Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα Windows XP εάν ήθελα να βάλω παράδειγμα τα έγγραφά μου να κοιτάνε αντί στο C:\έγγραφα μου σε άλλον δίσκο π.χ. D:\έγγραφα μου έκανε δεξί κλικ στα έγγραφα μου και άλλαζα την διαδρομή. Στα windows 7 πηγαίνω στο φάκελο Users και κάνω δεξί κλικ αλλα δεν έχει πουθενά για να αλλάξω την διαδρομή ξέρει κανείς πως γίνεται να αλλάξω την διαδρομή ;

Αυτο που βρήκα:

Για παράδειγμα ο χρήστης του υπολογιστή στα windows 7 ultimate είναι ο temeteron οπότε μέσα στον φάκελο C:\users υπάρχει ο φάκελος temeteron o οποίος όμως για να τον μετακινήσω όλο δηλαδή κάνοντας δεξί κλικ ιδιότητες δεν έχει την καρτέλα location "τοποθεσία" ενώ μέσα στο φάκελο temeteron ο φάκελος η μουσική μου, τα έγγραφα μου, οι εικόνες μου....κτλ μονομερώς όταν κάνεις δεξί κλικ πάνω τους μπορούν να αλλάξουν θέση πηγαίνοντας στην καρτέλα Location " Τοποθεσία"

Ξέρει κανείς πως θα μεταφέρω όλο το χρήστη π.χ. τον temeteron σε άλλον δίσκο δηλαδή να βρώ γιαυτόν τον φάκελο την καρτέλα Location " Τοποθεσία " ;

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλίκ στο φάκελο users(temeteron) --> αποστολή πρός --> στο κάτω μέρος, έχει τις επιλογές των δίσκων...

Δημοσ.

Κάνε δεξί κλίκ στο φάκελο users(temeteron) --> αποστολή πρός --> στο κάτω μέρος, έχει τις επιλογές των δίσκων...

Μάλλον δεν κατάλαβες τι εννοώ κάνοντας αυτό που μου είπες κάνει απλώς copy τον φάκελο temeteron στον δίσκο που επιλέγεις και μέσα έχει μόνο το Aplication Data φάκελο επίσης ότι αλλαγές κάνω στο αρχικό φάκελο temeteron που βρίσκεται στην επιφάνεια εργασίας(δηλαδή η συντόμευση) δεν ενημερώνει τον αντίστοιχο στον άλλο δίσκο, κάνει απλώς ένα copy.

Δημοσ.

Προσοχή δεν έχω δεύτερο δίσκο για να επαληθεύσω την παρακάτω πρότασή μου! Αυτή βασίζεται σε μια ιδέα που μου 'ρθε, ότι μπορείς να κάνεις... Ακολούθησε τη συμβουλή μου έχοντας λάβει υπ' όψιν αυτό.

Κάνε δεξί κλίκ στο φάκελο users(temeteron) --> αποκοπή, γύρνα πίσω στο "υπολογιστής μου" και κάνε επικόλληση στο σημείο, μέσα στο δίσκο που θέλεις.

Δημοσ.

1. Δημιούργησε ένα καινούριο λογαριασμό από το Λογαριασμοί χρηστών στον Πίνακα Ελέγχου.

2. Συνδέσου στον λογαριασμό, και αντέγραψε τον φάκελο του χρήστη που θέλεις να μετακινήσεις σε έναν άλλο σκληρό. (πχ. D:\Users\temeteron)

3. Πήγαινε Έναρξη > Εκτέλεση, γράψε regedit και πάτησε Enter.

4. Στο regedit, πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

5. Εκεί θα βρείς κάποιους φακέλους με ονόματα S-1-5 κτλ. Έλεγξε τους έναν έναν μέχρι να βρείς το σωστό ProfileImagePath (C:\Χρήστες\temeteron)

6. Μόλις το βρείς πάτησε Δεξί Κλίκ > Τροποποίηση, και άλλαξε το με την διαδρομή του φακέλου που αντέγραψες.

7. Άλλαξε χρήστη και συνδέσου στον κανονικό σου λογαριασμό. Πάτησε Έναρξη > Όνομα Χρήστη. Κάνε Δεξί Κλίκ > Ιδιότητες σε έναν από τους φακέλους για να δείς αν η αλλαγή έγινε επιτυχώς.

8. Αν έγινε σωστά διέγραψε τον παλιό φάκελο C:\Χρήστες\temeteron για να μην πιάνει τζάμπα χώρο, επίσης διέγραψε και το προφίλ που δημιούργησες.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

1. Δημιούργησε ένα καινούριο λογαριασμό από το Λογαριασμοί χρηστών στον Πίνακα Ελέγχου.

2. Συνδέσου στον λογαριασμό, και αντέγραψε τον φάκελο του χρήστη που θέλεις να μετακινήσεις σε έναν άλλο σκληρό. (πχ. D:\Users\temeteron)

3. Πήγαινε Έναρξη > Εκτέλεση, γράψε regedit και πάτησε Enter.

4. Στο regedit, πήγαινε στο HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileList

5. Εκεί θα βρείς κάποιους φακέλους με ονόματα S-1-5 κτλ. Έλεγξε τους έναν έναν μέχρι να βρείς το σωστό ProfileImagePath (C:\Χρήστες\temeteron)

6. Μόλις το βρείς πάτησε Δεξί Κλίκ > Τροποποίηση, και άλλαξε το με την διαδρομή του φακέλου που αντέγραψες.

7. Άλλαξε χρήστη και συνδέσου στον κανονικό σου λογαριασμό. Πάτησε Έναρξη > Όνομα Χρήστη. Κάνε Δεξί Κλίκ > Ιδιότητες σε έναν από τους φακέλους για να δείς αν η αλλαγή έγινε επιτυχώς.

8. Αν έγινε σωστά διέγραψε τον παλιό φάκελο C:\Χρήστες\temeteron για να μην πιάνει τζάμπα χώρο, επίσης διέγραψε και το προφίλ που δημιούργησες.

Ρε συ και θα παίξει το έχεις δοκιμάσει, μην κάνω κάτι στο regedit και μετά ψάχνομαι :-D Στα Windows XP ήταν τόσο εύκολο έκανες δεξί κλικ και άλλαζες το path.

Δημοσ.

Λίγο πιο κουραστικό αλλά σίγουρο.

Αντιγράφεις όλο το φάκελο c:\users\temeteron στο D:\

και μετά για κάθε ένα φάκελο πχ Τα έγγραφά μου, κάνεις δεξί κλικ πάνω τους και μετά ιδιότητες

Πας στην καρτέλα Τοποθεσία και μετά το κουμπάκι μετακίνηση.

Ανοίγει ένα παράθυρο, εντοπίζεις το D:temeteron\τα εγγραφά μου και πατάς ΟΚ.

Επαναλαμβάνεις για την μουσική, τις λήψεις, τις εικόνες....

Δημοσ.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα Windows 7 Manager

και να επιλέξεις Security\Files and Folders και στην καρτέλα Move System Folders να κάνεις όποιες αλλαγές θέλεις στους φακέλους του συστήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...