pantpesl2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 AINOL Novo7 7" Android 4.0 A10 1.5GHz Dual Core Η τιμή του είναι στα 115€, αλλά με τη χρήση κουπονιού (ELF2) βγαίνει στα 100€ (δεν το βρήκα κάπου φθηνότερα). Το μόνο αρνητικό για μένα η 7άρα οθόνη, θα προτιμούσα 10ρι (ανάλυση έχουν ίδια). Από την άλλη όμως, απ' ότι έχω διαβάσει, τα tablet της ainol είναι απ' τα καλύτερα κινέζικα που κυκλοφορούν (έχει και επίσημο site). Επίσης, απ' όσα tablet έχω κοιτάξει είναι το μόνο διπύρηνο και είναι ο λόγος που θα επιλέξω αυτό (μάλλον). Τι έχετε να πείτε γι' αυτό της σχετικά γνωστής AINOL? Περιμένω γνώμες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar4s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 χμμμ το ταμπλετ φενεται πολυ ωραιο αλλα αφου ειναι εκτος ευρωζωνης δεν θα υπαρχει θεμα με τελωνειο; δεν ξερω κιολας το eshop γιαυτο ρωταω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Απ' ότι είχε πει ένας φίλος σε άλλο θέμα, δε θα υπάρξει πρόβλημα αν έχει την επιγραφή GIFT (μίλησε στο chat όπως είχε αναφέρει). Αν τελικά καταλήξω σ' αυτό, θα επικοινωνήσω να είμαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dino77 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πάρε το ainol aurora από το ίδιο site. Το έχω πάρει στην ανηψιά μου. Tρομερά καλό, ips screen, ποιοτικό και αναπαραγεί full hd που για να καταλάβεις στο ipad3 σερνώταν. Καλό είναι και το ramow w17 pro (dual core) αλλά δεν έχει την οθόνη του aurora. Τελωνίο δεν έχιε θέμα γράφουν αξία 50 euro με σχόλιο ebook ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πάρε το ainol aurora από το ίδιο site. Το έχω πάρει στην ανηψιά μου. Tρομερά καλό, ips screen, ποιοτικό και αναπαραγεί full hd που για να καταλάβεις στο ipad3 σερνώταν. Σ' αυτό αναφέρεσαι Ainol Aurora ?? Αυτό έχει χειρότερο επεξεργαστή και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το έχει ακριβότερο στο συγκεκριμένο site. Μ' έχεις προβληματίσει τώρα.. Το Ramos w17 pro το είχα κοιτάξει αλλά δε μ' άρεσε και τόσο. Καλύτερη πιστεύω η Ainol (εφόσον έχουν και ίδια τιμή). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπάρχει και το Ainol Novo7 Aurora IΙ Short Description - 7 inch IPS screen, 1024 * 600 pixels display resolution - 1.5GHz dual-core AMLogic AML8726-MX processor - 1GB DDR3 RAM, 16GB storage - 2MP front Camera - Android ICS OS ( Android 4.0.3) Ωστόσο, εγώ περιμένω να δω και τα καινούργια tegra πριν αποφασίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Υπάρχει και το Ainol Novo7 Aurora IΙ Short Description - 7 inch IPS screen, 1024 * 600 pixels display resolution - 1.5GHz dual-core AMLogic AML8726-MX processor - 1GB DDR3 RAM, 16GB storage - 2MP front Camera - Android ICS OS ( Android 4.0.3) Ωστόσο, εγώ περιμένω να δω και τα καινούργια tegra πριν αποφασίσω. Αυτό κοιτούσα τώρα. Μόνο στην οθόνη έχουν διαφορά, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
val007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δεις οθονη εχουν διαφορα τεστ http://www.youtube.com/watch?v=Zbvs-DmAj3g προτείνω να δεις και το Ainol NOVO 7 Aurora II Android 4.0.3 Tablet PC 7 inch IPS 16GB τιμη 124 ευρω και Free Shipping.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IVIetaCreatoR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 και μια που έφτασε εκεί η τιμή δες και αυτό για να μπερδευτείς λίγο παραπάνω http://www.dinodirect.com/9-7-tablet-pc-pc-android-4-0-tablet-pc-tablet-computer-pc-tablet-wifi-tablet-pc-laptop-andrid-console-currency-EUR.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 και μια που έφτασε εκεί η τιμή δες και αυτό για να μπερδευτείς λίγο παραπάνω http://www.dinodirect.com/9-7-tablet-pc-pc-android-4-0-tablet-pc-tablet-computer-pc-tablet-wifi-tablet-pc-laptop-andrid-console-currency-EUR.html Δε θα μπερδευτώ καθόλου γιατί όπως είπα, προτιμώ τον καλύτερο επεξεργαστή από τη μεγαλύτερη οθόνη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι στην αρχή κοιτούσα στα 80€ και όσο περνάνε οι μέρες, τόσο ανεβαίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IVIetaCreatoR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Είναι μεταβατική περίοδος πάντως για tablets, θα γεμίσει η αγορά με διπύρηνα κινεζάκια, αναμένεται και το nexus tablet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newtech Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Απ' ότι είχε πει ένας φίλος σε άλλο θέμα, δε θα υπάρξει πρόβλημα αν έχει την επιγραφή GIFT (μίλησε στο chat όπως είχε αναφέρει). Αν τελικά καταλήξω σ' αυτό, θα επικοινωνήσω να είμαι σίγουρος. Ακομα και να επικοινωνισεις αυτη θα σου πουν ετσι.. αλλα αν περασει η οχι τελωνιο εξαρτατε απο τον τροπο που θα το στειλουν. και μαλλον ταμπλετ με απλο δεμα δεν προκειτε να στειλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Είναι μεταβατική περίοδος πάντως για tablets, θα γεμίσει η αγορά με διπύρηνα κινεζάκια, αναμένεται και το nexus tablet. Το nexus λογικά θα τσιμπάει λίγο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ επειδή κυκλοφορούνε πολλοί μύθοι και επειδή την έχω πατήσει και το έψαξα ακούστε.. ισχύει διαφορετικά καθεστώτα για τα ιδιωτικά μέσα μεταφορών (πχ DHL, UPS)και άλλο για τα κρατικά(EMS, USPS). Αν δεν θέλετε να σας πιάσουν το πακέτο σας οπωσδήποτε επιλέξτε USPS από Αμερική ή ΕΜS από Ασία. Επίσης τα GIFT, Demo unit κτλ είναι ''κολοκύθια''. Αν σου πιάσει το πακέτο η UPS, πές της ότι θέλεις δεν βγάζεις άκρη με την καμία. Θα φας τουλάχιστον 30% στη αξία που το πήρες. Οι ιδιώτες ΠΑΝΤΑ πιάνουν τα πακέτα στο τελωνείο γιατί κερδίζουνε πολλά λεφτα από τις διάφορες μ@λ@κίες που χρεώνουνε όπως διατακτικές, εξοδα εκτελωνιστή, αποθηκευτικά, και φυσικά φπα 23%(για την Ελλαδίτσα μας) και ποιος ξέρει τι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantpesl2 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ακομα και να επικοινωνισεις αυτη θα σου πουν ετσι.. αλλα αν περασει η οχι τελωνιο εξαρτατε απο τον τροπο που θα το στειλουν. και μαλλον ταμπλετ με απλο δεμα δεν προκειτε να στειλουν. Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει. Όταν αποφασίσω να το πάρω από αυτό το κατάστημα, θα επικοινωνήσω μαζί τους και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα