me3ikan Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Γεια σε όλους όπως σας είπα θέλω να αγοράσω Android κινητό με μέγιστη τιμή 300€ Είμαι 16 και αυτό θα είναι το πρώτο κινητό που θα πάρω καινούργιο (χωρίς να το είχε προηγουμένως ο πατέρας μου!) Δυστυχώς όμως αυτός δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας οπότε καταλαβαίνετε πως τα κινητά 2 ή 3 χρόνων που έπαιρνα ήταν συνήθως παντόφλες! Και τώρα αυτός με πρήζει να μην δώσω πάνω από 300€ γιατί λέει δεν αξίζει. Εγώ ήθελα να χτυπήσω ένα Galaxy S II που έχει και καλά specs και είναι και τούμπανο!! Τέλος πάντων προτείνετε μου κάτι εσείς απλά θα ήθελα να έχει τα εξής: Οπωσδήποτε μπροστινή κάμερα Dual-Core επεξεργαστή αλλά το βρίσκω δύσκολο σε αυτήν την κατηγορία τιμών Η συνολική μνήμη εσωτερική ή SD δε με νοιάζει αλλά να είναι τουλάχιστον 8GB Καλό θα ήταν να είχε αναβάθμιση σε ICS Ένα HD video recording δε θα με πείραζε! Αξιοπρεπή οθόνη 512 MB RAM Δεν με πειράζει να είναι HUAWEI ή MOTOROLA ή οτιδήποτε τέτοιο. Μόνο ZTE να μην είναι διότι η ποιότητα τους είναι τραγική. Ούτε LG διότι έχουν σκ@τα αυτονομία! Υ.Γ.Το Sony Xperia U μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι που κατάλαβα ότι έχει 4GB μνήμη και δεν είναι επεκτάσιμη. Επίσης γνωρίζω πως σε αυτά το λεφτά δεν μπορώ να τα έχω όλα!!! Σας παρακαλώ βοηθήστε με και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που διαβάσατε τη μεγάλη και (ίσως) βαρετή ιστορία μου!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Oντως το κακο που εχει το U ειναι η μη επεκτασιμη μνημη. Μονο καινουριο θελεις, ή δε θα σε ενοχλουσε και μεταχειρισμενο;
christs Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 εγω παιδια, (και φιλε,) δε θα πηγαινα ουτε σε U, ουτε σε atrix, ουτε σε κανενα αλλο διπυρηνο. Θα περιμενα καρτερικα το s2 να παει κοντα στα 300. Αλλιως, μεταχειρισμενο απο κανενα φιλο. Eιδεαλλως, μενεις στο μονοπυρηνο τυπου Neo V. Η κανεις πληρη δουλεια, ή τιποτα, τα υπολοιπα για μενα ειναι μισοδουλειες.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Oντως το κακο που εχει το U ειναι η μη επεκτασιμη μνημη. Μονο καινουριο θελεις, ή δε θα σε ενοχλουσε και μεταχειρισμενο; Εγω το U εχω αλλα δεν με χαλαει.. Στην ουσια εχει 8 γιγα μνημη και ειναι χωρισμενη..Σε 2 για το λειτουργικο, σε 2 για εφαρμογες και σε 4 για ολα τα αλλα... Το μονο προβλημα πιστευω ειναι το θεμα με την μπαταρια πιστευω εγω και οχι η μνημη..Εμενα που ειμαι αρχαριος σε αντροιντ και δεν ξερω τι ρυθμισεις να του κανω, μου κραταει 1 1/2 μερα...
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγω το U εχω, μου κραταει 1 1/2 μερα... Μια χαρα αυτονομια εχει τοτε
Liverpool89 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Σοβαρα??? Δηλαδη τα κινητα με αντροιντ δεν πανε πανω απο 1 1/12 μερα δηλαδη????
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Γενικα τα smartphones δεν φημιζονται για την τρομερη τους αυτονομια.
humanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Στη θέση σου θα αγόραζα το Samsung Galaxy Nexus. Μακράν καλύτερη οθόνη από του Galaxy S II, ενώ αν σε προβληματίζει η αυτονομία αγοράζεις κάποια στιγμή το battery pack με τα 2.000mAh. Από ότι είδα εδώ το έχει σε μια λογική τιμή. Και αν ο πατέρας σου έχει επαγγελματικό ΦΠΑ μπορείς να το αγοράσεις πολύ πιο κάτω.
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Στη θέση σου θα αγόραζα το Samsung Galaxy Nexus. Μακράν καλύτερη οθόνη από του Galaxy S II' date=' ενώ αν σε προβληματίζει η αυτονομία αγοράζεις κάποια στιγμή το battery pack με τα 2.000mAh. Από ότι είδα εδώ το έχει σε μια λογική τιμή. Και αν ο πατέρας σου έχει επαγγελματικό ΦΠΑ μπορείς να το αγοράσεις πολύ πιο κάτω. Το παιδί ζητά μέχρι 300€ και εσύ του προτείνεις συσκευή 415€+. Σε ανήλικο παιδί δεν είναι δυνατόν να του προτείνεις να πείσει τον πατέρα του να δεσμευτεί ώστε να επιδοτηθει για αγορά συσκευής. Καθόλα αντιδεοντολογική η πρότασή σου. To U είναι Οκ, αλλά σε μεταχειρισμένο έχεις περισσότερες επιλογές για πολύ καλύτερες συσκευές. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2
REDODIN7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Υ.Γ.Το Sony Xperia U μου άρεσε πάρα πολύ μέχρι που κατάλαβα ότι έχει 4GB μνήμη και δεν είναι επεκτάσιμη. Επίσης γνωρίζω πως σε αυτά το λεφτά δεν μπορώ να τα έχω όλα!!! Σας παρακαλώ βοηθήστε με και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων που διαβάσατε τη μεγάλη και (ίσως) βαρετή ιστορία μου!!! Και ποιος σου είπε εσένα ότι δεν επεκτείνεται η μνήμη, μπορεί να μην παίρνει κάρτες microSD αλλά παίρνει μια χαρά usb on the go και κανεις τη δουλειά σου .
weber122 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 εγώ σου προτείνω το xperia sole. πολύ value for money συσκευή, με καλά χαρακτηριστικά και μπορείς να το βρεις νομίζω στα 240€ (έτσι σου μένουν λεφτά και για περιφεριακά αξεσουάρ)
me3ikan Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Παιδιά καταρχάς εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα με μεταχειρισμένο αν ειναι σε καλη κατασταση και του απομενει κανας χρονος εγγυησης ακομα. Βεβαια δεν ξερω πως θα το παρει ο πατερας μου και πως θα γινει η συναλλαγη διοτι δεν του αρεσουν αυτα τα "μεσω ιντερνετ!" Επισης, το USB OTG δεν ειναι λυση! Εγω μόλις το παρω το μηχανημα θα το γεμισω με ενα σωρο σαβουρες και κυριως εφαρμογες! Θα θελησει συντομα φορματ! Και το PC μου σχεδον καθε εξι μηνες το φορματαρω! Καταλαβενεται οτι το OTG δε λεει! Επιπλεον, για οποιον μιλησε για το Sole αυτο δεν εχει δευτερευσα καμερα και σας ειπα οτι την χρειαζομαι οπωσδηποτε! Καλα για το Galaxy Nexus αν και ειναι τελειο κινητακι δεν θα πω τιποτα! Σας ειπα MAX 300 ευρω. Μην μου προτεινετε οτι να 'ναι εκτος και αν προκειται για μικρη διαφορα και και αξιζει πραγματικα! Τελος, ποτε υπολογιζετε να πεσει το SGS II στα 300 η εκει κοντα; Ευχαριστω!!!
christs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δυστυχως, μιας και παρακολουθω απο κοντα τις τιμες των κινητων, δε βλεπω τη μαμα samsung διαθεσιμη να ριξει αισθητα την τιμη του s2, τωρα που κυκλοφορησε το s3. Και το βρισκω ολιγον τι αδικο, να εχει παρει μονο μια μειωση 30-40 ευρω, τους τελευταιους 4 μηνες, ε μην τρελαθουμε νεα ναυαρχιδα κυκλοφορησαν, εχει και 1 χρονο φθορα και το s2, αλλα δε πεφτει η ρημαδα η τιμη. Οποτε, ειμαι λιγακι απαισιοδοξος πανω σ αυτο το θεμα, φιλε. Εδω, δε πεφτει τοσο καιρο η τιμη του s, αλλο κ αυτο.
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Τα Galaxy S,SII,SIII συνδυάζουν χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις μαζεμένα σε μια συσκευή άλλης εταιρείας. Συν το γεγονός πως και τα 2 πρώτα είναι οι πρώτες συσκευές σε ανεπίσημη υποστήριξη. Και ήδη το S έχει υποστεί μείωση τιμής. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2
christs Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Τα Galaxy S,SII,SIII συνδυάζουν χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις μαζεμένα σε μια συσκευή άλλης εταιρείας. Συν το γεγονός πως και τα 2 πρώτα είναι οι πρώτες συσκευές σε ανεπίσημη υποστήριξη. Και ήδη το S έχει υποστεί μείωση τιμής. Sent from Galaxy S using Vf HSPA plus Insomnia v2 Συμφωνω. Αλλα και η μη μειωση, να λεγεται. Φυσικα και να παραμενει το s2, μαζι με το Nexus, το ακριβοτερο διπυρηνο της αγορας, με τετοια specs που κουβαλαει. Αλλα εστω ενα 350αρι ή λιγο παραπανω. To να μενει στην ιδια τιμη επι τοσο καιρο, και ας εχουν κυκλοφορησει τα νεα κινητα απ ολες τις εταιριες, το βρισκω αντικαταναλωτικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα