nickts1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Γειά σας Ψάχνω ένα σχετικά οικονομικό αλλά και αξιόλογο επεξεργαστή, και έχω καταλήξει ότι θα είναι ΑMD. Έχω δει τους παρακάτω: http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200013608 http://www.pixmania.gr/gr/gr/04051562/art/amd/phenom-ii-x4-965-3-4-ghz-.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TVRRMU96VXlNRGs7MTMzODk4MDg3Mzs http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/407/4010263 Ποιόν θα διαλέγατε από αυτούς; Επίσης θα ήθελα κάποιες προτάσεις για αντίστοιχες μητρικές. ΥΓ. Ο υπολογιστής στον οποίο θα μπουν θα κυμαίνεται σε ένα μπάτζετ 400€ περίπου και σίγουρα θα περιέχει SSD και 8gb μνήμη. Η χρήση θα είναι αρκετό multitasking, μικρές studio εφαρμογές (REAPER), internet-downloading, ταινίες, κάποια απαιτητικά προγράμματα (SPSS,visual studio) και παιχνίδια (pro,fifa,nba2k,street fighter και άλλα, γενικά θέλω να βγάζει άνετα παιχνίδια κ στο μέλλον)
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Εφόσον λες ότι ενδιαφέρεσαι και για μελλοντικά παιχνίδια και αν έχεις και οθόνη με μεγάλη ανάλυση η καλύτερη λύση είναι ο phenom με μία κάρτα γραφικών όμως. Σε κάθε περίπτωση αποκλείεις τον athlon. Με τον Α8 δεν θα έχεις αναβαθμισιμότητα, αλλά αν δεν βγαίνει το μπάτζετ για τον phenom + μια 6770 τουλάχιστον (100 ευρώ) τότε πας σε Α8.
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 χμμ αν μπορεις να περιμενεις ενα μηνα για τα νεα trinity; Ηδη εχουν ανακοινωθει... http://www.amd.com/us/products/desktop/apu/mainstream/Pages/mainstream.aspx#5 Αλλιως πας σε 3870Κ http://www.bestprice.gr/item/2152810940/amd-a8-3870k-300-ghz-ad3870wngxbox#item-prices καλυτερο CPU απ ολα ειναι ο 965 και σε καλη τιμη αλλλα δεν εχει καρτα γραφικων που θελεις...
duffyduck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Phenom II X4 965 3.4GHz Black Edition (HDZ965FBGMBOX)
nickts1 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Και μένα ο Phenom με εντυπωσίασε περισσότερο, ειδικά στην τιμή που τον πέτυχα...Δεινόσαυρε η οθόνη μου είναι η LG flatron 1915s με 1280χ1024 ανάλυση. Από κάρτα γραφικών και μητρική τι να κοιτάξω για να τα ταιριάξω με τον phenom? Κάτι τέτοιο? http://monoware.gr/index.php?target=products&product_id=39900 http://www.mrsmith.gr/index.php/shop/product/view/408/4010329 ΥΓ Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω για τους νέους επεξεργαστές της AMD, αλλά δεν είναι λίγο ρίσκο να πάω σε κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί καθόλου στην αγορά; ΥΓ Ο Phenom τι προσφέρει σε αναβαθμισιμότητα σε σχέση με τον Α8?
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ΥΓ Ο Phenom τι προσφέρει σε αναβαθμισιμότητα σε σχέση με τον Α8? Και οι δυο για σενα καμια Υπαρχει P II X6.. Ηδη εχει δοκιμαστει ως FX 4100 ο Α10 περιπου .. ( δυο modules ) και η iGPU απλως θα ειναι καλυτερη... = 6670 Επισης υπαρχουν και οι φορητοι Α10 σε διαφορες ιστοσελιδες... Περιμενε trintiy
ntafiduck Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 παιδια μια βοηθεια και απο εδω 8ελω να φτιαξω ενα pc και δεν ξερω τι επεξεργαστη να παρω σε λογικες τιμες παντα γυρο στα 200 με 300 ευρο περιπου...Εγω στην αρχη σταμπαρα τον AMD FX-8120 3.1GHZ 8-CORE BLACK EDITION ειναι και φτηνος μια χαρα ερχεται..Αλλα μου ειπαν οτι δεν αξιζει και ετσι με ειπαν να παρω τον Intel Core i5-3570K 3.40GHz 6MB BX80637I53570K που δεν εχουν μεγαλη διαφορα στα λεφτα και τους ειπα αμα ειναι να παρω αυτον ας παρω καλυτερα τον INTEL CORE i7 2600K 3.40GHz s1155 (BX80623I72600K) και με ειπα οτι η μονη διαφορα τους ειναι στα λεφτα ισχυει??? sory παιδια πρεπει να σας μπερδεψα απλος προσπαθω να βγαλω μια ακρι...Ευχαριστω.!!!!!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Άνοιξε νέο θέμα στις αναβαθμίσεις φίλε μου και συμπλήρωσε αναλυτικά τη φόρμα. Δεν μπορεί να σου απαντήσει κάποιος κάτι έτσι όπως το θέτεις.
nickts1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Βλέπω ότι με τον Phenom ή πλήρης σύνθεση βγαίνει περίπου στα 530€, ενώ με τον Α8 στα 420€ (η διαφορά της επιλέον κάρτας γραφικών κοινώς). Πιστεύετε ότι η διαφορά στην απόδοση αξίζει τη διαφορά στην τιμή; Θα ήταν καλύτερα ίσως να κρατήσω το Phenom και να κόψω από το σκληρό δίσκο πχ (χωρίς 1tb HDD πηγαίνει στα 460€ περίπου) ή από κουτί/τροφοδοτικό (αλλά 20€ κέρδος)?
duffyduck Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 μην κοψεις απο τιποτα (ειδικα απο τροφοδοτικο). περιμενε να μαζεψεις λιγα παραπανω χρηματα.
baskon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Περιμενε trintiy Εισαι τοσο σιγουρος ότι σε ενα μηνα θα εχουν βγει οι Trinity σε desktop ? Εγω όχι αν και ολα ειναι φημες .. http://fudzilla.com/home/item/27444-desktop-trinity-reportedly-pushed-back-to-october Όσο για τον φιλο προσωπικά αν δεν εβγαινα να δωσω τα 100 ευρω παραπάνω και δε μπορω να περιμενω μεχρι να τα μαζεψω (καθως ισως να μη δουλευω κιολας) θα επερνα αυτό που μπορώ,δηλαδη τον Α8. Αργότερα αν εχω λεφτα και δω ότι χρειαζομαι καρτα γραφικών δίνω 100 ευρώ και τότε (μετα απο μηνες δηλαδη) παιρνω κάτι πολύ καλύτερο από 6770 στα ιδια λεφτα. Συνολικά εχω δωσει τα ιδια λεφτα, εχω τον υπολογιστη από την αρχη, και σε παιχνίδια τελικά καταληγει να είναι καλυτερος λογω καλυτερης καρτας γραφικών. Ασε που αν τυχει και καμια στραβη και χαλασει η Vga εχεις την ενσωματωμενη να παιζεις μεχρι να στην αλλαξουν(ή αν αργοτερα θες δευτερο υπολογιστη και παρεις εξαρτηματα δε χρειαζεσαι και δευτερη Vga Για να εχεις λειτουργικο υπολογιστη..)
Αστροβασίλης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 ( ρε παιδια fudzilla; ) http://semiaccurate....ty-one-quarter/ Updated: June 4th, 2012 9am. AMD has responded with the following. So we’re confirming that we’ll have OEM Trinity desktops on shelves this week. Συμφωνα με thn οκταβιτ desktop σωστα απο αυγουστο... ως τοτε ΟΕΜ..
nickts1 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Να περιμένω δεν έχω πρόβλημα, ακόμα και το Σεπτέμβρη να το πάρω το PC που λέει ο λόγος. Θα είναι όμως ο trinity ξεκάθαρα καλύτερος από το Phenom?
Αστροβασίλης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 ΣΕ CPU OXI ιδιος θα ειναι.. αλλλα θα εχει αρκετες νεες εντολες.. και καρτα γραφικων..
scullyist Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Aν καταλήξεις στον Phenom 965, θα επέλεγα να τον πάρω από Αμαζον που είναι εγγύηση σαν μαγαζί (και το έκανα πριν λίγες μέρες--97Ε, στα ίδια $ βγαίνει κιόλας) κι όχι το Pixmania που α) και χιλιαδυό αρνητικά έχω ακούσει/διαβάσει για ελαττωματικά προιόντα, χάλια εξυπηρέτηση, τραγικα μεταφορικά κλπ β)πέρα από τα προηγούμενα, γιατί μονο 2 χρόνια εγγύηση?!. Και στο άμαζον και σε ελληνικά μαγαζια αν δεις ο 965 έχει 3 χρόνια εγγύηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα