Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αφαιρέσω ένα δόντι αλλά πραγματικά φοβάμαι,

η διαδικασία αυτή πονάει;

2ον, επειδή θα μου βάλει άλλο και από τι έχω διαβάσει στο Ιντερνετ, σου τρυπάνε το κόκκαλο (Συχαίνομαι)

αυτό με τρομάζει τώρα,

κάποιος που ξέρει αν πονάνε αυτά;;;;;

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Θέλω να αφαιρέσω ένα δόντι αλλά πραγματικά φοβάμαι' date='

η διαδικασία αυτή πονάει;

2ον, επειδή θα μου βάλει άλλο και από τι έχω διαβάσει στο Ιντερνετ, σου τρυπάνε το κόκκαλο (Συχαίνομαι)

αυτό με τρομάζει τώρα,

κάποιος που ξέρει αν πονάνε αυτά;;;;;[/quote']

Ποιο δοντι θα αφαιρεσεις; Ο οδοντιατρος θα σου κανει αναισθησια και μετα θα σου χορηγησει παυσιπονα. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες του δεν θα πονεσεις.

Η "τρυπα" για το εμφυτευμα αν γινει σωστα παλι δεν ποναει. Θα τα κανεις στην ιδια συνεδρια;

Sent from my MotoA953 using Insomnia

Δημοσ.

Για να θες να το βγάλεις, σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα.

Μπροστά στον πόνο που θα έχεις αν το αφήσεις, δε συγκρίνεται ούτε κατά διάνοιαν ο πόνος της εξαγωγής!

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει χειρότερος πόνος απ'αυτόν του δοντιού...

Υ.Γ. Επιλέγεις σαφώς καλό οδοντίατρο!

Δημοσ.

Ποιο δοντι θα αφαιρεσεις; Ο οδοντιατρος θα σου κανει αναισθησια και μετα θα σου χορηγησει παυσιπονα. Αν ακολουθησεις τις οδηγιες του δεν θα πονεσεις.

Η "τρυπα" για το εμφυτευμα αν γινει σωστα παλι δεν ποναει. Θα τα κανεις στην ιδια συνεδρια;

Πάνω μπροστινό, μου έσπασε το μισό τρώγοντας και θα βγάλω και το άλλο μισό γιατί δεν νομίζω να σφραγίζεται.

δεν ξέρω, ότι πει ο γιατρός, λογικά όμως αφού το βγάλεις δεν θέλει 1-2 μέρες να περάσουν πριν βάλεις το άλλο;

Δημοσ.

Κάτσε κάτσε κάτσε... μισό.

Αυτό το έπαθα πριν 2 μήνες & δε χρειάστηκα εξαγωγή!

Μου το τρόχισε και έβαλε κάτι σαν... πηλό? Δε ξέρω τι έβαλε, πάντως το μισό μου δόντι είναι ψεύτικο (πλέον) και δε φαίνεται καθόλου ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!!

Μπροστά, στη μέση, πάνω, όπως σε σένα!

Κι ούτε μου ξανάσπασε.

Γιατί να προχωρήσεις σε εξαγωγή?

Δημοσ.

Πάνω μπροστινό' date=' μου έσπασε το μισό τρώγοντας και θα βγάλω και το άλλο μισό γιατί δεν νομίζω να σφραγίζεται.

δεν ξέρω, ότι πει ο γιατρός, λογικά όμως αφού το βγάλεις δεν θέλει 1-2 μέρες να περάσουν πριν βάλεις το άλλο;[/quote']

Ωπα σου εσπασε το δοντι και θα το κανεις εξαγωγη; Ενδοδοντικη θεραπεια (απονευρωση) εγινε; Απετυχε;

Πριν πας σε εξαγωγή και εμφυτευμα παιζουν 35 διαφορετικες λυσεις για ενα σπασμενο δοντι. Γιατι σου ειπε ο γιατρος σου οτι θα το βγαλει; Και μαλιστα δοντι της αισθητικης ζωνης που δυσκολα αποκαθισταται με εμφυτευμα χωρις προβληματα στην αισθητικη. Μηπως να επαιρνες καμια γνωμη ακομα;

Δημοσ.

Εμένα μου το "χτίσανε" (έγινε πολλή καλή δουλειά) και μου κράτησαν 50€!

Θεωρείς ότι η εξαγωγή θα σου κοστίσει λιγότερο?

Βάλε ένα 50άρικο για την εξαγωγή (τουλάχιστον) και ύστερα βάλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για ψεύτικο δόντι!!

Δημοσ.
Εμένα μου το "χτίσανε" (έγινε πολλή καλή δουλειά) και μου κράτησαν 50€!

Θεωρείς ότι η εξαγωγή θα σου κοστίσει λιγότερο?

Βάλε ένα 50άρικο για την εξαγωγή (τουλάχιστον) και ύστερα βάλε βαθιά το χέρι στη τσέπη για ψεύτικο δόντι!!

Κατσε και γραφε. 50 ευρω εξαγωγη (ματζιρης αν την χρεωσει), 100 ως 300 για ακτινογραφιες και χειρουργικο ναρθηκα, 900 για το εμφυτευμα μινιμουμ αν ειναι καλης εταιρειας, 150 ευρω για τη θηκη, 40-60% ποσοστο αισθητικης επιτυχιας.

Δημοσ.

Αν τελικώς προχωρήσεις σε εξαγωγή: Κατά τη διαδικασία δεν πονάς, δεδομένης της τοπικής αναισθησίας. Αναλόγως όμως του πόσο εύκολα ή δύσκολα θα βγει το δόντι - πόσο «ζόρι» θα χρειαστεί - σίγουρα θα έχεις από απλή ενόχληση, μέχρι και ισχυρό πόνο, για κάποιο διάστημα μετά, ο οποίος όμως αντιμετωπίζεται με παυσίπονα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...