gtsamour Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Παιδιά ένας φίλος μου έχει την LG M2394D σαν μονιτορ αλλά και σαν TV. Μια και η συγκεκριμένη δεν υποστηρίζει ψηφιακά mpeg4 και σύντομα τα αναλογικά εξαφανίζονται, του χάρισα μια κάρτα Neotion που είχα απο παλιά στην αχρηστία. Έχει όμως η tv του ένα παλιότερο firmware με αποτέλεσμα να μένει η ενδειξη "Υπηρεσία HD" (ή κάτι τετοιο) να τριγυρνάει στην οθόνη παρόλο που εικόνα υπάρχει κανονικά. Χρειάζεται το firmware 3.15.1 ή μεγαλύτερο για να λυθεί το θέμα αλλά παρόλο που έχουμε ψάξει πάρα πολύ δεν υπάρχει τίποτα στο ιντερνετ μάλλον λόγω παλαιότητας του μοντέλου (αν και για μερικά παλιότερα ακομα μοντέλα υπάρχουν κάποια firmwares). Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά μήπως έχει κανείς αυτο το firmware και έχει την ευγενή καλοσύνη να το ανεβάσει σε κανένα filesharing να λειθεί το πρόβλημα? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Με την lg επικοινωνησατε και δεν μπορουν να σας το στειλουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Όχι αλλά από ότι διάβασα σε άλλα posts αν περιμένεις απο την LG σώθηκες. Στην καλύτερη ζητανε 50 ευρώ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Στειλε mail στο support στην μαμα εταιρεια... οχι στο Ελληνικο support.. δεν εχεις να χασεις κατι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 To εκανα, εστειλα στην LG uk, για να δουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Για τσέκαρε μήπως βγάλεις άκρη. h**p://openlgtv.org.ru/wiki/index.php/LG_USB_Port_Hack_on_2009_LH_series#Version_3.15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Τελικά σε ένα άλλο φορουμ με παρέπεμψε κάποιος στο ισπανικό site της LG που είχε το τελευταίο firmware σε μια ερώτηση στα FAQs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2012 Μπορείς να απαντήσεις με το συγκεκριμένο σύνδεσμο γιατί με ενδιαφέρει επίσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gmask Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 πως εισάγουμε το 3.15? Με στικάκι στην θύρα USB? Αν όλα πάνε καλά, θα παίχει και ΕΡΤ HD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μου έστειλαν το παρακάτω αρχείο από LG αλλά δεν αναγνωρίζει η τηλεόρασή μου το USB... Επειδή είναι αρχείο περίπου 5ΜΒ, όποιος το θέλει να μου στείλει μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Όποιος θέλει το αρχείο μπορεί να το ζητήσει και από LG (http://www.lg.com/gr/support/contact/support-here-to-help.jsp). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smiley Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχω πλέον το αρχείο - όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει με το http://www.lg.com/gr/support/contact/support-here-to-help.jsp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εγώ, πάντως, ρώτησα για την M2094D που είναι η ίδια αλλά μικρότερη, και μου είπαν ότι αν βάλω κάρτα, απλά δεν θα τη δει. Μήπως συμβαίνει το ίδιο με την 2394; Επιμένουν ότι απλά υπάρχει το slot. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pblithis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2012 Οποιος θελει το firmware ας μου στειλει πμ με το personal mail του να του κανω forward το mail που μου εστειλε η lg με το firmware 3.21 για την δικια μου m2294d-pz, λογικα θα παιζει και στην 20-23. δεν παιζει ert hd 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lostsoul123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Κατάφερε κανείς να κάνει την αναβάθμιση? Έχω βρει το αρχείο αλλά δε μου αναγνωρίζει με τίποτα το usb stick (και δοκίμασα 4 διαφορετικά...). Καμιά ιδέα κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα