Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..

σημερα το μεσημερι οταν ανοιξα το εν λογω laptop ειδα οτι ειχε λιγη μπαταρια, του εβαλα τον φορτιστη αλλα ειδα οτι δεν φορτιζε. Μετα απο λιγο εκλεισε. Εβαλα τον φορτιστη ξανα (universal ειναι) το λαμπακι οτι φορτιζει η μπαταρια (ενα πορτοκαλι) αναβοσβηνε (κανονικα ειναι συνεχως αναμμενο). Τελος παντων εφυγα απο σπιτι και γυρισα μετα απο κανα 5ωρο. Παω να ανοιξω το pc δεν ανοιγε βαζω-βγαζω μπαταρια και φορτιστη ανοιξε για 2-3'' και εκλεισε.

1)Ο φορτιστης (μαλλον) δεν φταιει γιατι τον δοκιμασα και σε αλλο laptop (HP) και δουλεψε κανονικα.

2)Η μπαταρια και να εφταιγε θα επρεπε το pc να ξεκινησει με ρευμα απο τον φορτιστη.

Τι γινεται?? :whistle: :whistle: :whistle:

Δημοσ.

Μπορεί να τα πάιξε η μπαταρία , έχω δει Laptop που έκλεινε απο μπαταρία που τα έιχε φτύσει , χωρίς μπαταρία δούλευε μια χαρά. Άλλο πράγμα που έγινε μπορεί να του χάλασε το dc jack.

Δημοσ.

evoracing: ανοικτο το εχω χωρις μπαταρια και φωρτιστη..

rounsmith: και να τα παιξε γιατι δεν ανοιγει μονο με τον φορτιστη επανω?

EDIT:

Αν εννοεις dc jack την εισοδο για τον φορτιστη στον υπολογιστη δεν αποκλειεται δεν εμπενε καλα το καλωδιο (ισως και γι αυτο να αναβοσβηνε -μια εκανε επαφη μια οχι?-) αλλα το βυσματακι του pc δεν φαινετε να εχει στραβωσει...

αν θες pic απο το laptop πες μου να βαλω

Δημοσ.

evoracing: ανοικτο το εχω χωρις μπαταρια και φωρτιστη..

rounsmith: και να τα παιξε γιατι δεν ανοιγει μονο με τον φορτιστη επανω?

EDIT:

Αν εννοεις dc jack την εισοδο για τον φορτιστη στον υπολογιστη δεν αποκλειεται δεν εμπενε καλα το καλωδιο (ισως και γι αυτο να αναβοσβηνε -μια εκανε επαφη μια οχι?-) αλλα το βυσματακι του pc δεν φαινετε να εχει στραβωσει...

κ εμενα του αδελφου μου το λαπτοπ το βυσμα απο πισω χαλασε,(πηγαμε μας το κολλησαν παλι κ αυτο γινοταν καθε 2 μηνες για 3 φορες,μεχρι που πριν 2 βδομαδες παλι ν ανοιγει κ μετα τις πανελληνιες θα παμε να το φτιαξουν κ παλι),εγω το ειδα χθες το δηδερακι μεσα δεν φενεται να εχει προβλημα αλλα μας ειπαν εκει που ενωνετε με την μητρικη το παθαινει.

Δημοσ.

Ναι το dc jack εννούσα ολόκληρο , αυτό μπορεί να έχει πρόβλημα απο μέσα, μπορεί λόγω θερμοκρασίας να έχει αποκοληθεί εσωτερικά η κάτι. Αν πας πήγαινε σε κανα μαγαζί της γειτονιάς σου να στο φτιάξουνε γιατί στην χειρότερη περίπτωση θα στο αλλάξουνε όλο , αλλιώς αν πας σε κανα πολυκατάστημα θα λένε οτί στο φτιάξανε αλλά θα σου κάνει τα ίδια.

Ολόκληρο το dc jack κάνει κανά 20άρικο από e-bay(Πάνω κάτω τιμή σου λέω), οπότε να προετοιμάζεσαι για κανα 40άρι αν στο αλλάξουνε , αλλιώς αν πιάνουνε τα χέρια σου και είναι πράγματι αυτό αλλαξέ το μόνος σου , αλλά καλύτερα να πας να στο φτιάξουνε αν είναι όντως αυτό.

Ναι το dc jack εννούσα ολόκληρο , αυτό μπορεί να έχει πρόβλημα απο μέσα, μπορεί λόγω θερμοκρασίας να έχει αποκοληθεί εσωτερικά η κάτι. Αν πας πήγαινε σε κανα μαγαζί της γειτονιάς σου να στο φτιάξουνε γιατί στην χειρότερη περίπτωση θα στο αλλάξουνε όλο , αλλιώς αν πας σε κανα πολυκατάστημα θα λένε οτί στο φτιάξανε αλλά θα σου κάνει τα ίδια.

Ολόκληρο το dc jack κάνει κανά 20άρικο από e-bay(Πάνω κάτω τιμή σου λέω), οπότε να προετοιμάζεσαι για κανα 40άρι αν στο αλλάξουνε , αλλιώς αν πιάνουνε τα χέρια σου και είναι πράγματι αυτό αλλαξέ το μόνος σου , αλλά καλύτερα να πας να στο φτιάξουνε αν είναι όντως αυτό.

Πολύ σου είπα για το dc jack , http://www.ebay.co.uk/itm/DC-jack-power-socket-cable-harness-ACER-aspire-5310G-5315z-5315-5310-5320-/370613798674?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_PowerSupplies&hash=item564a4dc712 . Τόσο κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...