d@mi@NOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 γεια σας παιδες! μια βοηθεια θα ηθελα. θελω να συνδεσω τα ηχεια του pc που εχω (ειναι κατι creative t6100 αν θυμαμαι καλα) μαζι με τα ηχεια + ενισχυτη(350watt) που εχω σπιτι! αγορασα ενα καλωδιο για τον ενισχυτη 3,5χιλιοστων καρφι σε διπλο rsa και κουμπωσα το καρφι στην κλασικη πρασινη υποδοχη της καρτας ηχου την μιτρικης και δουλευουν ολα κανονικα.. τωρα θα ηθελα αν γινετε να βαλω να παιζουν και τα creative ταυτοχρονα, υπαρχει περιπτωσει να γινει με καποιον τροπο? ευχαριστω εκ των προτερων!
nemesiskp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 edit:τωρα ειδα οτι ειναι 5.1 τα creative.Αμα η μητρικη υποστιριζει 7.1 λογικα γινεται.Επισης ειχα δει καποτε ενα βυσμα το οποιο απο mini jack αρσενικο εβγαζε σε δυο mini jack θηλυκα.Αλλα γιατι θες να κανεις κατι τετοιο;;;Χιλιες φορες να βαλεις τα creative μονα τους αν θες καταναγκαστηκα surround ηχο.
d@mi@NOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Βαλε το καρφι των creative στη μαυρη υποδοχη που αν θυμαμαι καλα ειναι για τα rear.Μετα λογικα θα χρεαστει καμια ρυθμιση απο το panel των windows ή απο την καρτα ηχου και θα παιξουν ολα.Βεβαια ο ηχος θα ειναι αλλα ντι αλλων,αλλα αφου αυτο θες............ θα το δοκιμασω! τι εννοεις ομως αλλα ντι αλλων?? βασικα δεν θελω τα creative to subwoofer των creative θελω αλλα δεν νομιζω να γινετε να το συνδεσω στον ενισχυτη καθως ξερω πως εχει ενσωματομενο ενισχυτη μονο του! ενα παιδι νομιζω πως μου εδωσε μια καλη λυση! 3.5 jack splitter στην κάρτα ήχου https://www.google.gr/search?hl=el&b...2_IcOeOoOFjPwP εεε τι λες???
d@mi@NOS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 το δοκιμασα το splitter ολα τελεια σε ευχαριστω για την βοηθεια φιλε nemesiskp
nemesiskp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Α μονο το sub ηθελες;Τοτε οκ.Εγω νομιζα οτι ηθελες να βαλεις ολοκληρο το 5.1 μαζι με αυτα του ενισχυτη.Δηλαδη 7,1.Για αυτο ελεγα αλλα ντι αλλων ο ηχος.Πολλοι νομιζουν οτι περισσοτερα ηχεια τοτε και καλυτερος ηχος.Αφου εκανες την δουλεια σου εισαι τζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα