Tasos_93 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Γεία σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Θα ήθελα την βοήθεια σας στην κατασκευή ενός καινούριου υπολογιστή μίας και ο παλιός μου desktop τα εφαγε τα ψωμιά του σε ηλικία 7 χρόνων. Είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ οπότε θα παρακαλούσα να με αντιμετωπίσετε με επιείκεια. Είμαι σχετικά άσχετος σε θεμα Hardware όσον αφορά μοντέλα,επιδόσεις και μελλοντικές αλλαγές, γνωρίζω όμως πως να συναρμολογήσω ενα υπολογιστή. Η αγορά θα γίνει σε διάστημα λιγότερο απο 3 μήνες. Ποσό που διαθέτουμε : - 1000€ (και 100€ παραπάνω είναι εντάξει για την απόκτηση ενός part που θά κάνει την διαφορά). Χρήση υπολογιστή : -Gaming , κυρίως νεα (mmo)rpg που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά και πρόκειται να βγούν. Επίσης για προγραμματισμό java κ.α.(δεν νομίζω να υπάρχει θέμα). Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Τίποτα ιδιαίτερο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. -Υπάρχει μια LG 17 νομίζω ιντσών (δανεική για όσο καιρο χρειαστεί) αλλά θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση χώρια απο το badget των 1000€ ! Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? - Όχι. Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε: - Κερατσίνι , Πειραιάς. Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? - θα ήταν καλό να είναι απο το ίδιο κατάστημα αλλα υπάρχει δυνατότητα απόκτησης απο διαφορετικά καταστήματα αρκεί βέβαια να γίνει παραλαβή εντός καποιου λογικού χρονικού διαστήματος. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορώ να κάνω εγώ την συναρμολόγηση. Άν όμως το κατάστημα προσφέρει αυτή την δυνατότητα σε χαμηλή τιμή θα το ψάξω. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Όχι εχω Windows 7 ultimate x64 αυθεντικά. Ευχαριστώ πολυ , ελπίζω να μην σας κούρασα με το μακρύ post.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα και καλωσήρθες. Οθόνη επιβάλλεται να αλλάξεις για να εκμεταλλευτείς την κάρτα γραφικών και να παίζεις ανθρώπινα. Η σύνθεση είναι από το msystems.gr, αξιόπιστο μαγαζί και στο στηνουν δωρεάν. Σου έκανα μία σύνθεση με οθόνη μέσα στα 1200 ευρώ.
Tasos_93 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Θα ήταν καλύτερο να περιμένω να αγοράσω τον υπολογιστή μετά το καλοκαίρι με αντίστοιχη ερώτηση στο φόρουμ , λόγω κάποιας καινούριας τεχνολογίας που είναι σημαντική η μήπως δέν έχει καμία σημασία για αυτο το budget;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν αναμένεται κάτι νέο μέχρι τότε απ όσο ξέρω. Μόνο από πλευράς κάρτας γραφικών αναμένεται η 660ti που ενδέχεται να χωράει στο μπάτζετ σου. Μπορείς να το πάρεις τωρα μιας και ο επεξεργαστής έχει ενσωματωμένη και να περιμένεις μετά να βάλεις κάρτα.
Tasos_93 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μια ακόμα ερώτηση αν και θα ακουστεί ολίγον χαζό. Θα μπορώ να παίζω παιχνίδια για παράδειγμα Guild Wars 2 στο μέγιστο επίπεδο γραφικών με ικανοποιητικά FPS; Συγνώμη για την ανησυχία απλά δεν γνωρίζω τι γίνεται με τις ενσωματωμένες κάρτες γραφικών.
thanospr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Ναι θα παιζεις πολυ καλα.Ο δεινοσαυρος στην συνθεση καρτα γραφικων σου εβαλε απλα σου ειπε οτι αν μπορεις να περιμενεις για να δεις την τιμη της 660 ti (που θα ειναι ακριβοτερη) αν και η 7850 ειναι πολυ καλη και καιει λιγα watt.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με την ενσωματωμένη μην έχεις απαιτήσεις. Για παιχνίδια χρειάζεσαι κάρτα γραφικών. Με αυτή που σου προτείνω στην παραπάνω σύνθεση θα πάιζεις όλα τα παιχνίδια με φουλ γραφικά. Ναι θα παιζεις πολυ καλα. Νομίζω ότι εννοεί με την ενσωματωμένη ο φίλος Θάνο.
thanospr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Με την ενσωματωμένη μην έχεις απαιτήσεις. Για παιχνίδια χρειάζεσαι κάρτα γραφικών. Με αυτή που σου προτείνω στην παραπάνω σύνθεση θα πάιζεις όλα τα παιχνίδια με φουλ γραφικά. Νομίζω ότι εννοεί με την ενσωματωμένη ο φίλος Θάνο. Ναι sorry νομιζα ειχες βαλει 3570κ με 4000 HD.Γι αυτο ειπα θα παιζει μια χαρα.Παντως εγω προτεινω να βαλεις την 7850.Η 660 θα φυγει πιο πανω στα λεφτα.
Tasos_93 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Τελικά επειδή κάποια πράγματα άλλαξαν θα μπορούσα να έχω μία πρόταση στα 1100 με οθόνη χωρίς να χάνω πολλά σε απόδοση απο την προηγούμενη σύνθεση? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2012 από Tasos_93
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Στην παραπάνω σύνθεσή μου, άλλαξε την μητρική με αυτήν: http://www.msystems.gr/index.php?category=1314&product=13916 το τροφοδοτικό με αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1210&product=12599 και το κουτί με αυτό: http://www.msystems.gr/index.php?category=1220&product=10535
Tasos_93 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Μητρική λέω να βάλω αυτήν που μου πρότεινες αρχικά. Με το τροφοδοτικό και το κουτί που πρότεινες τώρα θα δώ αύξηση των θερμοκρασιών μήπως? γιατί εχω σκοπό hardcore gaming πολλές ώρες.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Και αυτή η μητρική είναι το ίδιο αξιόπιστη και δεν χάνεις τίποτα. Δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες λόγω κουτιού και τροφοδοτικού.
Tasos_93 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Ωραία τελικά το παράγγειλα το μηχάνημα με βάση την 2η πρόταση σου , μου είπε ωστόσο οτι θα ήταν πολύ καλύτερο να βάλω 600W τροφοδοτικό έναντι των 500W , γιατί λέει του φένεται οριακό? ισχύει κάτι τέτειο και μελλοντικά αν ήθελα να βάλω άλλη μία ίδια κάρτα γραφικών για crossfire θα με κάλυπτε?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Οριακό δεν είναι με τίποτα, ίσα-ίσα. Για cf όμως δεν είναι αρκετό. Για cf δες καλύτερα το tx750.
Tasos_93 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Θα έχει διαφορά για αυτην την σύνθεση το 650 απο το 500αρι τροφοδοτικο? Η παραγγελία έχει ήδη γίνει και η διαφορά δέν είναι μεγάλη χρηματικά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα απλα θέλω να ξέρω αν θα κερδίσω σε κάποιον τομέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα