c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Παιδια πριν τον εγκαταστησετε, καντε τον update αν μπορειτε, αλλα οπως και να χει, μετα την εγκατασταση του, αν δεν ξαναχατε ssd στο συστημα σας θα χρειαστει να κανετε μετατροπη απο ide σε achi. αυτο γινεται ως εξης: For Windows 7 or Vista you can use a Registry tweak with your HDD-based Windows system so that it will work with the chipset in SATA mode: 1) Run the Registry Editor (regedit.exe) 2) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci 3) Set the "Start" value to 0 (zero) 4) Navigate to Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Pciide 5) Set the "Start" value to 0 (zero) 6) Shut down 7) Start up again, but before Windows boots go into the BIOS configuration screens and change the disk mode to "AHCI". Save the new BIOS configuration and restart so that Windows boots. When Windows starts, it will detect the change, load new disk drivers, and do one more reboot to start up with them.
paularas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 και αν έχεις mac νομίζω μετατροπή σε 1 partition και μετά μορφή για mac
giorginho Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 @corpse-grinder Γιατι χρειαζεται ολο αυτο, σκετη η αλλαγη σε AHCI μεσα απο το bios δεν αρκει;;
nek4d Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 για φρεσκια εγκατασταση, μονο η αλλαγη στο bios (αν χρειαζεται, συνηθως ειναι default) ειναι αρκετη, δεν χρειαζονται τα παραπανω. Αυτα χρειαζονται σε περιπτωση που "μεταφερετε" τα εγκατεστημενα windows απο παλιο δισκο στον νεο (πχ με clone), αλλα ετσι κ αλλιως σε αυτην την περιπτωση χρειαζονται πολλα αλλα περισσοτερα. Υπαρχουν αρκετες σελ στο ιντερνετ για tips στους ssd, μερικα μαλιστα ακομη κ για τις νεες εγκαταστασεις. Υπαρχουν και ειδικα προγραμματα-εργαλεια που αναλαμβανουν τις αλλαγες αυτες. για νεους χρηστες, σε καθε περιπτωση, συνισταται φρεσκια εγκατασταση.
paularas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 τον πήρα εγώ μαζί με ένα range extender για να κάθομαι ποιο μακριά απο το σπίτι μου, εντυπώσεις με το που μπει στο μηχάνημα
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 με την 1η ευκαιρια τρεξτε το AS SSD Benchmark και αν σας βγαζει σε ολα ΟΚ (και κανενα BAD) με τις αναμενομενες ταχυτητες του αποτελεσματος, τοτε ολες οι ρυθμισεις ειναι ενταξει
c0prse_grinder Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 παιδια, απορια, σε οσους τον εχετε ηδη περασει τον δισκο.. σας δειχνει οτι υποστηριζει temprature info? εμενα στο hdd sentinel 4.00 pro μου δειχνει πως δεν υποστηριζει. ισως εχω κανει κατι λαθος..
paularas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2012 τον έβαλα στο macbook white late 2009 4gb ram του έκανα restore ΟΛΟ το λειτουργικό + wow + starcraft 2 + diablo 3 , έχω ελεύθερα 30gb είναι leopart -> snowleopard -> lion και με όλααα αυτά είναι στα 210 read και 170 write κάτι φοβερά λογικό και κατ' εμέ καλές τιμές για τόσο ζορισμένο μηχάνημα σε καθαρό σύστημα έπαιζε στα 1 δευτερόλεπτο κλείσιμο και 5-6 άνοιγμα
timo63 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 παιδια, απορια, σε οσους τον εχετε ηδη περασει τον δισκο.. σας δειχνει οτι υποστηριζει temprature info? εμενα στο hdd sentinel 4.00 pro μου δειχνει πως δεν υποστηριζει. ισως εχω κανει κατι λαθος.. και μενα με τον speccy δεν μου δειχνη θερμοκρασια μαλον δεν ...κατα τ αλλα σφαιρατος!!
miltre Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 δε δειχνει θερμοκρασια ομως με τον agility3 120gb που ειχα εκανα εγκατασταση σε ενα λαπτοπ και δυο διαφορετικα desktop και εχω την αισθηση οτι ειναι λιγο πιο γρηγορος του εκανα και update ολα καλα,,,πολυ καλη προσφορα υ.γ. δευτερα νωρις μεσημερι τον ειχα παραλαβει
Δεινόσαυρος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Παιδιά οι ssd δεν δείχνουν θερμοκρασία είτε δείχνουν μια ενδεικτική που αν παρατηρήσετε παραμένει πάντα σταθερή. Δεν έχουν κινούμενα μέρη για να θερμαίνονται ανάλογα με τη χρήση και την ταχύτητα. Η θερμοκρασία του ssd θα είναι πάνω κάτω αυτή του κουτιού.
miltre Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 στον agility εχεις δικιο,,βρεξει χιονισει 30 βαθμους σταθερα μεσα στο upadate αναfερει fix temp αλλα δε περιλαμβανει τον octane καλησπερα ''Dino'' και σευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλε σου
c0prse_grinder Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Και μενα ο agility3 ειναι ο 1ος μου ssd με αποτέλεσμα να σχηματισω την αποψη πως υπαρχει μετρητης θερμοκρασίας (εστω κι αν αυτη μενει σταθερη (οντως και μενα στους 30 βαθμούς ειναι παντα)). Thanks Δεινοσαυρε! Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
vviolent Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 θα πάω να τον παραλάβω κι εγώ αργά το απόγευμα. Όσοι έχετε παραλάβει με ποιό firmware σας ήρθε? Αν θέλει update τελικά, να φροντίσω να συγκεντρώσω τα σχετικά tools από PC φίλου από τώρα μιας και δεν έχω σύνδεση ιντερνετ στο δικό μου. Ευχαριστώ
alexmm Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2012 πάλι καλά που έρχεται ο samsung να μου φτιάξει το κέφι γιατί έχω τσαντιστεί πολύ με τον εαυτό μου που δε το πρόλαβα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα