geopolit Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ψήνομαι εδώ και αρκετό καιρό να πάρω ένα dell xps l502 και παρατηρώ πως έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους. Έχω καταλήξει εδώ , πιστεύετε είναι καλή τιμή για xps πάντα...
xristoforos89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 οσον βγαινουν νεα μοντελα με ivy επεξεργαστες, τοσο θα πεφτουν οι τιμες με τους παλιοτερους επεξεργαστες.
SugarAddicted Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 θα έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες καθώς μάλλον στο τέλος του μήνα θα βγάλει και η dell νέα μοντέλα.
geopolit Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 το ξέρω σχετικά με τους ivy bridge αλλά όπως βλέπω σε μοντέλα άλλων εταιρειών είναι αρκετά ακριβότερα και ειδικά για xps πιστεύω ότι θα ξεφεύγει αρκετά η τιμή
vaggospat13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ειμαι ακριβως στην ιδια φαση αλλα εγω θελω αυτο εχοντας διαβασει αρκετα περιμενω το νεο xps l521 σου λεω να περιμενεις , εκτος αν βιαζεσαι
liakjim Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Το αιωνιο ερωτημα/διλημμα στον χωρο της τεχνολογιας. Αγοραζω το καινουργιο/ακριβοτερο ή το αμεσως προηγουμενο/τωρα που επεσαν οι τιμες? Στην συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω πως τα οφελη στην μεταβαση σε χαμηλοτερη ολοκληρωση ειναι μεγαλυτερα ακομα κ αν ανεβαινει το κοστος. Προσωπικα θα πηγαινα σε ivy bridge + gpu kepler (nvidia)/ amd (28nm). Βεβαια κουμαντο στο πορτοφολι σου κανεις εσυ.
geopolit Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 ειμαι ακριβως στην ιδια φαση αλλα εγω θελω αυτο εχοντας διαβασει αρκετα περιμενω το νεο xps l521 σου λεω να περιμενεις , εκτος αν βιαζεσαι η ουσιαστική διαφορά είναι η full hd οθόνη που για μένα σε 15αρι δεν παίζει μεγάλο ρόλο , αυτό που με προβληματίζει σχετικά με τουs ivy bridge που αναμένονται, είναι ότι στα ultrabook τα dell είναι πολύ ακριβότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες, και έχω την εντύπωση πως και τα xps l521 θα είναι αρκετά ακριβότερα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα