Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

χρειάζομαι έναν τρόπο σε windows όπου θα κρατάω κλώνο απο το σύστημά μου σε κάποιο DVD/HDD ώστε να μπορώ να το επαναφέρω αργότερα με 2 κλίκ και να μην κάνω όλη την βαρετή διαδικασία. Ενδιαφέρομαι μόνο για free προγράμματα και όχι για το acronis (που θα ήθελα να ήταν free) :)

ευχαριστώ

Δημοσ.

Και ποιος είπε πως δε μπορείς να το έχεις free? H WD & η Seagate το διαθέτουν ως εργαλείο για τους χρήστες που χρησιμοποιούν τους δίσκους τους.

Acronis True Image WD Edition & DiscWizard αντίστοιχα. Αν διαθέτεις δίσκο από μια από τις 2 εταιρίες, enjoy smilie.png.

Από freeware εφαρμογές μπορείς να δοκιμάσεις το clonezilla, DriveImage XML.

Δημοσ.

Ελα ρε φίλε :Ο Σε ευχαριστώ man :D Ευτυχώς έχω 5 σκληρόυς μόνο segate WD οπότε...είμαι μια χάρα.

Δηλαδή θα παιζει αλλα μόνο σε τέτοιους δίσκους έτσι δεν είναι? :/

Δημοσ.

Ελα ρε φίλε :Ο Σε ευχαριστώ man :D Ευτυχώς έχω 5 σκληρόυς μόνο segate WD οπότε...είμαι μια χάρα.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

χρειάζομαι έναν τρόπο σε windows όπου θα κρατάω κλώνο απο το σύστημά μου σε κάποιο DVD/HDD ώστε να μπορώ να το επαναφέρω αργότερα με 2 κλίκ και να μην κάνω όλη την βαρετή διαδικασία. Ενδιαφέρομαι μόνο για free προγράμματα και όχι για το acronis (που θα ήθελα να ήταν free) :)

ευχαριστώ

Είναι free, υπάρχει τέλος πάντων ελεύθερη έκδοση για Η/Υ που έχουν έστω έναν δίσκο wd ή sg(δηλαδή 99% των περιπτώσεων), πάνε στην αντίστοιχη σελίδα και θα δεις.

Acronis true image WD edition και

DiscWizardSetup(acronis true image seagate) αντίστοιχα.

Καλά, τοο λάτε....

Δημοσ.

Απαντήθηκε εδώ:

Είναι free, υπάρχει τέλος πάντων ελεύθερη έκδοση για Η/Υ που έχουν έστω έναν δίσκο wd ή sg(δηλαδή 99% των περιπτώσεων), πάνε στην αντίστοιχη σελίδα και θα δεις.

Acronis true image WD edition και

DiscWizardSetup(acronis true image seagate) αντίστοιχα.

Καλά, τοο λάτε....

Οπότε νοτ του λέιτ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...