Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψήνομαι εδώ και αρκετό καιρό να πάρω ένα dell xps l502 και παρατηρώ πως έχουν πέσει αρκετά οι τιμές τους. Έχω καταλήξει εδώ , πιστεύετε είναι καλή τιμή για xps πάντα...

Δημοσ.

το ξέρω σχετικά με τους ivy bridge αλλά όπως βλέπω σε μοντέλα άλλων εταιρειών είναι αρκετά ακριβότερα και ειδικά για xps πιστεύω ότι θα ξεφεύγει αρκετά η τιμή

Δημοσ.

Το αιωνιο ερωτημα/διλημμα στον χωρο της τεχνολογιας. Αγοραζω το καινουργιο/ακριβοτερο ή το αμεσως προηγουμενο/τωρα που επεσαν οι τιμες?

Στην συγκεκριμενη περιπτωση θεωρω πως τα οφελη στην μεταβαση σε χαμηλοτερη ολοκληρωση ειναι μεγαλυτερα ακομα κ αν ανεβαινει το κοστος.

Προσωπικα θα πηγαινα σε ivy bridge + gpu kepler (nvidia)/ amd (28nm).

Βεβαια κουμαντο στο πορτοφολι σου κανεις εσυ.

Δημοσ.

ειμαι ακριβως στην ιδια φαση αλλα εγω θελω αυτο

εχοντας διαβασει αρκετα περιμενω το νεο xps l521 σου λεω να περιμενεις , εκτος αν βιαζεσαι

η ουσιαστική διαφορά είναι η full hd οθόνη που για μένα σε 15αρι δεν παίζει μεγάλο ρόλο , αυτό που με προβληματίζει σχετικά με τουs ivy bridge που αναμένονται, είναι ότι στα ultrabook τα dell είναι πολύ ακριβότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες εταιρείες, και έχω την εντύπωση πως και τα xps l521 θα είναι αρκετά ακριβότερα ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...