Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Μου πεταει σε ακυρες στιγμες που και που BSOD . Μια απο τις φορες που ειδα τι υποτιθεται οτι ηταν το προβλημα ελεγε KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR και απο κατω κατι για ενα ataport.sys. Δεν ξερω τι φταιει παντως απ οτι εχω καταλαβει μου το κανει σε ανυποπτες στιγμες... To λειτουργικο ειναι Windows 7 64-bit.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα τα δοκιμασω ολα αλλα θελω να πω κατι πρωτα. Γενικα πιστευω οτι κατι παιζει με τους δισκους μου. Εχω εναν ssd corsair force 3 120 GB και εναν σκληρο WD 1TB Green. Στο Hard Sentinel και το performance και το health και στους δυο ειναι στο 100%. Το μονο περιεργο που βλεπω ειναι στον ssd οτι δεν δειχνει θερμοκρασια (εχει ?). Οταν παω στην καρτελα temperature λεει:

Temperature is not supported on this hard disk.

The hard disk temperature sensor is wrong. The measured value is: 128 °C

Αυτο ειναι σωστο ή κατι δεν παει καλα;

EDIT: Ετρεξα εναν ελεγχο με το OCCT για το power supply (μιας και το χω αλλαξει σχετικα πριν λιγο καιρο και δεν θυμαμαι να μου τα κανε αυτα με το παλιο) αλλα δεν βρηκε error απ οτι καταλαβα. Οριστε οι εικονες:

http://www.upload.ee/files/2390072/2012-05-31.rar.html

Επεξ/σία από Mortis19
Δημοσ.

Γεια σας, εδω και λιγο καιρο εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου. Μου πεταει σε ακυρες στιγμες που και που BSOD . Μια απο τις φορες που ειδα τι υποτιθεται οτι ηταν το προβλημα ελεγε KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR και απο κατω κατι για ενα ataport.sys. Δεν ξερω τι φταιει παντως απ οτι εχω καταλαβει μου το κανει σε ανυποπτες στιγμες... To λειτουργικο ειναι Windows 7 64-bit.

Ειναι σιγουρα ιος πρεπει να ξανακανεις εγκατασταση τα windows σου

Δημοσ.

Θα τα δοκιμασω ολα αλλα θελω να πω κατι πρωτα. Γενικα πιστευω οτι κατι παιζει με τους δισκους μου. Εχω εναν ssd corsair force 3 120 GB και εναν σκληρο WD 1TB Green. Στο Hard Sentinel και το performance και το health και στους δυο ειναι στο 100%. Το μονο περιεργο που βλεπω ειναι στον ssd οτι δεν δειχνει θερμοκρασια (εχει ?). Οταν παω στην καρτελα temperature λεει:

Αυτο ειναι σωστο ή κατι δεν παει καλα;

EDIT: Ετρεξα εναν ελεγχο με το OCCT για το power supply (μιας και το χω αλλαξει σχετικα πριν λιγο καιρο και δεν θυμαμαι να μου τα κανε αυτα με το παλιο) αλλα δεν βρηκε error απ οτι καταλαβα. Οριστε οι εικονες:

http://www.upload.ee...-05-31.rar.html

Νομίζω όλοι οι ssd αναφέρουν θερμοκρασία 30 βαθμών. Κάτι πρέπει να παίζει με το σύστημά σου... Υποψιάζομαι μητρική αλλα πριν φτάσεις εκεί θα πρέπει να δοκιμάσεις διάφορα άλλα σημαντικά εξαρτήματα όπως τροφοδοτικό (βρες κάποιο δανεικό αν μπορείς), μνήμες και καλώδια sata (just in case).

Δημοσ.

Κοιτα δεν μπορω να αλλαξω hardware στον υπολογιστη μου (psu, μνημες ή οτιδηποτε αλλο) γιατι περα απ το οτι δεν βρισκω αλλα δανεικα, το BSOD εμφανιζεται οποτε του ρθει (π.χ. τωρα εχει να μου εμφανιστει καμια βδομαδα).

Δημοσ.

Αφαιρεσαι το sata καλωδιο απο τον σκληρο δισκο wd και αφησε τον μονο με το ssd να δεις αν εμφανιστει ξανα. Πιθανον να ειναι το προβλημα ο wd.

Αποστολή από το GT-S5830 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αλλα και παλι σας λεω εμφανιζεται οποτε θελει το προβλημα. Δεν μπορω να ειμαι χωρις σκληρο τοσες μερες, εχω ολα μου τα αρχεια μεσα...

• Moderators
Δημοσ.

Θα τα δοκιμασω ολα αλλα θελω να πω κατι πρωτα.

Τελικα δοκιμασες τιποτα περα απο το occt?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...