Προς το περιεχόμενο

Piledriver preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4.3 με ποσο ρευμα τωρα?

Και να ήθελε παραπάνω, δεν μπορεί... Το φρόντισε ειδικά η gigabyte για αυτόν....

Το παλικάρι έχει την GA-990FXA-UD5, χωρίς LLC με τεράστιο vdroop. Για να έχει 4,3GHz τώρα, με αυτό το vcore (1,456v), σε load θα του πηγαίνει 1,4v όπως είπε... Κοινώς την πάτησε... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ειναι τοσο ασχημα.Απλα θα μπορουσε καλυτερα.Βεβαια ειναι και αναλογα που στοχευει κανεις.

Δεν με βοηθάει η μητρική για παραπάνω δυστυχώς ... Δεν θα το ρισκάρω με το vdroop

Με καλο αερα δεν εισαι?Η μητρικη σε κοβει λιγο.Αλλα δεν εισαι μακρυα απο oc αλλων απο οσο εχω δει.

Αν θυμαμαι σωστα απο οσους κοιταξα 4.5 παει συνηθως με καλη αεροψυξη ο 8320.

Τα καλα κομματια 8350 με νερο παντως τα βλεπω 5-5.2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με καλο αερα δεν εισαι?Η μητρικη σε κοβει λιγο.

ναι με την noctua nh-d14 (max temp σε πολύ πολύ ζόρι 50-51c). Δεν εχω παράπονο . απλά να σε κόβει μια μητρική που κάνει 150 ευρο δεν είναι μαμακια?

Επεξ/σία από Chief90

Εχω την εντυπωση πως δεν σε κοβει και τοσο πολυ.Ενταξει σε ποναει η ελλειψη llc.Καλη χρυση η gigabyte αλλα για oc σε αυτη τη τιμη εγω προτιμω sabertooth.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έγραψες, έχεις την εντύπωση....

Όταν θα πάρεις στα χέρια σου την ud5, και δεις και ο ίδιος με τα μάτια σου το vdroop της τάξης του 0,06, 0,07v περίπου, θα αλλάξεις γνώμη :P. Όπως και το παλικάρι, έτσι και εγώ, είμαι κάτοχος αυτής της μητρικής.... Και από τα νεύρα μου θέλω να τους.... την τρίψω στην...μούρη.....

Το καλοκαίρι του '11, την πήρα 180 ευρώ... Να χαρώ εγώ μητρική, που κόστιζε 180 ευρώ, που μου είναι πρακτικά άχρηστη....

Την άλλη φορά, θα προτιμήσω ASUS, η την θυγατρική της, την Asrock... Μπορεί μερικές φορές, θυμάμαι η asus να έτρωγε κολλήματα με τα bios (θυμάμαι στις παλιές am2/am2+ μητρικές, πχ m3n78-vm), αλλά πλέον και αυτά τα πρόβληματα θα έχουν εκλείψει... Ναι θα πληρώσω το πρώτο... "όνομα", αλλά τουλάχιστον θα έχω σεβασμό, δεν θα με θεωρεί η κάθε gigabyte και msi για πρόβατο και γίδι...

Ήδη γλυκοκοιτάζω τις Crosshair V Formula-Z, SABERTOOTH 990FX R2.0, M5A99FX PRO R2.0, Fatal1ty 990FX Professional, 990FX Extreme4. Κάποια από αυτές θα μου... κάτσει δεν γίνεται...

Επεξ/σία από DaveMurray
  • Like 2

πρώτες εντυπώσεις amd FX 8350.

τον κούμπωσα σημερα το πρωι.

χαμηλότερες θερμοκρασίες απ τον 1055Τ που ειχα πριν, και σε idle και σε load.

ποιο γρήγορη εναρξη των win7 64bit και ολλων των εφαρμογων + παιχνιδια.

αλλα εχω ενα προβλημα, δεν μπορω να βαλω τις μνημες στα 1600. μου τις εχει στα 1333.

οταν τις αλλαζω στο bios μου κανει επαναφορα.

τι φτεει ?

• Like 1

πρώτες εντυπώσεις amd FX 8350.

τον κούμπωσα σημερα το πρωι.

χαμηλότερες θερμοκρασίες απ τον 1055Τ που ειχα πριν, και σε idle και σε load.

ποιο γρήγορη εναρξη των win7 64bit και ολλων των εφαρμογων + παιχνιδια.

αλλα εχω ενα προβλημα, δεν μπορω να βαλω τις μνημες στα 1600. μου τις εχει στα 1333.

οταν τις αλλαζω στο bios μου κανει επαναφορα.

τι φτεει ?

Αν δεν κανεις κατι λαθος εσυ ειναι θεμα bios περιμενε να το φτιαξουν!

Όπως έγραψες, έχεις την εντύπωση....

Όταν θα πάρεις στα χέρια σου την ud5, και δεις και ο ίδιος με τα μάτια του το vdroop της τάξης του 0,06, 0,07v περίπου, θα αλλάξεις γνώμη :P. Όπως και το παλικάρι, έτσι και εγώ, είμαι κάτοχος αυτής της μητρικής.... Και από τα νεύρα μου θέλω να τους.... την τρίψω στην...μούρη.....

Το καλοκαίρι του '11, την πήρα 180 ευρώ... Να χαρώ εγώ μητρική, που κόστιζε 180 ευρώ, που μου είναι πρακτικά άχρηστη....

Την άλλη φορά, θα προτιμήσω ASUS, η την θυγατρική της, την Asrock... Μπορεί μερικές φορές, θυμάμαι η asus να έτρωγε κολλήματα με τα bios (θυμάμαι στις παλιές am2/am2+ μητρικές, πχ m3n78-vm), αλλά πλέον και αυτά τα πρόβληματα θα έχουν εκλείψει... Ναι θα πληρώσω το πρώτο... "όνομα", αλλά τουλάχιστον θα έχω σεβασμό, δεν θα με θεωρεί η κάθε gigabyte και msi για πρόβατο και γίδι...

Ήδη γλυκοκοιτάζω τις Crosshair V Formula-Z, SABERTOOTH 990FX R2.0, M5A99FX PRO R2.0, Fatal1ty 990FX Professional, 990FX Extreme4. Κάποια από αυτές θα μου... κάτσει δεν γίνεται...

Αν και εχω Msi μητρικη η Asus και σε intel και σε amd ειναι κορυφη.

Αν δεν κανεις κατι λαθος εσυ ειναι θεμα bios περιμενε να το φτιαξουν!

μετα απο οσες προσπαθιες εκανα ( χωρις να ασχολιθω με ρυθμίσεις cpu, παρα μονο με μνημες) εκει κατέληξα ισως ναι ειναι το bios. ( F13 της gigabyte for 990xa-ud3)

ειναι το πρωτο που υποστηρίζει τους fx 83xx 63xx.

ο 8320 με τον 8350 ειναι διαφορετικά κομματια η απλα ο 50 εχει πιο μεγάλη συχνότητα στοκ ?

ψηνομαι για τον 8320 και ψάχνω και μια καλή Mobo για λιγο oc. ακουψ προτασεις

ο 8320 με τον 8350 ειναι διαφορετικά κομματια η απλα ο 50 εχει πιο μεγάλη συχνότητα στοκ ?

ψηνομαι για τον 8320 και ψάχνω και μια καλή Mobo για λιγο oc. ακουψ προτασεις

είναι ίδια chip με διαφορετική συχνότητα. συνήθως οι 50 είναι καλύτερα κομάτια ,αλλα εγώ το 40άρι δεν θα το έδινα για τον 8350..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...