qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα παιδιά,ύστερα από 5 μήνες δουλειάς,μάζεψα κάποια χρήματα παραπάνω και είπα να φτιάξω και εγώ έναν σταθερό.Οθόνη έχω μία 24αρα 1920x1080,2 σκληρούς δίσκους 500αριδες!Το μπάτζετ θα είναι μέχρι 800 ευρώ και τα πράματα να είναι απο Αθήνα.Μέχρι τώρα ήμουν με έναν Celeron g530 και μία μητρική h61 τα οποια θα τα δώσω στο φιλαράκο τον sir_platanight, τα πράματα βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης,εκεί όπου έμενα μέχρι τον Δεκέμβρη,όμως βρήκα μία καλή δουλειά εδώ πάνω και αναγκαστηκά μετακόμισα.Στα δικά μας τωρα.Το pc προορίζεται για αρκετό gaming,τύποy Bf3,MW3 και άλλα πιο ελαφριά.Θα ήθελα τις γνώμες σας,το σύστημα θα στηθεί απο έναν φίλο.! Να τονίσω πως η οθόνη είναι μια Samsung που θα ερθει μαζί με τα πράματα απο Ηράκλειο! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Ακόμη σκέφτηκα πως κουτί ίσως πάω για το haf και μου ήρθε η ιδέα να τοποθετήσω κανένα τούλι απο μπομπονιέρες για φίλτρα , αφού τις βάψω μαύρες βέβαια.
thanospr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Εγω προτεινω αυτο χωρις καρτα γραφικων.Αν δινεις 50 ευρω ακομα παμε για 7850 αλλιως για 6870 και βαζω αλλον SSD.Ακουω διαφωνιες.Μην σε παρω στον λαιμο μου...
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Θάνο σε ευχαριστώ για την απάντηση.Αρχικά εαν ξαναδιαβάσεις το αρχικό μου ποστ αναφέρω για 800 ευρώ μέγιστο ποσό.
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 'Οχι 'οχι αχρείαστο είναι.ssd δεν θέλω προς το παρόν,προτιμώ να μπει μία καλύτερη κάρτα,παρα ssd.Ακόμη θα ήθελα μία αθορυβη ψύχτρα και για καλύτερες θερμοκρασίες και για αθόρυβη λειτουργία.
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 'Οχι 'οχι αχρείαστο είναι.ssd δεν θέλω προς το παρόν,προτιμώ να μπει μία καλύτερη κάρτα,παρα ssd.Ακόμη θα ήθελα μία αθορυβη ψύχτρα και για καλύτερες θερμοκρασίες και για αθόρυβη λειτουργία. Κακως δεν θες ssd αλλά τεσπα!!
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Γιατί κακώς;Να κάνω μία ερώτηση; Από ποίο κατάστημα είναι οι συνθέσεις και σε ποία περιοχή βρίσκεται; Τσουκτερές οι τιμές αλλά ίσως γλυτώσω το ΦΠΑ.Εάν γίνει έτσι να πάω σε 7870;
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Stm δεν έχεις βάλει μητρική. Ωχ δικιο ... εχεις μαλακια!! Επανερχομαι...
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα.Δεν πειράζει ρε συ,για το κουτί δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω το haf;
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χαχαχαχα.Δεν πειράζει ρε συ,για το κουτί δεν θα ήταν καλύτερο να πάρω το haf; Οχι καλο στη εποχη του το haf αλλα πλεον γιοκ... τα corsair προσφέρουν περισσοτερα!!!
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μικρό μου φαίνεται το συγκεκριμένο που έβαλες. Κανένα άλλο κατάστημα δεν υπάρχει;Να έχει καλύτερες τιμές; Αν και δεν μου είπατε ποίο είναι αυτό.
qweRRr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είπαμε ssd δεν θέλω,καλύτερα δεν είναι να τα δώσω σε ένα καλύτερο κουτί ή καλυτερο cpu;
stm00192 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Κατα την ταμεινή μου γνώμη όχι.. Περισσοτερη σπιρταδα θα δώσει ενας ssd στο μηχανημα παρα ένα καλυτερος επεξεργαστής ή ένα κουτι εννοειται!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα