Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Ξέθαψα από το υπόγειο ένα σετ πληκτρολογιο ποντικι του 1996 (καπου εκεί)!!Δεν παίρνουν όμως ps/2!!Το πληκτρολόγιο έχει 5 pin και το ποντίκι 9 pin...είναι αυτό με τα 3 κουμπιά...Θέλω να τα συνδέσω να δω αν δουλεύουν...ξέρετε μήπως που μπορώ να βρω αντάπτορες και για τα δυο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Dklearhos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Για το πληκτρολόγιο θέλεις μάλλον αυτό και για το ποντίκι μάλλον αυτό Γενικά δύσκολα να βρεις. Ψάξε σε κάποιο κομπουτεράδικο της γειτονιας εαν εχει κανένα ξεχασμένο (λέμε τώρα). Αλλά δεν αξίζει κάν τα λεφτά. καινούριο ποντίκι και πληκτρολόγιο με λιγότερα από 5€ (όσο κάνουν οι αντάπτορες).
Dklearhos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Θα ταιριάζει σίγουρα αλλά δεν μπορώ να σου πως θα δουλέψει το ποντίκι γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. Λογικά θα δουλεύει γιατί το usb στηρίζεται στο σειριακό. (γιατί να δώσεις 10€ για κάτι που αξίζει να είναι μουσειακό είδος μόνο?)
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Βρήκα και κάτι άλλα πιο φτηνά... Link Link 2
Dklearhos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Νομίζω είσαι άρχοντας. Back to the past χαχαχα Είχα και εγώ τέτοια ανταπτοράκια Το πρώτο είναι οκ. παρτο λάθος και τα δύο έχουν θηλυκό PS2 και εσύ θέλεις αρσενικό για να το βάλεις στο pc. πρόσεξέ το αυτό μην πάρεις κάτι και δεν ταιριαζει. Ο υπολογιστής σου δεν έχει serial port να συνδέσεις κατευθείαν το ποντίκι? (αυτό το γαλαζοπράσινο στα δεξιά)
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δεν κατάλαβα γιατί δεν κάνει?? Τι διαφορά έχει το θηλυκό από το αρσενικό?? Όχι δεν έχει....
Dklearhos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 το θηλυκό όπως οι γυναίκες έχει τρύπες. Το αρσενικό έχει.. "προεξοχες" Απλά σιγουρέψου ότι θα πάρει το σωστό συνδιασμό αρσενικού θηλυκού.
Antwni Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 lol δεν το ήξερα αυτό!! Το πληκτρολόγιο έχει αρσενικό 5 pin και το ποντίκι έχει θηλυκό...οπότε το καλώδιο για το πληκτρολόγιο δεν κάνει γιατί θέλω το ανάποδο....τώρα για το ποντίκι εγώ θέλω αρσενικό ps/2 για να το συνδέσω στο pc έτσι??...άρα ούτε αυτό κάνει... Τέσπα θα ψάξω στο internet αύριο και θα ρωτήσω τον ξάδελφό μου αν έχει κάτι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα