KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 λοιπον...εχω ενα λαπτοπακι ενως φιλου hp το οποιο εχει 1gb dualcore και μια radeon..το οποιο φορουσε επανω vista και ηθελε να του κανω φορματ...προσωπικα τα 7αρια δεν υπαρχει περιπτωση να του τα βαλω διοτι η ram ειναι λιγη..απτην αλλη εχει recovery απο την hp..αλλα τα vista ειναι svista...αποφασισα να του βαλω τα xp..με το που βαζω το δισκακι και το κανω boot...εκει που παει να με βγαλει στην κεντρικη οθονη setup....ΜΠΛΕΕΕΕ ΟΘΟΝΗΗΗΗ....προβλημα? λετε να παιζει τιποτα με τις θερμοκρασιες? γιατι το λαπτοπ ψηνει μπιφτεκια απο κατω...να ξεκινησω να κανω ολοκληρο hardware test?
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 μπορει να ειναι τα xp προσφοτα ειχα περασει λογισμικο και για καποιο λογο βαραγε μπλε οθονες και μολις το αλλαξα ολα ρολοι!Τωρα εχει ακομα τα svista?
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 φιλε θανο δεν νομιζω να φταιει το δισκακι των xp διοτι με το ιδιο ακριβως δισκακι (με διαφορετικο κλειδι βεβαια) εχω εγκαταστησει τα xp και σε αλλα pc..ναι δυστυχως εχει τα svista
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μηπως εβαλες τα xp στο σκλητο που εχει το recovery? αλλα και παλη μπλε οθονη γιαυτο δεν μπορει να βαρεσει για δες τα minidump με αυτο το προγραμμα http://code4tech.blogspot.gr/2012/05/blog-post_10.html
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εχεις καταλαβει λαθος...μα δεν εχω εγκαταστησει ΚΑΝ τα xp...οπως ειπα παραπανω..εκει που περιμενα να μου βγαλει την setup οθονη..εβγαλε μπλε οθονη!
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ναι το καταλαβα αλλα σε ρωτησα τα vista δεν τα εχει ακομα?
corrupted Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Τσεκαρε απο το BIOS αν ο δισκος ειναι σε ahci mode και βαλ'τον σε IDE. Τα XP βαρανε μπλε οθονη αν δουν ahci
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ναι το καταλαβα αλλα σε ρωτησα τα vista δεν τα εχει ακομα? ναι τα vista εχει ακομα..ο σκληρος δισκος δεν εχει πειραχτει Τσεκαρε απο το BIOS αν ο δισκος ειναι σε ahci mode και βαλ'τον σε IDE. Τα XP βαρανε μπλε οθονη αν δουν ahci οπ σωστος αδερφε αυτο δεν το σκεφτηκα..μισο να δω σε τι mode ειναι και βλεπουμε
8anos94 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 ναι τα vista εχει ακομα..ο σκληρος δισκος δεν εχει πειραχτει οπ σωστος αδερφε αυτο δεν το σκεφτηκα..μισο να δω σε τι mode ειναι και βλεπουμε απο τα vista στεκαρε με αυτο το προγραμμα και δες μηπως αυτο που ειπε ο corrupted μπορει 1 στις 1000 να ειναι αυτο
tilbellos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 θες driver για τον controler του δίσκου τον οποίο θα βρείς λογικά στην σελίδα της HP
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 corrupted ποσο μεγαλος εισαι ρε φιλος...αυτο εφταιγε..επειδη ηταν σε ahci
corrupted Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Το'χω παθει κι'εγω με τα XP γι'αυτο πηγε κατευθειαν εκει το μυαλο μου. Μολις κανεις την εγκατασταση και αρχιζεις να βαζεις εφαρμογες, πες μου πως πανε απο ταχυτητα. Το δικο μου σε ide mode κανει τα XP να σερνονται... ελπιζω να μην εχεις το ιδιο θεμα.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 οχ μην μου λες τετοια..δεν νομιζω να εχει προβλημα στην ταχυτητα..γιατι και σε αλλα pc με xp που ειναι σε ide mode σφερατα πηγαινουν...τωρα τα κανει εγκατασταση..θα δω πως πανε και ξαναστελνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα