poscore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, χρειάζομαι έναν τρόπο σε windows όπου θα κρατάω κλώνο απο το σύστημά μου σε κάποιο DVD/HDD ώστε να μπορώ να το επαναφέρω αργότερα με 2 κλίκ και να μην κάνω όλη την βαρετή διαδικασία. Ενδιαφέρομαι μόνο για free προγράμματα και όχι για το acronis (που θα ήθελα να ήταν free) ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και ποιος είπε πως δε μπορείς να το έχεις free? H WD & η Seagate το διαθέτουν ως εργαλείο για τους χρήστες που χρησιμοποιούν τους δίσκους τους. Acronis True Image WD Edition & DiscWizard αντίστοιχα. Αν διαθέτεις δίσκο από μια από τις 2 εταιρίες, enjoy . Από freeware εφαρμογές μπορείς να δοκιμάσεις το clonezilla, DriveImage XML.
poscore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ελα ρε φίλε :Ο Σε ευχαριστώ man Ευτυχώς έχω 5 σκληρόυς μόνο segate WD οπότε...είμαι μια χάρα. Δηλαδή θα παιζει αλλα μόνο σε τέτοιους δίσκους έτσι δεν είναι? :/
poscore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Ελα ρε φίλε :Ο Σε ευχαριστώ man Ευτυχώς έχω 5 σκληρόυς μόνο segate WD οπότε...είμαι μια χάρα. Δηλαδή θα παιζει αλλα μόνο σε τέτοιους δίσκους έτσι δεν είναι? :/
TheELF Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, χρειάζομαι έναν τρόπο σε windows όπου θα κρατάω κλώνο απο το σύστημά μου σε κάποιο DVD/HDD ώστε να μπορώ να το επαναφέρω αργότερα με 2 κλίκ και να μην κάνω όλη την βαρετή διαδικασία. Ενδιαφέρομαι μόνο για free προγράμματα και όχι για το acronis (που θα ήθελα να ήταν free) ευχαριστώ Είναι free, υπάρχει τέλος πάντων ελεύθερη έκδοση για Η/Υ που έχουν έστω έναν δίσκο wd ή sg(δηλαδή 99% των περιπτώσεων), πάνε στην αντίστοιχη σελίδα και θα δεις. Acronis true image WD edition και DiscWizardSetup(acronis true image seagate) αντίστοιχα. Καλά, τοο λάτε....
άδικος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δηλαδή θα παιζει αλλα μόνο σε τέτοιους δίσκους έτσι δεν είναι? :/ Απαντήθηκε εδώ: Είναι free, υπάρχει τέλος πάντων ελεύθερη έκδοση για Η/Υ που έχουν έστω έναν δίσκο wd ή sg(δηλαδή 99% των περιπτώσεων), πάνε στην αντίστοιχη σελίδα και θα δεις. Acronis true image WD edition και DiscWizardSetup(acronis true image seagate) αντίστοιχα. Καλά, τοο λάτε.... Οπότε νοτ του λέιτ
poscore Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Και πάλι ευχαριστώ για την ενημέρωση παιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα