Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Να σας πω μάγκες. Πουλάω το κινητό μου το Xperia S και ενδιαφέρθηκε ένας από Νιγηρία. Δεν ξέρω πως το καλό με βρήκε αλλά με απάντησε μέσω του aggeliopolis. Τεσπα, στο θέμα μας. Του είπα τιμή κτλ και συμφώνησε. Μάλιστα μου είπε ότι θα μου δώσει παραπάνω. Επίσης είπε ότι θα πληρώσει αυτός όλα τα έξοδα αποστολής κτλ και μου έδωσε χώρα, πόλη, οδό, ΤΚ, το όνομα του. Θα πληρώσει είτε μέσω τράπεζας είτε μέσω paypal. Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά αποστολή μέσω τραπέζης και paypal( Που απαιτεί πιστωτική κάρτα κάτι τέτοιο) και δεν έχω ιδέα για το τι να κάνω. Μου φαίνεται λίγο ύποπτο ή είναι ιδέα μου και μόνο. Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Απάτη, μην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 2 λέξεις.nigerian scam μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epp Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 εδω και τοσα χρονια παιζει αυτη η απατη,υπαρχουν ακομα ατομα που δεν το εχουν ακουσει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μου ζήτησε και στοιχεία τραπεζικού ακκάουντ. Τον κάνω ένα block και τέλος. Έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 τρομαζω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 xaxaxaxa πέθανα με το σοβαρό ύφος, στην αρχή νόμιζα πλακα κάνει...πάλι καλά την ψυλλιάστηκες έγκαιρα και ρώτησες... απλά delete και block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nihilist Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πω μάγκες ευχαριστώ πολύ. Δεν είχα ιδέα. <3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις