση? Ναι γιατι αν καποιος θελει να παρει 10 γλυτωνει 8 ευρω Πλακα κανω φυσικα.
runner69 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ρε παιδιά άν βρω εγώ ένα usb καλώδιο μέ 1 ευρώ και ο επόμενος το έχει 1.80 να το ποστάρω επειδή έχει 80% έκπτωση? Εδω εχουμε 44% εκπτωση ή διφορετικα ο αλλος εχει 80% πανω απο τον φθηνο. Αυτη και αν ειναι προσοφρα. Αστειευομαι.
plpapadopoulos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σωστά, δεν είναι iphone 4s με 250 ευρώ για να πέσει το κάθε κωλόζωο με τα μούτρα, οπότε δεν αποτελεί προσφορά αφού δε το χαρίζουν αντί για να το πουλάν 8 ευρώ...
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 για τους χρηστες εκτος απο τον τοπικ σταρτερ?οταν κατι ειναι στην φτηνοτερη τιμη της αγορας ναι ειναι προσφορα.ασχετα που η διαφορα απο τα αλλα καταστηματα ειναι ενα ευρω δεν αλλαζει κατι.παλι ειναι πιο φτηνα.γιατι οκ μπορει σε ενα τεμαχιο να μην φαινεται αλλα σε δεκα τεμαχια ναι υπαρχει διαφορα.δεν σημαινει οτι πρεπει να το δινουν 1 ευρω για να ειναι προσφορα .ουτε ειναι κατι που κανει 250 ευρω και το δινουν 249 οποτε να μην θεωρηθει προσφορα.η προσφορα παει κατα καποιο τροπο με το ποσοστο της εκπτωσης οχι μονο με το ποσα ευρω πληρωνουμε .
c0prse_grinder Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 για τους χρηστες εκτος απο τον τοπικ σταρτερ?οταν κατι ειναι στην φτηνοτερη τιμη της αγορας ναι ειναι προσφορα.ασχετα που η διαφορα απο τα αλλα καταστηματα ειναι ενα ευρω δεν αλλαζει κατι.παλι ειναι πιο φτηνα.γιατι οκ μπορει σε ενα τεμαχιο να μην φαινεται αλλα σε δεκα τεμαχια ναι υπαρχει διαφορα.δεν σημαινει οτι πρεπει να το δινουν 1 ευρω για να ειναι προσφορα .ουτε ειναι κατι που κανει 250 ευρω και το δινουν 249 οποτε να μην θεωρηθει προσφορα.η προσφορα παει κατα καποιο τροπο με το ποσοστο της εκπτωσης οχι μονο με το ποσα ευρω πληρωνουμε . συμφωνω ναι, απλα ενταξει..αλλο 30% εκπτωση σε κατι που κοστιζει 20 ευρω και αλλο σε κατι που κοστιζει 400 ευρω .. αλλα οντως και το 1ο δεν παυει να θεωρειται προσφορα εν το μεταξυ εχω συνηθισει να βλεπω καποιο ποστ σου ως το τελευταιο καποιου thread λογω κλειδωματος και μου "κακοφαινεται" τωρα που μπορω και κανω comment!
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 εννοειται αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να γραφονται προσφορες για φτηνα πραγματα εκτος αν ειμαστε ολοι τοσο large που τα 2 ευρω διαφορα πχ δεν μας νοιαζουν.
runner69 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 για τους χρηστες εκτος απο τον τοπικ σταρτερ?οταν κατι ειναι στην φτηνοτερη τιμη της αγορας ναι ειναι προσφορα.ασχετα που η διαφορα απο τα αλλα καταστηματα ειναι ενα ευρω δεν αλλαζει κατι.παλι ειναι πιο φτηνα.γιατι οκ μπορει σε ενα τεμαχιο να μην φαινεται αλλα σε δεκα τεμαχια ναι υπαρχει διαφορα.δεν σημαινει οτι πρεπει να το δινουν 1 ευρω για να ειναι προσφορα .ουτε ειναι κατι που κανει 250 ευρω και το δινουν 249 οποτε να μην θεωρηθει προσφορα.η προσφορα παει κατα καποιο τροπο με το ποσοστο της εκπτωσης οχι μονο με το ποσα ευρω πληρωνουμε . Παραπανω που σχολιασα για το ποσοστο ανεφερα οτι πρεπει να κοιταμε εκτος απο το ποσοστο και τα χρηματα του κερδους. Σιγουρα οχι μονο τα χρηματα τα κερδους. Δεν μπορω ομως σε καμια περιπτωση να δεχτω οτι μια εκπτωση 11% που αντιστοιχει σε μολις 1€ ειναι προσφορα και αξιζει το thread. Το θεωρω υπερβολη. Αλλα αντιστοιχα thread εχουν εξαφανιστει και εδω το 1€ στα 9 θεωρειται προσφορα; Εννοειται δεν εχω τιποτα με τον topic starter αφου δεν τον γνωριζω τον ανθρωπο αλλα δημιουργειται προηγουμενο με αυτη την "προσφορα" στην κατηγορια.
poulinos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 1 στα 9 ειναι μια χ εκπτωση.1 στα 100 ομως μπορει να μην ειναι.τουλαχιστον ετσι το βλεπω εγω.anyway.το τοπικ εφυγε εκτος θεματος.ας σταματησει εδω για πολλους λογους. γιατι εχουμε μια μανια να την πεφτουμε στους τοπικ σταρτερς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις