Backmarker Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Γεια σας!Ζητω συγγνωμη αν δεν ποσταρω στην σωστη θεματικη ενοτητα θα μαθω που θα παει! Γραφω γιατι εδω και μια εβδομαδα εχω ενα μικρο προβληματακι με την οθονη του laptop μου το οποιο μετα απο απο πολυ αιμα,δακρυα,και ιδρωτα, καταφερα να αγορασω.Το εχω εδω και κανα 2 μηνες περιπου και ειπα να ρωτησω πρωτα προτου ψαχτω με την αντιπροσωπεια της Samsung. To laptop ειναι ενα SAMSUNG NP-300V5A-S06 και το προβλημα μου ειναι το εξης. Μια πολυ λεπτη πρασινη διεκεκομενη οριζοντια γραμμη εμφανιζεται στο laptop απο την μια ακρη στην αλλη,η γραμμη εμφανιζεται λιγο πιο πανω απο την μεση τις οθονης.Πρεπει να πω οτι οταν εβαλα το HDMI και το συνδεσα με την τηλεωραση η γραμμη εξαφανιστηκε απο το laptop αυτο με κανει να πιστευω οτι πρεπει να κανω κατι και οχι οτι επαθε κατι.Εχω κανει και install τους τελευταιους drivers της καρτας γραφικων. Τελος πρεπει να πω οτι δοξα το θεο! το laptop δεν επεσε δεν χτυπηθηκε και γενικα δεν ταλαιπωρηθηκε τον καιρο που το εχω. Ευχαριστω εκ τον προτερων για τυχον απαντησεις σας.
ors_86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δεν είναι 100% σίγουρο ότι πρόκειται για πρόβλημα της οθόνης. Ενδεχομένως να ευθύνεται το καλώδιο. Όταν ανοιγοκλείνεις το καπάκι, πως συμπεριφέρεται αυτή η γραμμή;
iniohos Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Κατα την γνωμη μου, τηλεφωνο στην Samsung να κανονισουν να σου στειλουν ατομο να το παραλαβει και να παει για service. Εισαι εντος εγγυησης. Μην ψαχνεσε αδικα για καινουργιο μηχανημα.
Backmarker Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Ευχαριστω σημερα το πηρα πισω αφου το εστειλα στην Alman και ειναι ολα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα