Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ τη παρέα.

Έχω το εξής πρόβλημα με το laptop μου:

Το λειτουργικό είναι Windows Vista Home Premium και όπως κάθε λογικός άνθρωπος που έχει Vista, θέλω να περάσω τα Windows 7.Έκανα λοιπόν ένα bootable dvd, και κατά την επανεκκίνηση ενώ bootarei κανονικά, φτάνει μέχρι το σημείο επιλογής γλώσσας ή ακόμα και πιο πριν, όταν ακόμα λέει "press any key to continue", και όλα σκοτεινιάζουν.Black Screen και δε λειτουργεί τίποτα.Το laptop συνεχίζει να είναι ανοιχτό παρ'όλα αυτά.

Να τονίσω ότι δεν φταίει ούτε το dvd,ούτε το dvd player του laptop.Δοκίμασα να bootarw και linux όπως και μία άλλη έκδοση των 7 και δυστυχώς συμβαίνει πάντα το ίδιο.Προσπάθησα να κάνω flash τα bios,χωρίς επιτυχία, αφού για να γίνει αυτό χρειάζεται bootarisma.Έκανα update τα bios, αλλά τζίφος.Τέλος, προσπάθησα να bootarw από usb, αλλά πάλι τα ίδια...

Επίσης,έχει συμβεί το ίδιο πρόβλημα και σε ένα φίλο, ο οποίος είχε και αυτός Fujitsu laptop και προσπάθησε να κάνει format και είχε την ίδια κατάληξη με εμένα.Αν κάποιος μπορεί να μοιραστεί τις γνώσεις του,θα του ήμουν ευγνώμων.Πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι πολύ συγκεκριμένο και συμβαίνει μόνο με υπολογιστές της Fujitsu.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Πας να φορτώσεις linux και μαυρίζει η οθόνη;;Σε ποιο σημείο;;Τα vista συνεχίζουν να τρέχουν κανονικά;;;;Ποιο μοντέλο έχεις;;;

Δημοσ.

Έχω Fujitsu Siemens Amilo Xa3530 και ότι και να bootarw (Windows 7,Linux) γίνεται το ίδιο.

Λοιπόν,δοκίμασα ένα chkdsk στον δίσκο, και κατά την διάρκεια της επανεκκίνησης η διεργασία του chkdsk σταμάτησε, μου έβγαλε μαύρη οθόνη και χρειάστηκε να κλείσω το laptop απ'το κουμπί.Όταν το ξανα άνοιξα, μου εμφανίστηκε το μήνυμα "operating system is missing".

Σκέφτηκα να bootarw το recovery disc των Windows και να κάνω startup repair.Ολοκληρώθηκε μεν αλλά δε κατάφερε να διορθώσει τίποτα δυστυχώς.Μόλις δοκίμασα να κάνω chkdsk μέσα από το command prompt, μου έβγαλε νομίζω ότι ο δίσκος είναι write protected.

Τελευταία μου επιλογή bootrec /rebuildbcd για να διορθώσει τον boot manager και τότε μου πέταξε την μαύρη οθόνη και τα παράτησα.Καμιά ιδέα???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...