Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά τις γυναίκες που κρύβουν την ηλικία τους, τώρα και οι οθόνες κρύβουν τις ίντσες τους.

Χαχαχα epic σχόλιο!

Από το eshop μου είπανε έχει δύο χρόνια εγγύηση. Οπότε παρήγγειλα κι εγώ μία.

2 χρόνια από το e-shop ή από LG Hellas?

• Απαντ. 148
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 χρόνια από το e-shop ή από LG Hellas?

Εγώ ρώτησα αν έχει εγγύηση και αν καλύπτομαι στην Ελλάδα γιατί δεν αναφέρει κάτι στο site και μου απαντάει: "φυσικά έχει, μισό λεπτό να τσεκάρω, έχει εγγύηση 2 χρόνια."

Επίσης του είπα ότι στο newsletter την δείχνει 19 και μου λέει όχι είναι 23 ίνστες. Πάντως εγώ την παρήγγειλα, οι κριτικές που διάβασα ήταν πολύ καλές, όπως και η τιμής της βέβαια.

Δημοσ.

Εγώ ρώτησα αν έχει εγγύηση και αν καλύπτομαι στην Ελλάδα γιατί δεν αναφέρει κάτι στο site και μου απαντάει: "φυσικά έχει, μισό λεπτό να τσεκάρω, έχει εγγύηση 2 χρόνια."

Επίσης του είπα ότι στο newsletter την δείχνει 19 και μου λέει όχι είναι 23 ίνστες. Πάντως εγώ την παρήγγειλα, οι κριτικές που διάβασα ήταν πολύ καλές, όπως και η τιμής της βέβαια.

Για την οθόνη δεν λέω είναι οθονάρα, το θέμα είναι να έχει εγγύηση από LG Hellas. Τέλος πάντων αν ισχύει η προσφορά σε 10 μέρες θα το τσιμπήσω και εγώ από εκεί. Αλλιώς πάει για πακέτο με τα Z323 στο getitnow.

Δημοσ.

Για την οθόνη δεν λέω είναι οθονάρα, το θέμα είναι να έχει εγγύηση από LG Hellas. Τέλος πάντων αν ισχύει η προσφορά σε 10 μέρες θα το τσιμπήσω και εγώ από εκεί. Αλλιώς πάει για πακέτο με τα Z323 στο getitnow.

Φαντάζομαι Τρίτη θα παραλάβω οπότε θα δω και τι χαρτιά τη συνοδεύουν.

Δημοσ.

Φαντάζομαι Τρίτη θα παραλάβω οπότε θα δω και τι χαρτιά τη συνοδεύουν.

Οκ περιμένουμε να μας πεις και να μας πεις και εντυπώσεις από το monitor :)

Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα χθες.

Εγγύηση δεν πρέπει να έχει απο lg hellas γιατί δεν έχει κάποιο χαρτί απο αντιπροσωπεία ούτε αυτοκόλλητο στο κουτί.

Η οθόνη είναι εξαιρετική χωρίς βέβαια να έχω εμπειρίες απο άλλες ips για να συγκρίνω.

Δημοσ.

Ε τότε μάλλον θα την πάρω από get it now και θα χάσω γύρω στο 20αρι. Δεν πειράζει, καλύτερα έτσι να έχουμε από εδώ εγγύηση.

Δημοσ.

νομιζω εισαστε λιγο υπερβολικοι με το θεμα της εγγύησης. επειδη εχει τύχει να παρω αυτη την οθονη απο 2 διαφορετικά μαγαζιά σε καμμια απο τις δυο συσκευασίες δεν υπήρχε κατι σχετικό με την lg hellas η αυτοκόλητο.

εντωμεταξύ lg,samsung,philips απο κοινού εχουν μειώσει την εγγύηση των tft στα 2 χρονια.

Δημοσ.

νομιζω εισαστε λιγο υπερβολικοι με το θεμα της εγγύησης. επειδη εχει τύχει να παρω αυτη την οθονη απο 2 διαφορετικά μαγαζιά σε καμμια απο τις δυο συσκευασίες δεν υπήρχε κατι σχετικό με την lg hellas η αυτοκόλητο.

Όύτως η άλλως αν κάτι πάει στραβά η lg hellas θα σε καλύψει.

Άλλωστε δύσκολα χαλάει μια οθόνη,δε μου έχει τύχει ποτέ.Αν δεν έχει καμμένα pixels όταν την πάρεις μετά πρέπει να είσαι γκαντέμης για να μπλέξεις.

Δημοσ.

Μόλις την παρέλαβα. Η συσκευασία έρχεται με ένα φυλάδιο εγγύησης όπου στιν χώρες αναφέρεται και η Ελλάδα (2 χρόνια εγγύηση) και περιέχει μαζί καλώδιο dvi και vga. Η εικόνα της δείχνει πολύ ζωντανή σαν πρώτη εντύπωση και μένει να συνηθίσω την αλλαγή από 19 ίντσες σε 23 wide.

edit: Έχει και ελληνικό μενού.

Δημοσ.

Για μένα το μόνο αρνητικό είναι το μεγάλο σήμα LG που έχει στο κάτω μέρος και είναι λίγο κακόγουστο.

Είναι μια άριστη αγορά στα 140ευρώ.

Δημοσ.

Μόλις την παρέλαβα. Η συσκευασία έρχεται με ένα φυλάδιο εγγύησης όπου στιν χώρες αναφέρεται και η Ελλάδα (2 χρόνια εγγύηση) και περιέχει μαζί καλώδιο dvi και vga. Η εικόνα της δείχνει πολύ ζωντανή σαν πρώτη εντύπωση και μένει να συνηθίσω την αλλαγή από 19 ίντσες σε 23 wide.

edit: Έχει και ελληνικό μενού.

Τότε πρέπει να καλύπτεται η εγγύηση και από Ελλάδα. Καλύπτεται όπως από το e-shop ή από την αντιπροσωπεία?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...