mpasketpro Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πριν ξεκινησω να παρακαλεσω θερμα να μην σβηστει το thread απο κανεναν admin (ξερω οτι υπαρχει post για το Diablo III). Παιδιά όποιος έχει κανενα guest pass σας παρακαλω πολυ ας μου στειλε private message! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leukonas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και εγώ θα ήθελα ένα guest pass αν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cronos Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έχω κάνει 4 posts ζητώντας ένα guest pass και ακόμα τίποτα. Αν κάποιου του περισεύει, ας δώσει ένα και από δώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpasketpro Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΝΑ λυσαρες!~ ΧΑχααχχα δικη μου ιδεα ηταν ε!Παιδια παρακαλω οποιος εχει μια δωρεα. Ειλικρινα οταν το αγορασω θα επιστρεψω το guest pass.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τι είναι το guest pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Τι είναι το guest pass? κωδικος για να παιξεις το diablo 3 μεχρι το τελος του act 1 νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Εχω 2.Θα τα δωσω στα 2 πρωτα ατομα που θα μου στειλουν private message. Δοθηκαν στους φιλους Nimrod7 και Redshift.Καλο παιχνιδι παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redshift Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 thanks chap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darth Revan Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδιά και εδώ κάνα guest pass αν περισσευει please! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Παιδιά υπάρχει κανείς με guest key να το δοκιμάσουμε και εμείς; Γιατί να δώσω 60€ χωρίς να ξέρω τι παίρνω, όταν δεν μου περισεύουν δεν είναι εύκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arbitary Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 αν και έχω και εγώ ως άμεσο στόχο την αγορά του δικού μου copy αυτήν την στιγμή δύστυχος μου λείπουν τα 50€ (οικονομική κρίση γαρ) όποτε έτσι αν κάποιος έχει ένα guest και για μένα θα του ήμουν υπόχρεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Καλησπέρα, θα θελα και εγώ ενα pass αν περισσεύει! Thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Έδωσα ένα guest pass στον mpasketpro και έχω άλλα δύο. Τα δίνω στους δυο πρώτους που θα τα ζητήσουν εδώ στο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sironoui Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Eαν εχετε κανενα στείλτε και σε εμενα να δω εαν θα το πάρω & πως τρέχει στο pc μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Αν υπάρχει ακόμη ενδιαφέρομαι και εγώ kostacurtas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα