akarabamba Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλημέρα, Πήρα πριν λίγες μέρες τα logitech z506 και θέλω να μάθω αν αξίζει να τα συνδέσω με μια κάρτα ήχου σαν αυτή εδώ παρά με την onboard που τα έχω τώρα.Μου αρέσει αρκετά ο ήχος που βγάζουν απλά όταν τα δίνω τέρμα είναι σαν να θέλουν να δώσουν και δε μπορούν.Θα δω ή μάλλον θα ακούσω καμιά διαφορά?Αξίζει να δώσω τα 60 που έχει η κάρτα ήχου ή να μείνω με την onboard?Αν έχετε να μου προτείνετε καμιά άλλη κάρτα ήχου στα 50-60 ευρό αλλά να είναι pci-e.Έχω μόνο pci-e slots γι'αυτό το λέω. Ευχαριστώ.
duffyduck Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αξιζει. Επειδη εχω την Xonar DX, μονο καλα λογια μπορω να πω. Προσεξε μονο η καρτα χρειαζεται ξεχωριστη τροφοδοσια (4-pin floppy power cable), αλλα εχει μεσα στη συσκευασια σχετικο καλωδιο/μετατροπεα. Μην βαλεις τους drivers απο το CD αλλα κατεβασε τους πιο νεους απο το site της Asus. Υπαρχουν και modified drivers εδω: http://brainbit.wordpress.com/category/uni-xonar/ Στην κατηγορια των 60+ ευρω δεν υπαρχει καλυτερη καρτα. H Creative X-Fi Xtreme Audio μονο X-Fi δεν ειναι (μακρια απο την X-Fi Xtreme Audio).
stm00192 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Εαν έχεις μια σχετικά συγχρονη μητρική, μεινε με την onboard... δεν έχεις να κερδισεις κατι απο την αγορα ξεχωριστής καρτας ήχου σε συνδιασμό με τόσο φθηνά pc-o ηχεία!! Τζαμπα θα πάνε τα λεφτα σου.. Το γιατι το έχουμε πει απειρες φορές οποτε κανε ένα search και θα βρεις παρα πολλά σχετικά θέματα στο φορουμ..
jordan23 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 εγώ πάντως με την DG Xonar είδα διαφορά μεγάλη σε ευκρίνεια ήχου με τα Z506(σε σχέση με την onboard)
stm00192 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 εγώ πάντως με την DG Xonar είδα διαφορά μεγάλη σε ευκρίνεια ήχου με τα Z506(σε σχέση με την onboard) Ως προς τι??
akarabamba Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ok,ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Μάλλον θα της δώσω μια ευκαιρία στη κάρτα.Θέλω να φύγει αυτό το "μπούκωμα" στα τέρμα.Ευχαριστώ και πάλι.
jordan23 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ως προς τι?? ευκρίνεια και καθαρότητα ήχου. στα παιχνίδια η διαφορά είναι εμφανής με την onboard. σε λίγο καιρό που θα γεννάω χρυσά αυγά θα πάρω την καλύτερη κάρτα ήχου και τα ακριβότερα ηχεία. εκεί πιστεύω θα σε πείσω για τα όσα λέω . και θα στείλω και μήνυμα στην asus να μην ξαναβγάλει φθηνή κάρτα ήχου γιατί ο σταμ μου είπε ότι δεν υπάρχει διαφορά και ας μην το έχει δοκιμάσει.
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ευκρίνεια και καθαρότητα ήχου. στα παιχνίδια η διαφορά είναι εμφανής με την onboard. σε λίγο καιρό που θα γεννάω χρυσά αυγά θα πάρω την καλύτερη κάρτα ήχου και τα ακριβότερα ηχεία. εκεί πιστεύω θα σε πείσω για τα όσα λέω . και θα στείλω και μήνυμα στην asus να μην ξαναβγάλει φθηνή κάρτα ήχου γιατί ο σταμ μου είπε ότι δεν υπάρχει διαφορά και ας μην το έχει δοκιμάσει. Πιξαμε σε εξυπνάκιδες ... Δεν έχεις ιδεα τι έχω δοκιμασει και τι όχι οπότε καλύτερα να μην μιλας... Αν έσυ με ηχεία του 80Ε ακους διαφορα μεταξύ των καρτών ... τι να πω συγχαρητήρια κερδισατε το βραβείο του βιονικού αυτιου... Τελικα αποτι καταλαβαινω η δύναμη της ανθυποβολλής είναι πολυ μεγάλη θα πουμε και θα πιστέψουμε κιολλας οτιδήποτε μονο και μονο επειδή δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι καναμε μια κακη επιλογή και πετάξαμε χρήματα... Στο θέμα μας τώρα ... φίλε TS το μπύκωμα που λές κατα 90% δεν οφείλεται στην κάρτα αλλά στα ηχεία... ολα τα ηχεία ποσο μαλλον τα φθηνά όταν τα τερματίζεις παραμορφώνουν ... ασε που τα θετεις και σε κίνδυνο δουλέυοντας τοσο ψηλά... Τωρα αν θέλεις να την παρεις την καρτα παρτην αλλά εγώ στο λέω ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα πολύ δύσκολα να το έχεις και κατα πασα πιθανοτητα θα απογοητευτείς
haris013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Συμφωνω και εγω,ρε παιδια με ηχεια των 80,100,150 ειναι αδυνατο να καταλαβετε διαφορες στον ηχο λογο καρτας,μην κοροιδευομαστε τωρα.. τα ηχεια ειναι αυτα που παιζουν κυριο λογο στον ηχο και οι καρτες ηχου κανουν πραγματικη δουλεια σε σοβαρα ηχεια Sent from a parallel universe using Insomnia
akarabamba Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ok παιδιά ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.Προς το παρών με πείσατε να μην πάω για αγορά.Ίσως αργότερα όταν θα έχω κάποια λεφτά για ξόδεμα να την τσιμπήσω.Και κάτι τελευταίο.Δεν είναι τόσο το μπούκωμα λάθος μου που το είπα έτσι αλλά γενικά στην ένταση.π.χ. Όταν έχω τα ηχεία λίγο πο πάνω από τη μέση τα δίνουν όλα με αποτέλεσμα το άλλο μισό που μπορώ να ανεβάσω να μην δίνει κάτι παραπάνω από ένταση.Η μητρική μου είναι η Asus P6T6 WS Revolution.
stm00192 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Ok παιδιά ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.Προς το παρών με πείσατε να μην πάω για αγορά.Ίσως αργότερα όταν θα έχω κάποια λεφτά για ξόδεμα να την τσιμπήσω.Και κάτι τελευταίο.Δεν είναι τόσο το μπούκωμα λάθος μου που το είπα έτσι αλλά γενικά στην ένταση.π.χ. Όταν έχω τα ηχεία λίγο πο πάνω από τη μέση τα δίνουν όλα με αποτέλεσμα το άλλο μισό που μπορώ να ανεβάσω να μην δίνει κάτι παραπάνω από ένταση.Η μητρική μου είναι η Asus P6T6 WS Revolution. Λογικο ειναι να συμβαινει αυτο... και στο ξαναλεω δεν ειναι θεμα καρτας.. απλα τα ηχεια ειναι ετσι! Ασε που το υποσυστημα ηχου της rev. ειναι απο τα πολυ καλα ενσωματωμένα!
panos0100 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 φιλε με τα ειδια ηχεια κι εγω τα ειδια ακριβως εχω και περασα μια καρτα ηχου την asous xonar ds γμ@@@ φιλε τι να λεμε τωρα οτι πηρα αλλα ηχεια και οτι με την προηγουμενη που ειχα ειναι η μερα με την νυχτα βαλε ασους ποιοτητα αν την θες και για επαγγελματικα
haris013 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 φιλε με τα ειδια ηχεια κι εγω τα ειδια ακριβως εχω και περασα μια καρτα ηχου την asous xonar ds γμ@@@ φιλε τι να λεμε τωρα οτι πηρα αλλα ηχεια και οτι με την προηγουμενη που ειχα ειναι η μερα με την νυχτα βαλε ασους ποιοτητα αν την θες και για επαγγελματικα αλλος απο΄δω.. δηλαδη αλλαξες καρτα ηχου και ακουσες διαφορες με τα συγκεκριμενα ηχεια? μαλλον εισαι απο αλλο πλανητη.... μηπως εβαλες κανα εφε πχ destoation,echo,delay και νομιζεις οτι ειναι η μερα με την νυχτα? γιατι να ειδες διαφορα στην ποιοτιτα ηχου αποκλειεται
jordan23 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 έγινε ρε high tech μαστόρια. εσείς τα έχετε δοκιμάσει όλα και ξέρετε. ότι συνδυασμός σε κάρτα ήχου και ηχεία έχουν περάσει από τα χέρια σας. φίλε πάρε τα ζ906 στα 300+ ευρώ να κάνεις δουλειά. και αν δεν έχεις δανείσου από τους ξερόλες
stm00192 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 φίλε πάρε τα ζ906 στα 300+ ευρώ να κάνεις δουλειά. Μονο και μονο απο αυτό φαίνεται η γενικότερη σχετικότητα σου με τον ήχο και με τα ηχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα