Xvipes Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 καλησπέρα.βρήκα ένα σκυλάκι με μια αλυσίδα κακήν κακώς φορεμένη κάτω από ένα παρκαρισμένο αμάξι. Το σκυλάκι είναι 3 μηνών κοντά και ο κτηνίατρος μου είπε ότι είναι labrador αλλά δε μπορεί να ξέρει αν είναι γνήσιο ή διασταύρωση. Υπάρχει κάποιος τρόπο να μάθω την ακριβή ράτσα του σκυλιού αν δε ξέρω τους γονείς του?
evabb Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 δεν νομιζω οτι μπορεις, αλλα καλυτερα να μην ειναι καθαροαιμο γτ εχουν πολλα προβληματα υγειας. τα demi ειναι πιο γερα. ααα, και ειναι κουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυκλος :wub: :wub: ζουλα το, φιλα το, ζουζουνισε το. 1
Armored Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καθαροαιμο δεν ξερω αν ειναι αλλα σιγουρα εχει λαμπραντορ μεσα του. Οτι και αν ειναι ειναι κουκλος/α και αν θελεις και μπορεις να τον κρατησεις. Αμα καιγεσαι τοσο πολυ για την ρατσα μπορεις να τσεκαρεις την μορφολογια της φυλης σε καποια σελιδα για λαμπραντορ. Μπορει να σε διαφωτησει λιγο.
Cossutius. Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Φαινεται για διασταύρωση Λαμπραντορ με κάτι άλλο. Επίσης σίγουρο ειναι πως ειναι κουκλί..πανέμορφο!!! Και σε κατάλληλη ηλικία για εκπαίδευση. Θα γίνει κολλητάρι σου!
YiN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Καθαρόαιμο σίγουρα δεν είναι, έχει άσπρη τουφίτσα στο λαιμό. Τα λαμπραντοράκια έχουν solid χρώμα πάντα. Μπορεί να είναι ημίαιμο ή κάτι τέτοιο. Αλλά ξες, so what?
Alxnks Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ομορφος ειναι! οπως ειπαν κι αλλοι, εχει σιγουρα λαμπραντορ μεσα του. κατι βασικο να ξερεις γι αυτη τη ρατσα..ενα απο τα παρατσουκλια της ειναι το ''σκουπιδοφαγος'' γιατι τρωνε οτι βρουν μπροστα τους, οποτε πολλη προσοχη οταν τον βγαζεις βολτα μην σου φαει κατι που δεν πρεπει και παθει τιποτα.
giorgos147 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 ομορφος ειναι! οπως ειπαν κι αλλοι, εχει σιγουρα λαμπραντορ μεσα του. κατι βασικο να ξερεις γι αυτη τη ρατσα..ενα απο τα παρατσουκλια της ειναι το ''σκουπιδοφαγος'' γιατι τρωνε οτι βρουν μπροστα τους, οποτε πολλη προσοχη οταν τον βγαζεις βολτα μην σου φαει κατι που δεν πρεπει και παθει τιποτα. Και πανέξυπνα σκυλιά που δένονται με τους γύρω τους. Για την ιστορία, έχουμε ένα καθαρόαιμο στη γειτονιά, το οποίο έχουν "αφήσει" οι γείτονες. Παλαιότερα, προσπάθησαν να το στείλουν αλλού, ήρθαν, το πήραν, αλλά δεν έτρωγε, δε κουνιόταν, γενικά, μηδέν όρεξη. Όταν το έφεραν ξανά πίσω εδώ, βρήκε και πάλι τα φυσιολογικά της. 1
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Στειλε της φωτο σε εκτροφέα και θα σου πει αμεσως αν ειναι καθαροαιμο λαμπραντορ ή οχι, αν και οπως ειπε η yin τα λαμπραντορ εχουν solid χρώμα. Επίσης φανταζομαι ο κτηνιατρος θα σου ειπε μέχρι ποσα κιλά θα γινει και λοιπες πληροφοριες, αν οχι δοκιμασε σε αλλον κτηνιατρο. Γαματος ειναι btw.
Sarandis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Μου έκλεψες το σκύλο, κάνε σύγκριση. Εδώ η δικιά μου όταν ήταν κούταβος, έχει και το άσπρο τρίχωμα αλλά δε φαίνεται στη φωτογραφία.
Xvipes Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Αν το είχε χάσει θα το είχε βρει γιατί άφησα σε κτηνίατρο,pet shop και αστυνομία το τηλέφωνό μου όταν το βρήκα(εδώ και 4 μέρες δεν έχει πάρει κανείς, οπότε θεώρησα πως δεν τον ψάχνουν άρα μπήκα στην λογική να το κρατήσω) To the point το σκυλάκι είναι απίστευτα έξυπνο και χαδιάρικο, βέβαια όσο έξυπνο είναι άλλο τόσο πείσμα έχει αλλά οκ έχω υπομονή και ευτυχώς λίγο ελεύθερο χρόνο. 1.Αν ξέρετε για να μην ανοίγω καινούργιο thread, γιατί μου μουλαρώνει όταν πάω να το βγάλω βόλτα στον δρόμο?κάθετε και με τα 4 πόδια κάτω και δε κουνάει βήμα(ουσιαστικά αν θέλω να προχωρήσω τον σέρνω οπότε μετά από 2 μέτρα αναγκάζομαι να τον πάρω αγκαλιά) 2.Κάθε πότε να του βάζω να φάει και να του βάζω μόνο ξηρά τροφή ή και από δικό μας φαγητό δεν υπάρχει πρόβλημα? Μην μπούμε σε λεπτομέρειες του τι πρέπει και να φάει έχω διαβάσει 1 βιβλίο και 5-6 άρθρα στο ίντερνετ για αυτά τα θέματα οπότε νομίζω είμαι καλυμμένος. 3.Με το δάγκωμα και το ότι ό,τι βρει το μασουλάει τι κάνω?αυτό μπορεί να το σταματήσει με εντολή ή απλά πρέπει να μεγαλώσει και να βγάλει κανονικά τα δοντάκια του? 4.περίπου πόσες ώρες είναι θεμιτό να μείνει μόνο του?και όταν κλαίει πότε λέτε ότι είναι σωστό να του δώσω σημασία(ειδικά για κάτι που έκανε λάθος)? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πραγματικά είναι απίστευτη γλύκα η Κίρα μου ο κτηνίατρος(τον πήγα την πρώτη μέρα για να το δει λίγο αν είναι καλά μόνο) μου είπε πως θα γίνει κοντά στα 15 κιλά, όχι παραπάνω.δε με πειράζει που δεν είναι γνήσιο λαμπραντόρ απλά θα ήθελα να ξέρω την ράτσα του.
Sarandis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 1)Σχετικά με τη βόλτα, δοκίμασε να το μάθεις για αρχή μέσα στο σπίτι με το λουράκι του, σιγά σιγά θα συνηθίσει. 2)Τάιζε το 2 φορές τη μέρα συγκεκριμένη ώρα αν μπορείς, δεν υπάρχει πρόβλημα να τρώει σπιτικό φαγητό αρκεί να μην έχει πολλά μπαχαρικά, ο γιατρός μου είχε πει οτι μπορεί να αλλοιωθεί η όσφρηση. Υπάρχει περίπτωση να αγνοεί την ξηρά τροφή μετά απο λίγο καιρό αν καλομάθει αλλά διορθώνεται. 3)Το δάγκωμα είναι σίγουρο μέχρι να αλλάξει δόντια, έχω αλλάξει άπειρα ζευγάρια παντόφλες. Αν το συνεχίζει και μετά του το κόβεις με κάποιο τρόπο. Προσοχή μην το αφήνεις μόνο σε δωμάτιο με καλώδια ρεύματος και το βρεις με την τρίχα κάγκελο καμια μέρα. 4)Όταν το μαλώνεις για κάποιο λόγο δεν είναι ανάγκη να μείνει μόνο του, μην του δίνεις σημασία απλά για λίγη ώρα. Σε normal συνθήκες, φρόντιζε να ασχολείσαι μαζί του λίγες ώρες τη μέρα, μωράκι είναι ακόμα! Μάθε του και που να τα κάνει γιατί αν το αφήσεις καμιά μερα αρκετή ώρα θα βρείς το σπίτι γεμάτο βόμβες, είτε επειδή δεν ήξερε που να πάει είτε απο αντίδραση. Αυτά απο μένα, διασταύρωσέ τα και με κάποιον ειδικό γιατί ότι σου έγραψα πάνω κάτω είναι προσωπική εμπειρία, μη σε πάρω στο λαιμό μου! Είναι φάτσα πάντως
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 ποτέ δεν κατάλαβα γιατι λένε κάποιοι καθαρόαιμο ή ημίεμο/διασταύρωση κλπ Αφου ολες οι ράτσες ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΝ απο διασταυρώσεις! τα μόνα καθαρόαιμα "σκυλιά" είναι οι λύκοι. :wacko: :wacko: τέσπα , πολυ όμορφο το σκυλάκι σου , να σου ζήσει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα