dante_k Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα Άρχισα να ψάχνομαι για αγορά laptop. Δεν θέλω να δώσω πάνω από 700-800€. Οι λόγοι που το θέλω είναι οι εξής: 1) Συχνές μετακινήσεις (2-3 φορές την βδομάδα) όπου θα πρέπει να έχω μαζί μου το laptop. Οι μετακινήσεις θα γίνονται με μέσα μαζικής μεταφοράς. Οπότε ψάχνω κάτι σχετικά ελαφρύ. 2) Θα το χρειάζομαι σίγουρα για office (word, excel, powerpoint) όπου σίγουρα θα γίνονται και κάποιες παρουσιάσεις. 3) Να είναι δυνατό ώστε να μπορεί να σηκώσει βαριά προγράμματα,(Photoshop, mathematica κτλ) καθώς τα απαιτεί η δουλειά μου. 4) Επειδή θα περνάω αρκετές ώρες στο γράψιμο και στο διάβασμα pdf δεν θέλω να πέσω κάτω από 13'' αλλά και αν πάω πάνω από 15'' πιστεύω θα ανέβω σε κιλά 5) Γενικά δεν είμαι πολύ τον παιχνιδιών αλλά κατά καιρούς ίσως παίξω κάτι. Δεν είναι οπότε ο κύριος σκοπός μου αυτός Ξεκίνησα να ψάχνω κάτι σε ultrabook που σίγουρα θα έκανε την δουλειά μου, αλλά όσα είδα ξεφεύγουν αρκετά στην τιμή. Btw έχω ερωτευτεί το dell xps13 ultrabook αλλά είναι πολλά τα λεφτά
ppnntt13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 σε 15 dell xps θα πήγαινα dell αν θέλεις κάτι ελαφρύτερο http://www.skroutz.gr/s/428697/Lenovo-IdeaPad-Ultrabook-U300s-i5-2467M-4GB-128G-SSD.html?from=autocomplete
liakjim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θα σε καλυψει http://www.skroutz.gr/s/391803/Lenovo-ThinkPad-Edge-E420-i3-2330M-4GB-500GB.html Λιγο πιο δυνατο http://www.skroutz.gr/s/1945060/Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-i5-2450M-8GB-500GB.html Ακομα πιο δυνατο (λιγο παραπανω απο την 6630m) http://www.skroutz.gr/s/1940644/Sony-Vaio-SV-E14A1S1E-i3-2350M-4GB-500GB.html
dante_k Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μόλις μου ήρθε προσφορά λόγω μέλους στα 560€. Εδώ Αξίζει σαν laptop; Δεν το έχω αγγίξει ποτέ. Η προσφορά είναι μέχρι αύριο και φοβάμαι μήπως κάνω βιαστικές κινήσεις
liakjim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ετσι κ ετσι. Ελαφρυς ,2 χρονια εγγυηση αλλα λιγο αργος κ χαλια οθονη ψηνεται κιολας http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-530U3B-A01DE-Notebook.71720.0.html Πιαχνιδια τα απολυτως απαραιτητα.
bebis4 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 το δευτερο λενοβο ειναι πολυ καλο αλλα τι σημαινει η ενσωματωμενη μπαταρια που εχει ? τι σημαινει αυτο δεν μπορεις να το λειτουργεις μονο με ρευμα? δεν βγαινει απο απνω?
e-bros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 το έχω διαβάσει κι εγω για το 420s (αλλά όχι το 420), έχει ενσωματωμένη μπαταρία όπως αρκετά ultrabooks, αν και αυτο δεν ειναι ακριβως τέτοιο, αλλά είναι αρκετά συμαζεμένο για 14". Δεν ξέρω πόσο μειώνεται η ζω'η της μπαταρίας με το να είναι συνέχεια μέσα.. αλλά εντάξει δεν το παίρνεις και για παιχνιδομηχανή.. οπότε δεν θα χεις συνεχώς υψηλές θερμοκρασίες, που είναι ένας από τους λόγους που φθείρεται η μπαταρία
liakjim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Διαφωνω εντελώς με το τελευταίο . Οι μπαταρίες πρέπει να είναι στο λάπτοπ ώστε να λειτουργούν ως ups . Τα δεδομένα αλλά κ το hardware που κινδυνεύει απο black outs έχουν πολυ μεγαλύτερη αξία απο την μπαταρία , η οποία δεν φθείρεται κ τόσο . Έμενα μετά απο 3 1/2 χρόνια κ είναι στο 80% . Επίσης πρέπει μια φορά το μήνα να εκτελεί πλήρη κύκλο εκφορτισης φόρτισης . Sent from my iPod touch using Insomnia
geopolit Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 έχει δίκιο ο liakjim σχετικά με τις μπαταρίες αν κάνουν κάποιους κύκλους μέσα στην εβδομάδα κρατάνε χρόνια, το πρόβλημα είναι αν έχεις για καιρό το laptop στο ρεύμα
dante_k Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Παίδες, ξεθάβω το θέμα γιατί ήμουν 10 μέρες χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ. Πλησιάζουν οι μέρες που θα πρέπει να αποφασίσω για λάπτοπ και έχω βρει κάποια που μου κάνουν κλικ. Δεν τα έχω δει ακόμη από κοντά όμως. Για πείτε γνώμες Link Link Link Link Και ένα 14αρι Link Εδιτ: Ξέχασα και αυτόν Link
De_la_sol Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Διαφωνω εντελώς με το τελευταίο . Οι μπαταρίες πρέπει να είναι στο λάπτοπ ώστε να λειτουργούν ως ups . Τα δεδομένα αλλά κ το hardware που κινδυνεύει απο black outs έχουν πολυ μεγαλύτερη αξία απο την μπαταρία , η οποία δεν φθείρεται κ τόσο . Έμενα μετά απο 3 1/2 χρόνια κ είναι στο 80% . Επίσης πρέπει μια φορά το μήνα να εκτελεί πλήρη κύκλο εκφορτισης φόρτισης . Sent from my iPod touch using Insomnia [/quot Συνφωνω και επαυξανω με τα λεγομενα του liakjim.. δυο φορες γλυτωσα απο διακοπη ρευματος της μαμας Δ.Ε.Η. Προσωπικά και δυο φορες πληρη εκφορτιση-φορτιση το μηνα
dante_k Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ και τους 2 για την πρόταση. Θα ήθελα αν δεν είναι δύσκολο να μου πείτε γιατί το toshiba (3h επιλογή) θεωρείτε ότι είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα. Δεν έχω κατασταλάξει σε κάποιο, απλά επειδή θα είναι η πρώτη μου αγορά σε λάπτοπ, θέλω να μαθαίνω και 5 πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα