polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Μεγάλο παιχνίδι εκτός έδρας εναντίον των ξεφτιλοWarriors (0-7). Στην αρχή προηγηθήκαμε, μετά ανέλαβε αυτός ο Jarrett Jack με συνεχόμενους πόντους και πήραν κεφάλι 6 πόντους. Το ημίχρονο έληξε 40-39 υπέρ του GS, τεράστιο σκορ για οκτάλεπτα. Στη συνέχεια πέρασα μπροστά με 9 πόντους (κυρίως με τρίποντες βόμπες) αλλά μας περιέλαβε δεόντως αυτός ο κωλοCurry που έβγαινε συνέχεια από τα χαμηλά σκριν και μας σκότωσε. Από τους 8 πόντους του πρώτου ημιχρόνου, έβαλε γύρω στους 16 στο δεύτερο. Τελικά φτάσαμε να είμαστε στο +3 λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος και μας κρέμασε με 2/4 βολές ο Ρούμπιος (που μέχρι τότε έκανε μεγάλη εμφάνιση). Αντί να πάμε στο +4 και να καθαρίσουμε τον αγώνα, φάγαμε κάρφωμα στα 0.5" και πήγαμε παράτα με σκορ 83 όλα. Η τελευταία άμυνα ήταν πραγματικά σεμινάριο για το πώς δεν πρέπει να παίζεται άμυνα στην τελευταία φάση του αγώνα. Στην παράταση μας κατέβαλε η κούραση και τα επιθετικά rebound των Bogut και σία και χάσαμε άνετα 98-90. Κρίμας. Από τη στεναχώρια δεν τράβηξα ούτε τα screenshots που ήθελα. Τεράστια εμφάνιση από Love με 28π. και 15ρ ενώ για πρώτη φορά και οι 10 βασικοί των 2 ομάδων είχαν διψήφιο αριθμό πόντων (28 o Curry, 22 o Jack). Ποια είναι η πιο ζόρικη ομάδα που έχεις παίξει μέχρι στιγμής ???
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Nzeppos, νομίζω ότι κι εσύ χρειάζεται να κάνεις stream τους αγώνες σου. Ειδικά με live σχολιασμό! Χαχα, ίσως να δοκιμάσω κάποια στιγμή να γράψω μερικούς αγώνες με το Fraps και να μοντάρω τα highlights τους σε ένα ολιγόλεπτο video. Δεν νομίζω να κάτσει κανένας να δει ολόκληρο αγώνα, άλλωστε πιο πολύ το ευχαριστιέσαι να παίζεις παρά να βλέπεις. Ποια είναι η πιο ζόρικη ομάδα που έχεις παίξει μέχρι στιγμής ??? Ωχ, καλή ερώτηση. Έχω παίξει μόνο 10 αγώνες, άρα δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα όλες τις ομάδες και το δείγμα μου είναι μικρό. Μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη ήταν μακράν οι Nuggets, που με διέσυραν με 25 πόντους και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μου έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζω. Σίγα σίγα όμως μαθαίνω καλύτερα την ομάδα μου, τα συστήματά της και της αδυναμίες της οπότε ελπίζω να αποφύγω παρόμοια αίσχη. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μου νομίζω ότι είναι η διαχείριση της κούρασης. Στο τέλος του αγώνα πάντα τους έχει βγει η γλώσσα έξω, τα συστήματα δεν βγαίνουν, τα σουτ δεν μπαίνουν και αν βρίσκομαι πίσω στο σκορ δεν μπορώ να ανακάμψω με τίποτα. edit: dafuq, μόλις ανακάλυψα ότι το παιχνίδι έχει και flopping. Πατώντας 2 φορές το Β (κύκλο για τα PS3 gamepads), ο αμυντικός κάνει μια μεγαλοπρεπή βουτιά προς τα πίσω. Μπράβο; .
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Επειδή ξέρω ότι δεν αντέχετε να ξυπνήσετε Σαββάτο πρωί και να μην ανοίξετε αμέσως το PC σας για να πληροφορηθείτε για τα βάσανα του γεροΖέππου, συνεχίζω ακάθεκτος και αμείωτος. Στον επόμενο αγώνα νιώσαμε για τα καλά τι σημαίνει Ανατολικό μπάσκετ. Η ατμόσφαιρα της Φιλαδέλφειας μας έπεσε βαριά, προηγηθήκαμε 8-4, χαρήκαμε αλλά δεν ξέραμε ότι κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ο πέλεκυς έπεσε πολύ βαρύς με ήττα 68-50. Το 28% στα σουτ τα λέει όλα, καθώς Ρούμπιος, Roy και Love είχαν συνολικά 9/34 σουτ. Παράλληλα φροντίσαμε να κάνουμε ήρωα τον Pietrus (22π. με 4/6 3π.), να φάμε 32 πόντους από τον πάγκο των Sixers, να κάνουμε άφθονα λάθη ενώ είναι ζήτημα αν καταφέραμε να σκοράρουμε σε δύο συνεχόμενες επιθέσεις. Οι 76ers διάβαζαν εξαιρετικά την άμυνά μας και όσες φορές δοκίμασα να γυρίσω σε ζώνη 2-3 ή 3-2 (η ύστατη λύση απελπισίας), πάντα έβγαζαν την έξτρα πάσα και δωσ' του τρίποντα από κορυφές ή γωνίες (μέχρι και από το... κέντρο φάγαμε ένα, με τη λήξη του ημιχρόνου). Φυσικά ως γνήσιοι απόγονοι του Paul Bunyan, εμείς οι λύκοι της Μινεσότας ρίξαμε όλο το φταίξιμο στην αντίπαλη φυλή των γκρίζων λύκων που μας σφύριξαν διπλάσια φάουλ, θυμίζοντας τις εποχές που ο Άρης του Γκάλη αγωνιζόταν στην Ιταλία και η διαιτησία ήταν της τάξης του 200-0. Πλέον έχουμε ρεκόρ 6-5 και η μόνη μας παρηγοριά είναι πως στον επόμενο αγώνα πάμε να περιποιηθούμε τους Kings, τους οποίους νικήσαμε 78-52 μόλις στην προηγούμενη σελίδα αυτού του thread. 3
beizanis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 χαχαχα,και οχι μόνο,το συνοδευουμε με καφε και στριφτο τσιγαρο!!!!σκετη απολαυση!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 πιο πολύ το ευχαριστιέσαι να παίζεις παρά να βλέπεις. Για μένα όχι, μιας και δεν κατέχω το game και προτιμώ να βλέπω έναν φίλο μου που έρχεται και παίζει και νιώθει καλά, παρά να κάνω τις βλακείες μου.
polonos1313 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Ωχ, καλή ερώτηση. Έχω παίξει μόνο 10 αγώνες, άρα δεν έχω αντιμετωπίσει ακόμα όλες τις ομάδες και το δείγμα μου είναι μικρό. Μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη ήταν μακράν οι Nuggets, που με διέσυραν με 25 πόντους και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν μου έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζω. Μόλις μπήκα να παίξω το επόμενο ματς και ήταν με τους Nuggets xaxaxaxaxa !!! Απίστευτο match με Iguadola ,Galinari και McGee να με έχουν γαζώσει !!!! Είχα 31% 3πτ / 36% αυτοί .42 % field goals /45% αυτοί. Ο Lebron ήταν άφαντος.....Σε όλο το ματς πηγαίναμε πόντο πόντο στην τρίτη περίοδο μου έφυγαν με 7 πόντους διαφορά.Στα πρώτα 6 λεπτά της 4ης περιόδου ο Bosh μαζί με Battier οτι βαρούσαν έμπαινε και έτσι περάσαμε μπροστά με 5. Στα τελευταία 6 λεπτά σβήσανε οι μηχανές και με 3/3 πτς του Ιταλού έχασα με 115-114 !!!!! Πολύ καλό ματς !! Επίσης έχω μεγάλο πρόβλημα με τους Bench players .Miller ,Cole και Lewis δεν βάζουν καλάθι......Δόξα το θεό Αnthony και Pittman πέρνουν κανα επιθετικό ριμπάουντ και βάζουν κανα πόντο.....
