zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 iordani εγώ θα τα έβαζα σε μια κούτα στο μέγεθος των περιοδικών ακριβώς και θα πήγαινα στο ταχυδρομείο να ρωτήσω πόσο έχει η αποστολή εκεί που θέλω.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 iordani εγώ θα τα έβαζα σε μια κούτα στο μέγεθος των περιοδικών ακριβώς και θα πήγαινα στο ταχυδρομείο να ρωτήσω πόσο έχει η αποστολή εκεί που θέλω. Σε μια κουτα και να την τυλιξω γυρω γυρω με μονωτικη ταινια. Πρεπει ομως οι διαστασεις να ανταποκρινονται στις προδιαγραφες για να μπορει να παει με το επιστολικο τιμολογιο.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Σε μια κουτα και να την τυλιξω γυρω γυρω με μονωτικη ταινια. Πρεπει ομως οι διαστασεις να ανταποκρινονται στις προδιαγραφες για να μπορει να παει με το επιστολικο τιμολογιο. Αφού έχεις συγκεκριμένο όγκο που θέλεις να στείλεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν το σπάσεις σε 2-3 δέματα. Δεν κάνεις μια προσπάθεια με όλα μαζί πρώτα;
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Αφού έχεις συγκεκριμένο όγκο που θέλεις να στείλεις δεν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός αν το σπάσεις σε 2-3 δέματα. Δεν κάνεις μια προσπάθεια με όλα μαζί πρώτα; Ο ογκος ειναι εντος των προδιαγραφων βαρους(<2κιλα), συνεπως απομενει το κουτι να ανταποκρινεται στις προβλεπομενες διαστασεις.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Ο ογκος ειναι εντος των προδιαγραφων βαρους(<2κιλα), συνεπως απομενει το κουτι να ανταποκρινεται στις προβλεπομενες διαστασεις. Εσύ θα φτιάξεις το μικρότερο δυνατό κουτί και θα πας να ρωτήσεις πόσο κοστίζει, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο.
iordanis77 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εσύ θα φτιάξεις το μικρότερο δυνατό κουτί και θα πας να ρωτήσεις πόσο κοστίζει, δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο. Εγω δε κατασκευαζω κουτια Θα πρεπει να βρω ενα που να ανταποκρινεται στις προδιαγραφες.
zio10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Εγω δε κατασκευαζω κουτια Θα πρεπει να βρω ενα που να ανταποκρινεται στις προδιαγραφες. Παίρνεις ένα χαρτόκουτο, τα βάζεις μέσα, κόβεις ό,τι περισσεύει και το κολλάς με ταινία.... 1
gavros10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Με σωσατε. Τελειο timing και γλυτωσα μεγαλη ταλαιπωρια. Εστειλα μεσω ελτα, το δεμα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ 0,314 γραμμαριων, στην αγγλια, συστημενο με 8,40ευρω.
saxos55 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξέρω τι κάνει ο Κινέζος φίλε. Η ίδια courier από Γερμανία-Ελλάδα έχει τη μισή τιμή από ότι Ελλάδα-Γερμανία στο ίδιο δέμα. Λογικό βέβαια γιατί οι Γερμανία έχει πολύ περισσότερες αποστολές από η Ελλάδα. Η Γερμανία γεωγραφικά είναι κεντρικά Ευρώπη ενώ η Ελλάδα πινέζα. Γερμανός "ανταγωνιστής" μου στέλνει δέμα Ελλάδα με 2 μέρες παράδοση στην ίδια τιμή που εγώ στέλνω Αθήνα. Υπόψιν ότι έχω από τις καλύτερες τιμές στις Ελληνικές κούριερ λόγο πολλών αποστολών. Παίζει καρτέλ. Δεν έχει να κάνει (μόνο) με το ότι η Γερμανία έχει μεγαλύτερο όγκο από την Ελλάδα και το ότι είναι πιο κεντρικά. Δες αυτό.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αγενικα τα πιο οικονομικα ειναι τα ελτα. Δεμα 2,5 κιλων για αγγλια Ελτα πορτα πορτα 30+€ Γενικη ταχυδρομική 32+€ Speedex 90€ DHL 60+ € αλλα εξπρες μου πες Ελτα απλα, 22,5€ πληρωσα. Και για εναν φακελο συστημενο παλι για αγγλια, 4,80
zio10 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αγενικα τα πιο οικονομικα ειναι τα ελτα. Δεμα 2,5 κιλων για αγγλια Ελτα πορτα πορτα 30+€ Γενικη ταχυδρομική 32+€ Speedex 90€ DHL 60+ € αλλα εξπρες μου πες Ελτα απλα, 22,5€ πληρωσα. Και για εναν φακελο συστημενο παλι για αγγλια, 4,80 Και 22,5 πολλά μου φαίνονται ρε συ, δεν υπήρχε φτηνότερος τρόπος;
scullyist Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Ζώνη 1 (UK) 2 κιλά απλό= 14Ε 2 κιλά συστημένο = 16.5Ε Αυτό ήταν και μισό κιλό παραπάνω... 1
stefancosmos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Με σωσατε. Τελειο timing και γλυτωσα μεγαλη ταλαιπωρια. Εστειλα μεσω ελτα, το δεμα που ανεφερα σε προηγουμενο ποστ 0,314 γραμμαριων, στην αγγλια, συστημενο με 8,40ευρω. Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω θέλω να στείλω ένα δέμα λιγότερο από 1 κιλό και θελω να το στείλω Αγγλία γνωρίζετε πωε θα βγει φθηνό? Μπορώ να το κάνω σε φάκελο και να πληρώσω πιο φθηνά? Δηλαδή να το στείλω σαν γράμμα?Εγω δε κατασκευαζω κουτια Θα πρεπει να βρω ενα που να ανταποκρινεται στις προδιαγραφες.
iordanis77 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω θέλω να στείλω ένα δέμα λιγότερο από 1 κιλό και θελω να το στείλω Αγγλία γνωρίζετε πωε θα βγει φθηνό? Μπορώ να το κάνω σε φάκελο και να πληρώσω πιο φθηνά? Δηλαδή να το στείλω σαν γράμμα? Βεβαιως, σαν γραμμα θα το στειλεις. Εδω ο τιμοκαταλογος των ελτα, για 999 γραμμαρια πληρωνεις 5,90. Αυτα που εγραφα το Γεναρη περι ετοιμων κουτιων μη δινεις σημασια, τοτε ημουν ασχετος με το θεμα Σημ. Ενδεχομενως η Αγγλια τωρα που βγηγκε απο την ΕΕ να υπαγεται στη Ζωνη Β. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2016 από iordanis77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα