Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Πρόσθεσα μια RAM 4GB Kingston σε ένα PC το οποίο είχε 2GB Kingston. Πήγα στις Ιδιότητες Συστήματος και στη RAM γράφει: 6,00GB (3,50 GB είναι δυνατή η χρήση). Ξέρει κανείς τον λόγο; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό ενώ έχω βάλει τα 64-bit Windows.

51486414.png

Το σύστημα είναι:

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40GHz

MB: Foxconn GM41MXE

GPU: mVidia GeForce GT 430

RAM: Kinston 2GB DDR3 1333MHz, Kingston 4GB DDR3 1333MHz

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τσέκαρε αν το BIOS της μητρικής σου διαθέτει ρύθμιση με όνομα "Memory Remapping". Αν ναι, και είναι "disabled", κάνε την "enabled"...

Δημοσ.

Ναι, υπάρχει το Memory Remapping αλλά είναι ήδη στο Enabled.

Δοκίμασα να το κάνω Disabled αλλά βλέπει πάλι 3.50GB.

mn2h.jpg

Δημοσ.

Redshift, δεν καλαβαίνω πως κάνω Disable την Onboard Κάρτα Γραφικών. Έπαιξα με τις επιλογές Initiate Graphic Adapter, IDG Graphics Mode Select & PEG Port αλλά τίποτα...

antonl, το έκανα αλλά ούτε κι αυτό δούλεψε.

Δημοσ.

Αν δε δουλέψει αυτό που πε ο Redshift δοκίμασε να κάνεις swap τις RAM στα slots. Με την ευκαιρία δες αν και οι 2 είναι single-sided ή double-sided (αν έχουν τσιπάκια στη μία πλευρά ή και στις 2).

Δημοσ.

Δεν δούλεψε το Swap. Επίσης η 2gb μνήμη έχει μόνο από τη μια μεριά τσιπάκια.

Δημοσ.

Δεν είμαι σίγουρος αν θα μπορούσε αυτό να ναι το πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρος αν η / εδώ εννοεί «βάλε ό,τι θες».

Δημοσ.

ποιο motherboard εχεις να δω το manual για να σου πω πως απενεργοποιεις την onboard vga

edit

στην εικονα που ποσταρες απο το bios

igd graphics mode select καντο disabled

Δημοσ.

Τίποτα δεν δούλεψε.. Ανέβασα άλλο ένα screenshot από το resmon.exe που εκεί βλέπει ολόκληρη την μνήμη.

mn3j.png

Δημοσ.

εχεις 2,5gb δεσμευμενα για υλικο

εψαξα αλλα δεν βρηκα μανιουαλ για την μητρικη σου

προσπαθησε να βρεις κατι στο bios που να γραφει onboard graphics η κατι τετοιο και καντο disable

Δημοσ.

για να μου "φυγουν" τα δαιμονια.....δεξί κλικ στο "my computer" ---> ιδιοτητες ----> η εικονα που εμφανιζεται ενα printscreen και ανεβασε την εδω ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...