thenamnamnam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 8a τα ψα3ω αυριο αμα ειναι και 8α σου πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μιχαλη,αν η μητρικη σου ειναι αυτη: http://www.asrock.com/mb/VIA/P4VM890/ τοτε λογικα περνει τον επεξεργαστη. Εγω θα γυρισω Αθηνα (τωρα ειμαι στην Κω)το Σαββατο,οποτε θα μπορεσουμε να κανονισουμε να βρεθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 thenamnamnam dimpa16 , αυτή είναι μόνο που έχει 4 θύρες για μνήμες , PRESCOOT 800 DUAL CHANNEL (Sorry δικιά μου παράλειψει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 επίσης στην θέση του ubuntu 12.04 που είναι πολύ βαρύ για το pc σου, δοκίμασε μια ποιο ελαφρία διανομή, Lubuntu, linux mint lxde, κλπ. Επιφυλάσομαι για μητρική και cpu, να κοιτάξω κάπου κάθεται ένας celeron. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 damastes το είδα όντως είναι πολύ βαριά και δεν μου δέχεται drivers , κυρίως του usb modem που χω για wifi, αλλά δεν νομίζω να βάλω κάτι άλλο , με τα xp μια χαρά θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 O.k. Και γω μολις ηρθα Αθηνα,οποτε,απο σημερα και ολο το Σαββατοκυριακο ειμαι ελευθερος να βρεθουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 εγώ είμαι καματερό , αύριο μεσημέρι θα είμαι προς περιστέρι. Σου στέλνω πμ με το τηλέφωνο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 ολες η μνημες δυστιχως DDR 400 σου κανουν? τι αλλο χρειαζεσε? μπορει να το εχω ενδιαφερομαι εγω,γιατι καινουργιες δε παιζει να πάρω http://www.skroutz.gr/s/294298/Corsair-Value-Select-1GB-DDR-400MHz.html , χρειαζομαι 2 οπότε 50 ευρω,υπερβολικά,οπότε αν εχεις 2Χ ddr 1 giga ενδιαφερομαι, και για να μη το ξεχάσω, δε ζηταω να μου τις χαρίσεις, πες μου αν εχεις και πόσα θες.Συγνώμη για το offtopic.micahel,από δευτερα θα σου πω αν μπορώ να σου δώσω τίποτα και γω,να δω πρώτα τι υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 dimpa16 ευχαριστω παρα πολυ , ο επεξεργαστεις δεν εκανε στην μιτρικη που σου ειπα αλλα εκανε στην παλια . ο σκληρος μια χαρα του εβαλα windows xp (sorry για τα ορθογραγικα , δεν του εχω περασει ακομα word) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μπράβο και πάλι μπράβο ρε παιδιά Γουστάρω τρελά με τη αλληλεγγύη! Έτσι, πάμε γερά και κανείς δε πρόκειται να μας πειράξει... Μου 'κανε εντύπωση που με το που ζήτησε τέτοιου είδους βοήθεια ο ts ορμήξατε για κάλυψη!!! Αρχοντιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Απ 'το να το αφησεις να σκονιζεται και να πιανουν και χωρο και καποια στιγμη να πετακτουν καλυτερα να τα δωσεις καπου κοινη λογικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Σήμερα τον έβαλα σε λειτουργία , όλα καλά και ωραία μέχρι που ήρθε η ώρα να περάσω παιχνίδια , πρώτο παιχνίδι gta san andreas (από τα αγαπημένα μου) παίζει κανονικά , δεύτερο call of duty 4 , εγκαταστήστε κανονικά , αλλά όταν πάω να του κάνω εκκίνηση , μου βγάζει πρόβλημα με τη κάρτα γραφικών ότι δεν το υποστηρίζει κτλπ , τη μπορώ να κάνω , εκτός από το να βρω κάποια πιο δυνατή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Θα βλέπεις πάντα στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού τα minimum που χρειάζεται το παιχνίδι για να τρέξει.. Από εκεί κ πέρα αν είσαι εντάξει σε επεξεργαστή θα κατεβαζεις τα details του παιχνιδιού όσο πιο χαμηλά γίνεται και θα το τρέχεις σε Windows mode. Αν μέσα σε αυτά που μαζεύεις βρεθεί κανένας 2.5 sata κατεστραμμένος τον θέλω εγώ για μια κατασκευή .. Έχω βρει 2 αλλά θέλω και άλλους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx βρήκα αυτό το site , πολύ καλό αλλά δουλεύει μονό με explorer και έτσι πάει πολύ αργά. Ok αν βρω κάτι θα στον δώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Ωραίος, έτσι,κ αν στο μέλλον προκύψει και κάτι καλύτερο θα κάνουμε κ καμιά αναβάθμιση, υπομονή λίγο κ όλα θα συνεχιστούν .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα