Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Σε ενα pc, με windows xp sp1, εγκατεστημενα απο το δισκακι που συνοδευε το pc, η onboard καρτα δικτυου δεν θελει να συνδεθει με το ρουτερ!

Δεν ειναι προβλημα του καλωδιου, ουτε του ρουτερ, μιας και με το ιδιο καλωδιο συνδεεται το δικο μου pc στο ιδιο ρουτερ κανονικα εδω και χρονια. Επισης δοκιμαστηκε αλλο καλωδιο.

Και δεν πρεπει να ειναι και προβλημα τις ιδιας της καρτας, γιατι δοκιμασα με ενα live cd (parted magic 4.11, εποχης 2010), οπου ξεκινησε το δικτυο κανονικα, πηρε ip και ανοιξε και το google στον chromium. Αρα κατι παει στραβα με τα windows, που δεν μπορω να κανω update γιατι δεν εχω δικτυο!

Τα ledακια της αναβουν κανονικα. Το πορτοκαλι, το οποιο ειναι το "πανω" ειναι μονιμα αναμμενο, οσο το pc ειναι στην πριζα βεβαια, και το πρασινο που ειναι "κατω" και αναβει μονο οταν ειναι συνδεδεμενο πανω του το καλωδιο δικτυου. Δεν ειδα καποιο απο τα 2 να αναβοσβηνει για να δειξει οτι κατι γινεται, aka network activity.

Στο δικο μου pc τα χρωματα των led ειναι αναποδα, δηλαδη το πρασινο πανω, μονιμα αναμμενο και το πορτοκαλι κατω, να αναβοβηνει μονιμα.

Προς το παρον εχω βαλει να κατεβαινει το sp3 και ψαχνω στικακι να το βαλω :P

Δεν ξερω αν σχετιζεται αμεσα με το προβλημα, αλλα οταν το pc βγει εκτος πριζας, τα παντα στο bios του γινονται reset. Αλλη μπαταρια δεν υπαρχει προχειρη για να δοκιμασω.

Δημοσ.

Στον device manager η καρτα αναγνωριζεται ως pci fast ethernet sis 900. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφερεται καποιο vendorid:productid, ωστε να ξερω τι να ψαξω ακριβως. Τονιζω το ακριβως, γιατι αν βαλω στο google το παραπανω θα βγαλει 1000 ασχετα αποτελεσματα.

Το να τη βαλω να δουλεψει ως 10αρα δεν ειχε αποτελεσμα, οπως δεν ειχε και το να την καταργησω και να αφησω το συστημα να την ξαναβρει. Ετσι τωρα εχω μια "τοπικη συνδεση 3"...

Δημοσ.

Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται!

Είναι προφανώς η συνηθισμένη περίπτωση της παύσης υποστήριξης μέσω έκδοσης νέων οδηγών από τον κατασκευαστή, την οποία εκμεταλεύονται διάφορα τρωκτικά του διαδικτύου προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από απελπισμένους χρήστες για να πουλήσουν είτε αμφίβολης αποτελεσματικότητας δικούς τους οδηγούς είτε οδηγούς των κατασκευαστών, που δεν κυκλοφορούν πλέον στο διαδίκτυο και οι ίδιοι είχαν την πρόνοια ή την πονηριά να φυλάξουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλο θα ηταν να μας πεις ποια μητρικη εχεις. γιατι δεν κατεβαζεις χρησιμποιεις τον οδηγο που προβλεπει αυτη;

Δημοσ.

Παρε ενα τηλεφωνω την εταιρια που σε παρεχει το ιντερνετ γραμμη και θα σε κατατοπησουν αυτοι. δωσε προσοχη στο οτι και αν σε πουνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...