nzeppos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Το κλασικό πρόβλημα με τους παγκίτες. Στη δική μου ομάδα έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ποιά είναι τα δυνατά τους σημεία και πλέον προσπαθώ να τους εκμεταλλευτώ μόνο με αυτόν τον τρόπο, πχ. ο Ridnour τρίποντα από την κορυφή, ο Barea μπούκες όταν η ρακέτα δεν έχει κόσμο, ο Chase "τρυφερό πόδι" Budinger μόνο τρίποντα από τα πλάγια κλπ. Δεν τολμώ να τους δώσω περισσότερες πρωτοβουλίες ή σουτ μέχρι να τους μάθω ακόμα καλύτερα. Δυστυχώς όμως στο φετινό 2k η κούραση παίζει τεράστιο ρόλο άρα το rotation είναι υποχρεωτικό. Ή μάλλον "ευτυχώς", αφού έτσι το παιχνίδι γίνεται πιο ρεαλιστικό. 1
sobi1984 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλησπερα θελω τα φωτα σας.. μηπως κανεις γνωριζει αν μπορω να βαλω button configuration ps3 .το εγκατεστησα μολις και πραγματικα δεν ξερω τι να πατησω..οτι να ναι δλδ....και αυτο το ιδιο προβλημα ειχα με το 12 οσο και αν μου αρεσει το παιχνιδι ....η διαφορα χειρισμου εσε σχεση με παιχνιδομηχανη ειναι οτι να ναι...ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε...εχω ενα χειριστηριο στυλ ps3 eyxaristv..
Mallibu Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Όσον αφορά τις δυσκολότερες ομάδες, αν βγάλουμε εξαιρέσεις και ατυχίες κλπ κλπ, θεωρώ πως είναι οι Lakers και οι Heat. Mε τους πρώτους δεν την παλεύω με τίποτα αφού Howard / Gasol είναι κτήνη σε rebound/ Points in the paint, ο Artest πουλάει αγριάδα στον Pierce μου , Ο Kobe είναι ο Kobe, και ο Nash απλά πετάει τη σωστή πάσα τη σωστή στιγμή. Ότι και να κάνω, αυτή η ομάδα είναι απλά too much. Υπόψιν δεν λέω να την κερδίσω μια φορά, εννοώ να την κερδίζω με καλό ποσοστό. Εναντίον Heat το γυρνάω σε ζώνη απο νωρίς, βάζω τον Garnett στον Bosh και Avery bradley/Courtney Lee που είναι πολύ καλοί αμυντικοί πάνω στον Wade, αλλά ο LeBron απλά κάνει το πάρτυ της ζωής του απέναντι σε Pierce. Με τον Ray Allen να παίζει 26+ λεπτά απο τον πάγκο, απλά δεν παίζει να κάνω Double Team στον LeBron γιατί είναι Automatic 3 points με την ικανότητα που έχει να πασάρει στον ανοικτό παίχτη. Μόνες φορές που μπορώ να πάρω ανάσες με Heat είναι αν έχω ικανό αμυντικό να παίξει τον LeBron 1vs1 και να του ρίξει λίγο τα ποσοστά, κάτι που ελάχιστοί μπορούνε. Είδα χθες και τον Terry να κάνει το γνωστό JET μετά απο πετυχημένο Clutch τρίποντο. Πόσο ρεαλισμός πια?
fawks0123 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλησπερα θελω τα φωτα σας.. μηπως κανεις γνωριζει αν μπορω να βαλω button configuration ps3 .το εγκατεστησα μολις και πραγματικα δεν ξερω τι να πατησω..οτι να ναι δλδ....και αυτο το ιδιο προβλημα ειχα με το 12 οσο και αν μου αρεσει το παιχνιδι ....η διαφορα χειρισμου εσε σχεση με παιχνιδομηχανη ειναι οτι να ναι...ελπιζω να μπορειτε να με βοηθησετε...εχω ενα χειριστηριο στυλ ps3 eyxaristv.. Δοκίμασε να το συνδέσεις με DS3 tool και στις επιλογή select one mode θα επιλέξεις Xbox360 controller emulator
smitharos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 ρε μαγκες ξερει κανεις τι γινεται με τις φετινες ταπες στο 2κ???παιζουμε με φτιαγμενες ομαδες με την παρεα και εχω φτιαφει διδυμο smith howard με την προοπτικη να σκεπαζουν τα καλαθια αλλα σε σχηση με τα προηγουμενα παιχνιδια ουτες τα μισα blocks...και κυριως αυτο που στον αιφνιδιασμο του αντιπαλου ετσι και τον προλαβαινα με τον smith ηταν ταπα και κολλημα στο ταμπλο φετος δεν υπαρχει....ψιλοξενερωσα γτ οι ταπες μερικες φορες ειναι καλυτερες και απο τα καρφωματα.αλλα γενικοτερα πολυ ανωτερο παιχνιδι σε σχεση με το προηγουμενο...
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Γι' αυτό ο fearwhatnow στα sliders του έχει ανεβάσει τις τάπες στο 100. Μετά από αυτή την αλλαγή έχω δει να γίνονται αρκετά κοψίματα (τουλάχιστον 5) σε κάθε αγώνα.
Inler Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Κοιταζωντας τα sliders του Fearwhatnow εχω καποιες αποριες...To Hustle που ειναι για τους αιφνιδιασμους το βαζουμε 50 ή παραπανω; Για να γινονται περισσοτερες ταπες ειναι το blocking το οποιο οσο το ανεβαζουμε γινονται περισσοτερες ή οσο το κατεβαζουμε; Επισης τα Over the Back-Charging-Blocking Foul-Loose Ball Foul τα βαζουμε 100 ή καπου στο 75-80 ειναι καλα; Τελος το Help D τι ακριβως ειναι και γιατι 100;
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2012 Για το Hustle έχω κι εγώ απορία. Οι τάπες σίγουρα αυξάνονται με το ανέβασμα του blocking, γιατί από τότε που το πήγα 100 το ταπίδι πάει σύννεφο ακόμα και σε spot shots. Τα φάουλ πιστεύω ότι είναι καλά όπως τα έχει βάλει, πλέον σφυρίζονται περισσότερες επαφές και είναι πιο ρεαλιστικό έτσι. Τα default foul sliders παραδοσιακά έχουν πολύ μετριοπαθείς ρυθμίσεις. Εκτός πια κι αν κάποιος θέλει να τρέχει πάνω-κάτω χωρίς να σφυρίζεται τίποτα. Από όσο έχω παίξει, βλέπω συνολικά 20-25 φάουλ σε 32 λεπτά και περίπου 10-15 βολές για την κάθε ομάδα. Είναι λίγο εκνευριστικό που μερικές φορές σου δίνει shooting foul χωρίς να πατήσεις τίποτα, αλλά μήπως και στην πραγματικότητα δεν βλέπουμε τέτοια σφυρίγματα σε κάθε αγώνα; Το Help D απ' όσο θυμάμαι αυξάνει τις βοήθειες της άμυνας κυρίως στις περιπτώσεις drive, ώστε να κλείνουν καλύτερα οι διάδρομοι προς την ρακέτα. Ακόμα και στο 100 όμως, πολλές φορές οι αμυντικοί μας κοιτάνε αλλού γι' αλλού και δεν γίνονται όλα αυτόματα. Το δε defensive assist strength το έχω βάλει στο 25 (από 50), ώστε να έχω περισσότερο έλεγχο στις άμυνές μου ενώ την αυτόματη άμυνα πάνω στο σουτ την άφησα στο -default- Intense-D και όχι στο Always. Γιατί πολλές φορές δεν θέλω να πηδάω για να εμποδίσω το σουτ, αλλά απλώς να σηκώσω το χέρι μου στο πρόσωπο του αντιπάλου, χρησιμοποιώντας το δεξί στικ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα