aris_ray Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 καλησπερα!! εχω ενα laptop hp(οχι δικο μου) υπαρχει ενα προβλημα εδω και 4μερες με το youtube δεν παιζει τα βιντεο γραφει συνεχεια error. με explorer ολα οκ.εκανα επαναφορα/το ξαναπερεσα αλλα τιποτα επιμενει να μην παιζει τα βιντεο. καμια ιδεα?? ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2012 Βγάλε το firefox και βάλε chrome.Είναι και πιο γρήγορος σε θέματα ταχύτητας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 το εκανε και σε μενα σε δυο υπολογιστές μετα την αναβάθμιση του adobe flash απεγκαταστήσετε το εγκατέστησε το και θα παίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The-Doctor Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Κανε επανεκκινηση χωρις προσθετα που θα το βρεις στο μενου φιρεφοξ και στην βοηθεια και κανε επαναφορα ρυθμισεων που νομιζω πως ειναι το 5 η το 6 στις επιλογες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djvavai Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Φίλοι μου το κάνει και σε μένα τις 5 τελευταίες μέρες...Το απεγκατέστησα και το ξαναεγκατέστησα 3 φορές και πάλι τα ίδια...Τι πρόβλημα είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
accipio Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Είναι πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης (11.3) του Flash Player. Κάνε απεγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης και εγκατάσταση της 11.2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 εχει κανεις κανενα εγκυρο λινκ να το κατεβασουμε; εχω κ εγω θεμα με τον ηχο μονο σε youtube στο dell μου δεν μπορω να ανεβασω/κατεβασω ηχο απο τη συντομευση του πληκτρολογιου οταν βλεπω βιντεο απο εκει!Κ εμενα μετα την αναβαθμιση εγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 o flash 11.3 εχει προβλημα με τον Firefox. βαλτε τον 11.2 μεχρι να βγει νεα εκδοση που θα το διορθωνει. τον 11.2 τον κατεβαζετε απο εδω: http://filehippo.com/download_flashplayer_firefox/12261/ και τον 11.3 τον κανετε uninstall απο εδω: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html Βγάλε το firefox και βάλε chrome.Είναι και πιο γρήγορος σε θέματα ταχύτητας. οχι δεν ειναι πλεον.ο Firefox ειναι εξισου γρηγορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Ολα ετοιμα ευχαριστω νομιζω πρεπει να ανοιξουμε θεμα με τιτλο Adobe flash-Περναω την ενημερωση η οχι; μηπως θα επρεπε να βαλουμε την 64bit εκδοση μιας κ εχω 64bit windows; δεν το εχω αναρωτηθει ποτε παντα την 32 περνουσα(μεχρι να βγει η 64μπιτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 επαναφερω το θεμα μιας και παρατηρησα κατι στο μενου τοθ flash player βλεπω οτι το ActiveX δεν εχει εγκατασταθει Επισης οταν στελνω ενα βιντεο απο youtube στο Msn μου λεει οτι δεν εχω flash player ωστε να παιξει.. τι κανουμε τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παιδιά είναι γενικό το πρόβλημα : http://www.adslgr.com/forum/threads/634296-Adobe-και-Mozilla-δεν-μπορούν-να-διορθώσουν-το-πρόβλημα-με-τα-βίντεο-Flash Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2012 Τι γινεται εχουμε κανενα νεο. Ας ονομάσουν την 11.2-> 11.4 και να την δώσουν στο κόσμο, αν δεν μπορούν να την διορθώσουν την 11.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εδώ , μόλις έκανα φορμάτ γιατί νόμιζα οτι το πρόβλημα το είχα μόνο εγώ. Που να με πάρει ... Πέρασα τα Χ64 non-ie & ie 11.2 τώρα κάνει Update,ελπίζω να τα καταφέρω και να μην έχω πρόβλημα, και στο τέλος καλό θα ήταν να βάλετε στο τέλος όταν κάνετε εγκατάσταση τον Player,να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση γιατί τότε θα σας περάσει πάλι το 11.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Eκανες φορματ επειδή δεν έπαιζε το youtube? τι να πω κριμα τον κόπο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2012 εμμμ είχα ψάξει παντού και δεν είχα βρεί τίποτα ,δεν είχα δεί οτι είχα απάντηση περί θέματος. Και λέω μήπως έκανα κάτι εγώ ο ίδιος για αυτό... άσε άσε ! Κόλαση φορμάτ κυριακάτικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα