c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 TOP Value for Money http://www.mediamarkt.gr/mcs/special/e_shop,19701,category_23.html?id=1101322 http://www.skroutz.g...e=motorola+razr thanks to aXer (+1)
zaico Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 το είχα δει στο Γερμανό απο κοντα πριν καιρό αλλα μου φάνηκε καπως αβολο στο χέρι λόγω πλάτους σε σχέση με άλλες συσκευές στις ίδιες ιντζες. Απο specs λέει θα πάω να το ξαναδω απο κοντά
Orfeus Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ελααααα ρε γαμωτοοοο...πριν μια βδομαδα ηταν να το παρω και επειδη ειχε 350 ειπα να παρω το ατριξ πο ειχε και το λαπντοκ...Οπως και να εχει καλη προσφορα...Ισχυει για ολα τα ΜΜ?
aXer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει: Η διαδικασία να βγάλω micro SIM είναι "τσακ-μπαμ", στην δίνουν επι τόπου (Cosmote) ή έχει γραφειοκρατία και καθυστέρηση?
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει: Η διαδικασία να βγάλω micro SIM είναι "τσακ-μπαμ", στην δίνουν επι τόπου (Cosmote) ή έχει γραφειοκρατία και καθυστέρηση? καμια καθυστερηση φιλε μου. και μπορεις και πολυ απλα να κοψεις αυτη που ηδη εχεις σε πολλα καταστηματα. τα μεγαλα νομιζω ομως (wind,cosmote κτλ) οτι δεν στην κοβουν γιανα τους δωσεις το 5ευρω που κανει η νεα καρτουλα
aXer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 5€ δεν είναι τίποτα. Κάπου διάβασα για 20€, και λίγο ξεροκατάπια. Από την άλλη, δεν μου πάει να την κόψω γιατί είδα how to's και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Πολύ σύριζα τις κόβουν και παίρνουν και λίγο μέταλλο.
c0prse_grinder Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 5€ δεν είναι τίποτα.Κάπου διάβασα για 20€' date=' και λίγο ξεροκατάπια. Από την άλλη, δεν μου πάει να την κόψω γιατί είδα how to's και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Πολύ σύριζα τις κόβουν και παίρνουν και λίγο μέταλλο.[/quote'] Δεν την κόβεις απλα έτσι συνήθως διότι υπάρχει ειδικό κοπτικο γιαυτη τη δουλειά! Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
KleKoR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 5€ δεν είναι τίποτα. Κάπου διάβασα για 20€, και λίγο ξεροκατάπια. Από την άλλη, δεν μου πάει να την κόψω γιατί είδα how to's και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα. Πολύ σύριζα τις κόβουν και παίρνουν και λίγο μέταλλο. πες τους οτι είναι κοροιδία και πως θα αλλαξεις εταιρία γιατί σου φαίνεται αστείο να ζητάνε λεφτά για την κάρτα.
ioannis8558 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 πες τους οτι είναι κοροιδία και πως θα αλλαξεις εταιρία γιατί σου φαίνεται αστείο να ζητάνε λεφτά για την κάρτα. xaaxa ελα ντε.. ΕΛΑ ΝΤΕ!!
Djole_7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Πολυ καλη προσφορα!Αν δεν ημουν κολλημενος με το galaxy s 2 το ειχα παρει κιολας.. Κανενα galaxy s ii θα δουμε ποτε σε παρομοια προσφορα περιπου η μπα?
aXer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Θα "τρέξω" μάλλον το απόγευμα. Αν κανείς το έχει ήδη πάρει σήμερα από ΜΜ να μας πει τις διαθεσιμότητες.
gr234567 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 ολη μερα ανοιχτα ειναι τα ΜΜ; ναι, μέχρι τις 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα