ANBAX Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 Δημοσ. 26 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Πηρα και εγω το 801 nd και παιδευομαι απο την Παρασκευη αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στο ιντερνετ. εχω ασυρματη συνδεση με κλειδι ασφ. και ρουτερ οτε. γραμμη isdn. Μπορει να βοηθησει καποιος? Εχω στο ισογειο το ISDN, to router του ΟΤΕ baudtec, και ενα λαπτοπ. Στο δευτερο οροφορ εχω αλλο λαπ τοπ. θελω να δυναμωσω το σημα για να πιανει και στον δευτερο οροφο. Πηρα λοιπον το access point wa 801 nd αλλα δεν μπορω να το συνδεσω στο ιντερνετ. Δεν ειμαι και πολυ σχετικη με αυτα. Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει? Επεξ/σία 27 Μαΐου 2012 από ANBAX
poulinos Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 σου τα εγραψα και με Pm και σου εχω απαντησει sto pm που εστειλες.τα γραφω και εδω για οποιονδηποτε αλλο τα χρειαστει.επισης καλως ηρθες στο forum αν το ρουτερ ειναι 192.168.1.1 τοτε βαζουμε το repeater 192.168.1.254 και ουτε καθεξης. οριζουμε το repeater σαν Universal repeater>κανουμε survey για να βρουμε το ασυρματο δικτυο του adsl router μας και συνδεομαστε σε αυτο.βαζουμε μετα το κλειδωμα (κωδικο και τυπο κλειδωματος) που εχει το adsl router και ειμαστε οκ.επισης προληπτικα καλο θα ηταν να κοιταξεις και για firmware update>αν παιζουν ολα οκ(το δοκιμαζουμε σε κοντινη αποσταση) τοτε θα πρεπει να μπορεις αμα συνδεθεις στο ενα να κανεις ping και τα 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα