Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια! Λοιπόν πηρα απο ενα φιλαρακι μεταχειρισμενο ενα turbo x h36 με πολυ καλα χαρακτηριστικα σε πολυ καλη τιμη (δεν θα επαιρνα turbo x αλλα ηταν ευκαιρια) το εκανα φορματ ολα ωραια ολα καλα (αν δεν αναφερω οτι drivers στο net δεν υπηρχαν πουθενα και ο μονος τροπος που τους πηρα ηταν να παω στο πλαισιο να μου τους γραψει σε cd) αρχιζει και να μην κραταει η μπαταρια (οθτε 15 λεπτα και με χαμηλη φωτεινοτητα) ενω πριν το φορματ κρατουσε 2 ωρες και το χειροτερο να μην λειτουργουν οι 2 δεξια θυρες usb αλλα μονο η μια αριστερη,με αποτελεσμα να μην μπορω να το χρησιμοποιησω στη δουλεια μου (1 θυρα δεν φτανει)

Οι θυρες δινουν ρευμα κανονικα αλλα δεν αναγνωριζει τιποτα στα windows. Ξερεται τι παιζει? (τους drivers που με εδωσε σε cd τους εβαλα κανονικα ολους και παλι τα ιδια - ασε που δεν ειχε τιποτα μεσα που να ελεγε κατι για usb η για την μπαταρια)

Δωστε μου τα φωτα σας γιατι τα χρειαζομαι παρα πολυ! Το αγορασα για δουλεια και μονο δουλεια δεν κανω :P

Δημοσ.

Το δοκίμασες πριν το αγοράσεις;Κράταγε πραγματικά η μπαταρία του όσο λες ή απλά έγραφε υπολειπόμενο χρόνο;Δηλαδή το άφηνες να δουλεύει μέχρι να σβήσει τελείως και ήταν για δύο ώρες όπως λες;

Επίσης οι δύο θύρες usb που λες,δούλευαν πριν δοκιμασμένα;Είχες βάλει (π.χ.) δίσκο πάνω και η διαμεταγωγή του ήταν η ιδεώδης για usb2;

Πες μου γι αυτά πρώτα,να εξασφαλίσουμε ότι δεν πήρες μάπα πράμα και ύστερα θα πάμε στους drivers,αρκεί να μας πεις το ακριβές μοντέλο,αυτό που λες (h36) δεν έχει σχέση ούτε με clevo ούτε με turbo-x.

Δημοσ.

Καλημέρα. Ναί κράταγε 2 ώρες κανονικα ασε τον υπολοιπομενο χρονο,και οι θυρες δουλευαν κανονικα. Ειναι standard αυτα. Το h36 (μου το ειπε και αυτος απο το πλαισιο) δεν ειναι clevo γι αυτο δεν εβρισκα drivers στο site της clevo. Foxconn μου ειπε οτι ειναι αλλα και παλι λεει δεν θα βρεις drivers online.

Δημοσ.

Κάνε μας μια χάρη αν θες,βγάλε μια φωτογραφία από πίσω,καθαρή όσο το δυνατόν και άλλη μία εκεί που φωλιάζει η μπαταρία,αφού τη βγάλεις.

Δεν μου έχει ξανατύχει αυτό που λές και έχω "πασπατέψει" αρκετά ως τώρα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω το μοντέλο,είναι εκεί κάτω αριστερά στο μικρό καπάκι και έχει ξεθωριάσει.

Κοίτα,μου φαίνεται έως απίθανο να μην αναγνωρίζονται οι θύρες usb από οποιοδήποτε λειτουργικό (νταξ,δεν μιλάμε για win 3.11),είτε να μην "φαίνεται" η μπαταρία.Κι είναι και σχετικά καινούργιο.

Βάλε ένα iso Win 7 να καθαρίσεις ρε φίλε.Είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω με τα στοιχεία που έχω.

Δημοσ.

Τι iso win7? Τα 7 εχω...

Nαι το μηχανημα δεν ειναι κακο( εκτος οτι ειναι turbo x) εχει i3 2.4ghz, 4gb ram 320gb δισκο και 2 καρτες γραφικων μια intel και μια amd 4650

Δημοσ.

Δοκιμασε να δεις με μια live διανομη ubuntu αν στα κανει αυτα για να δουμε αν ειναι hardware ή software.

Δημοσ.

Αν ειναι καμμενος ο controller των usb η αλλαγη ποσο ειναι ξερει κανεις? Αλλα δεν νομιζω ρε γμτ,αφου δουλευαν...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...