pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Λοποιν δεν ξερω απο που να αρχισω...Αγορασα τον Samsung 830 256GB και την Corsair Hydro H80, αφου αποσυναρμολογησα ολο το pc και το ξανα εφτιαξα τον αναβω τελος παντων μπαινω στο bios για πρωτη φορα και μου λεει your pc has failed to boot(κατι τετοιο) και οτι γυρισε στα default, λεω οκ αφου δεν ειχα αλλαξει και τιποτα ετσι και αλλιως, το γυρναω σε ahci βαζω 1st boot device το CD-ROM και αρχιζει η εγκατασταση αλλα το pc ηταν πολυ αργο και ξαφνικα την ωρα της εγκαταστασης κλεινει, το ξανααναβω ξανακλεινει αμεσως και ξαναανοιγει μονο του, συνεχομενα ολα αυτα, τελος παντων το ξαναανοιγω δεν κλεινει κανω εγκατασταση ξανα μπαινω στα windows ολα comple αλλα το pc ηταν πολυ αργο...βαζω drivers (δεν ηξερα και ποιους επρεπε να βαλω γιατι ειχε πολλους στο site της giga) και τωρα ειναι μια χαρα αλλα δεν ετρεξα κανα test ακομα.Τελος βαζω το hwmonitor και εκει ειναι που παθαινω πλακα και βλεπω 75 βαθμους στους πυρηνες...τωρα τι να κανω??λετε να επαθε τπτ ο επεξεργαστης?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εχει κουμπωσει καλα η ψυκτρα???Τετοια θερμοκρασια δεν ειναι λογικη σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Εχει κουμπωσει καλα η ψυκτρα???Τετοια θερμοκρασια δεν ειναι λογικη σιγουρα comple φαινεται αφου ολα κανονικα τα κανα γιατι να μην εχει κουμπωσει σωστα?? Ο επεξεργαστης λες να επαθε τπτ που εκλεινε μονος του??... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 110% δεν κουμπωσε σωστά η ψήκτρα... βγάλτην και ξαναβάλτην πιο προσεκτικά και με καλό-σωστό σφύξιμο αυτή την φορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Την εβγαλα και την ξαναεβαλα με Arctic Silver Ceramique αλλα παλι εχω σχετικα ψιλες θερμοκρασιες(67,70,70,68) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Βγαλε μια φοτο να δουμε τι έχεις κανει!! Το καλώδιο για την αντλια το συνδεσες στο ρεύμα ή στην μητρική? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Οκ θα ανεβασω φοτο πιο μετα μεχρι να φορτιστει η καμερα, αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι χαλασμενη η ψυκτρα ή κατι τετοιο?? Αυτο το καλωδιο που εχει πανω η ψυκτρα οχι δεν το εχω συνδεσει καθολου γιατι πρεπει να το συνδεσω ?? Εγω απλα συνδεσα τους 2 ανεμιστηρες στον fan controller μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Οκ θα ανεβασω φοτο πιο μετα μεχρι να φορτιστει η καμερα, αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι χαλασμενη η ψυκτρα ή κατι τετοιο?? Αυτο το καλωδιο που εχει πανω η ψυκτρα οχι δεν το εχω συνδεσει καθολου γιατι πρεπει να το συνδεσω ?? Εγω απλα συνδεσα τους 2 ανεμιστηρες στον fan controller μου... οτι καλωδειο εχει πανω πρεπει να το συνδεσης.εχει ενα που περνει ρευμα η αντλια αφτο πρεπει να το βαλεις να παρη ρευμα και πανω στην αντλια που κουμπονη στον επεξεργαστη εχει θεσεις για τους δυο ανεμηστιρες.συνδεσε και αυτους.χωρεις να δουλεψει η ανλτια δεν γινεται να σου ψυξη τον επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 οτι καλωδειο εχει πανω πρεπει να το συνδεσης.εχει ενα που περνει ρευμα η αντλια αφτο πρεπει να το βαλεις να παρη ρευμα και πανω στην αντλια που κουμπονη στον επεξεργαστη εχει θεσεις για τους δυο ανεμηστιρες.συνδεσε και αυτους.χωρεις να δουλεψει η ανλτια δεν γινεται να σου ψυξη τον επεξεργαστη. μπορω να συνδεσω απλα το καλωδιο της αντλιας χωρις να συνδεσω τους ανεμισηρες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 μπορω να συνδεσω απλα το καλωδιο της αντλιας χωρις να συνδεσω τους ανεμισηρες?? οχι.αν δεν δουλευουν η ανεμηστιρες πως θα σου ψυχη το ψυγειο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Λοπον αυτο ηταν το προβλημα δεν ειχα συνδεσει στο molex την ψυκτρα. Τωρα την συνδεσα αλλα τιυς ανεμιστηρες τους εχω συνδεδεμενους στο fan controller και εχω 39-42-38-43 καλα ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Οκ θα ανεβασω φοτο πιο μετα μεχρι να φορτιστει η καμερα, αλλα υπαρχει περιπτωση να ειναι χαλασμενη η ψυκτρα ή κατι τετοιο?? Αυτο το καλωδιο που εχει πανω η ψυκτρα οχι δεν το εχω συνδεσει καθολου γιατι πρεπει να το συνδεσω ?? Εγω απλα συνδεσα τους 2 ανεμιστηρες στον fan controller μου... Πλακα μας κανεις έτσι? Χωρις να συνδέσεις αυτό το καλώδιο δεν δουλεύει η αντλια της ψυκτρας και δεν κυκλοφορεί το υγρό μεσα της... πως περιμένες να μην έχεις ανεβασμένες θερμοκρασίες... Ο κοσμος διαβάζει και κανενα εγχειρίδιο χρήσης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν ηξερα οτι ειχε αντλια μεσα νομιζα το ρευμα οτι χρειαζεται για τους ανεμιστηρες...οτι να ναι... Ο επεξεργαστης λετε να επαθε τπτ που εκλεινε μονος του οταν επιανε 90αρια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δεν ηξερα οτι ειχε αντλια μεσα νομιζα το ρευμα οτι χρειαζεται για τους ανεμιστηρες...οτι να ναι... Ο επεξεργαστης λετε να επαθε τπτ που εκλεινε μονος του οταν επιανε 90αρια?? Για αυτό έκλεινε ...για να μην πάθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos0160 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Επισης μια αλλη πατατα που εκανα...Συνδεσα το USB για τα ports στο μπροστινο μερος τους κουτιου στην θυρα COM, παιζει να καηκε τπτ? Τωρα εχω θερμοκρασιες 34-38-31-37, καλα ειναι?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα